הודעת מנהלת הפורום לכל המתלוננים, המתלהמים, החכמים,....
- מעולם לא אמרתי שאני הטובה והגדולה מכולם, אך אני יודעת בוודאות כי אני נותנת הכוונות וייעוצים טובים בהרבה מאחרים - יחד עם זאת, אני תמיד אומרת שאני לא הקב"ה ושיבדקו אותי. תודה לאל אני עם רקורד מאוד ארוך של עשרות שנים, ותודה לאל יש לי המון לקוחות חוזרים - אז כנראה שאני בסדר גמור.
- בנוגע להחלפת ניהול הפורום - לא אני הובלתי את המהלך - הוצע לי והסכמתי בדיוק כמו כל מקום עבודה אליו אתם נכנסים, אם כשכירים ואם כעצמאים.
- בנוגע לדברי חכמים שאני מאמינה בהם - בכל משפט אתם יכולים למצוא את החושך ואת האור - השאלה באיזה דרך תבחרו. כל משפט יכול לקבל המון פרושים והסברים אשר יכולים להשתנות אצלכם אם בגלל דברים שחוויתם ואם בגלל תובנות שקיבלתם במשך השנים (בדיוק כמו ספר שקראתם פעם והיום תקראו שוב). אם לא מצאתם את האור במשפט, אז כנראה שאתם עוד לא נמצאים במקום שתבינו וכאן נכנסת המיסתוריות שבמיסטיקה. אני מחפשת רק את האור והולכת לשם תמיד ומתרחק מאנשים שמחפשים את החושך ומוצאים בכל דבר את השחור.
- בנוגע לדברים שאני מאמינה בהם - אני מאמינה בדברים בדוקים ומנוסים שעברו מדור לדור ואו דברים מהקבלה - זכותכם להתחבר לזה וזכותכם לא.
- אני לא כופה דבר על איש ולא אכעס עליכם אם תחליטו לא לבקר בפורום זה.