הודעת מנהלת והקפצה-מידע לאספרגר

anidnd

New member
תרגום הספר - מדריך הישרדות לאספרגר

אתמול בערב שישרתי להודעה על מיומנויות חברתיות, שם הופיע שם הספר, אבל נראה לי שההודעה "נבלעה", אז אני מעלה אותה לראש התור. הספר לא קצר (אם כי גם לא ארוך) וכתוב מאוד זורם. אז במקום לחכות עד שאתרגם את כל הספר, אני מעלה פה את ההקדמה ואת שני הפרקים הראשונים. אני מקווה להעלות עוד ועוד פרקים בהקדם, עד שנגיע לסוף הספר. בוודאי יהיה גם קל יותר לקרוא אותו בחלקים (למרות שלא מדובר ב"מלחמה ושלום"). תודה ל"מישהו" שהאיר את עינינו באשר לקיומו של הספר, ותודה לננהf ש"דחפה" אותי לתרגם. להנאתכם.

anidnd

New member
מדריך הישרדות לאספרגר - המשך תרגום

מצרפת את הפרק הבא בספר. הפרק עוסק בשפת גוף על פניה השונים.

anidnd

New member
חומר קריאה ליום כיפור- המשך תרגום

אני מעלה פה קובץ המשך לשני הקבצים שהעליתי, תרגום הספר : מדריך השרדות ללוקים באספרגר. לשמחתי הרבה, התאומים שלי גילו את נפלאות האינטרנט, ואין לי גישה למחשב אלא כאשר הם ישנים. הם גולשים באתרים של הטלטביז, הטוויניז, ברני, וברגע זה ממש אחד מהם שהתעורר לפני 10 דקות עומד לידי ואומר "עכשיו אמא בסלון! אמא תגמור, ואחר כך אתה תשחק" - יותר מפעם אחת כמובן. אז אני מעלה את הקובץ, ו... הולכת לסלון. בפקודה. גמר חתימה טובה

anidnd

New member
ועוד קצת מהספר..

אני חייבת להגיד שגם אדם ללא PDD יכול להיתרם רבות מהפרקים הבאים שעוסקים בבילויים, יציאות, איך להתחיל עם בחורות.

ננה f

New member
שוב, המון תודה. זה כתוב קצת כמו..

מרשם או הוראות הפעלה . אבל מהכרה של ורסיה צעירה יותר אני חייבת לומר שהרבה מן העצות מובנות והגיוניות לי מאוד ואני חושבת שאני מכירה ומבינה את ה"רציו" שמשם הן באות . כמובן שחלק מן העצות הן "תלויות תרבות" , שכן במזה"ת אנחנו אכן נועצים מבטים הרבה יותר מאשר אירופאי היה מעיז.. והמרחק הידידותי שאתה יכול לעמוד מול אירופאי מבלי לפלוש לפרטיות שלו ולהחשב כלא מנומס ואפילו חצוף הוא גדול לעומת האמריקאי .. והמרחק שישראלי יחשוב שהוא סביר..יראה לאירופי כשיא בחוסר טקט נימוס .. תודה. מחכה בכיף להמשך..ננה f

ננה f

New member
anidnd-תודה אך אינני יכולה לפתוח ..

תודה . אך אינני מצליחה לפתוח את ה-doc . 1. אם תוכלי לבדוק .מי כמוך יודע כמה אני רוצה להמשיך ולקרוא .. 2.האם יש עוד הרבה חומר , כי אני רוצה כבר להדפיס הכל . תודה וחג שמח . ננה f

anidnd

New member
עברנו את חצי הדרך בערך

אם תשלחי אלי מסר אישי עם כתובת דוא"ל, אשלח לך את כל הקבצים.

ננה f

New member
מיליון תודות ומחמאות ל-anidnd

וצרור ברכות לשנה החדשה . מחכה בקוצר רוח להמשך.. גמר חתימה טובה ננה f

הודעת מנהלת והקפצה-מידע לאספרגר

שלום לכל המשתתפים הותיקים והחדשים של הפורום, אני ממש שמחה לראות את הפריחה בפעילות הפורום ואת ההשתתפות הנהדרת בנושאים אישיים , פרסונאליים ומקצועיים. כמו רובכם, גם אני אם לילד בספקטרום האוטיסטי ועוד ילדון מקסים על גבול הליקוי התקשורתי. לכן חשוב לי לקרוא ולשמוע את כל השאלות והמידע- אך זה תמיד קל יותר כאשר יש שרשור מסודר בנושאים דומים. אחרת בורחות הודעות החוצה מבלי שאפשר להתייחס אליהן-וחבל! הפורום בנוי מ-15 נושאים בשרשורים שונים. כאשר אתם\ן לוחצים\ות על "הוספת הודעה חדשה", חכו רגע קודם, אולי אפשר להוסיף את המידע שלכם לשרשור קיים במקום לפתוח שרשור חדש? הוספת הודעה חדשה, פירושה- פתיחת שרשור חדש= העלמותו של שרשור קודם מתחתית דף הפורום = חוסר יכולת להתייחס לשרשור זה... ולכן, נא לבדוק היטב בנושאים הקיימים, לפתוח שרשור קיים ולהוסיף תגובה במקום המתאים. אחרת אני צריכה כל יום לשרשר את כל הודעות הפורום מחדש ולצרף בודדות. הנושא השני הוא שמירה על פרטיות המשתתפים. זהו אחד החוקים הבסיסיים במערכת תפוז. פרסום טלפון נעשה, רק ע"י בעל הטלפון עצמו, ןלא ע"י משתתף אחר. ניתן לפרסם טלפונים של מוסדות, אך לא של אנשים פרטיים, אלא אם הם מפרסמים. כמו כן יש לפנות לכל משתתף בכינויו, גם אם מכירים את שמו האמיתי, כדי שלא להביך אותו. והערה נוספת בנושא הקישורים לפורום- כל עוד פעיל אצלי הסוס הטרויאני- והבעייה טרם נפתרה, אין לי אפשרות להפעיל כל עדכון כלשהו על דף הכניסה לפורום. לכן אוסיף קישורים נוספים רק בשלב מאוחר יותר. בינתיים אפשר להשתמש בתוכנת החיפוש המתנוססת קבוע בראש הפורום: להקליד לתוכה מילה רלוונטית, כגון-חיסונים, הומיאופטיה או קופות החולים, ללחוץ חפש ולקבל את כל השרשורים או הדיונים הקודמים, כולל קישורים, בנושא המבוקש. בהצלחה! אני מקפיצה את התרגום הנהדר לספר הדרכה לחיים של אספרגר בוגר- תרגום באדיבות anidnd המקסימה.
שבת- שלום!

למעלה