הודעת מנהל (החזרת נושא)

הודעת מנהל (החזרת נושא)

טוב רבויתי לאחר הפסקה של כמעט שבועים מנושא הבחירות בלוד אני פותח שוב את הפורם לכל נושא אך אני חוזר ואומר שחשוב לשמור על כלל הפורום בלי הכפשות ובלי קללות . ZIVSBשוב הבמה לרשותך . גיא

crazy111

New member
O.K היום שמעתי שד"ר יגיל לוי עומד

להמתמודד לראשות עיריית לוד. למי שלא יודע - ד"ר לוי יגיל היה מנכ"ל עיריית רמלה. לדעתי יש לו את כל הסיכויים להוביל ולנצח. הרווח יהיה של תושבי העיר לוד, שכפי שהבנתי, הם יצאו בפרסום בעיתון "גל 7" ובו פנייה לד"ר לוי שיבוא להתמודד על ראשות העיר בלוד. תחשבו על זה.

crazy111

New member
תגלי - נו...

מי הכי מוצלח בין המועמדים בלוד? ואם מותר לי לנחש (אני מרמלה), אני אציע שמות מועמדים לפי סדר העדיפויות שאנחנו הרמלאים חושבים על המועמדים בלוד: 1. עמוס חג'ג' 2.בני רגב 3. גבי אסרף , כאשר מספר שלוש הוא בסדר העדיפויות הנמוך. לא שזה מחוייב המציאות, אבל ככה לפחות חלקנו כאן בעיר חושבים.

דבר בשם עצמך../images/Emo105.gif

אני גם גרה ברמלה והסדר שהצעת ממש מגוחך, מי זה חלקנו בעיר? אז תרגיע! ועכשיו תבין עם מי הוא הולך!!

crazy111

New member
הצלחתי להרגיז את הסימפטית?

אז מה בסדר הפוך זה יראה יותר טוב? לידיעתך, אני רגוע. אבל למישהי אחרת כאן נדלקו הפיוזים!!

לאחר בדיקה קטנה../images/Emo105.gif

יתכן ואכן הוא יגיש ביום ד' את מועמדותו.. אחלה בחירות יהיו- אסרף, חג'ג', רגב, יגיל, מרציאנו אולי גם אני אגיש מועמדות?

חכי לבחירות הבאות

תוכלי להתמודד מולי
מישהו אמר לי שצריך רק מליון וחצי ש"ח בשביל להריץ קמפיין בחירות. קטן עליי. שקל לשקל ויהיה לי בעוד איזה 200 שנה את הסכום
אני במצב שאני הכי מבולבלת בעולם ולא יודעת במי לבחור. לא רוצה להיות מהאדישים שלא הולכים כי "כולם אותו חרא" אבל גם לא מכירה מספיק כדי לדעת במי כן לבחור.

julypc

New member
סמפטית יקרה, למה להתעצבן, כרמלאי

הייתי מציע לך את יואל לביא, כאשר לוד תחבור לרמלה, יהיו לכם תושבי העיר לוד רק טוב. אגב כאדם בר דעת, אני לא רואה בעייה עם סדר העדיפות ש-crazy111 הציע. מה דעתך.

אני לא מבינה רק דבר אחד

בעיתונות המקומית מציינים שממשלת ישראל תומכת ועומדת מאחורי רגב. האם זה סימן שאנחנו צריכים לדבוק במי שממשלת ישראל תומכת? ואם ייבחר אדם אחר לראש עיריית לוד, האם אז הממשלה לא תמשיך לטפל בלוד כפי שהבטיחה לעשות בתקופת כהונתו של רגב? האם הממשלה תבחר בשבילנו את ראש העיר? אני ממש לא מבינה למה זה טוב כל העניין הזה שממשלת ישראל נרתמת לעמוד מאחורי אדם אחד לראשות עיר, כאשר ברור לכל שמי שיבחר את ראש העיר הם תושבי אותה עיר ואסור!!!!! לאף אחד מחוץ לעיר להתערב בבחירות בשום אופן. אני מרגישה שבויה, כאילו אם לא אבחר ברגב אני עלולה להפסיד כל מיני הבטחות שניתנו בשעתו לרגב לגבי תמיכה בעיר באופן ניכר ויוצא דופן. רק הידיעה שהממשלה מתערבת לי בבחירה גורמת לי לאנטי נגד המועמד שלה.

crazy111

New member
יש לי תשובה בשבילך

הכל תעמולה, אז מה אם בעתונות המקומית כתבו, לא חייבים להאמין להם. את כולם משרת אינטרס אחד. מכל מקום, לי ידוע שברמלה ראש העיר אינו מקבל גיבוי מממשלת שרון, אז מה - העיר לא מתפתחת? העיר נראית כבר שנים יותר טוב מלוד, ללא גיבוי ממשלתי. תחשבי על זה. מה שצריך לשנות לך זה האיש הנכון שידע לטפל בעיר ותושביה (נכון עזרה מכיוון הממשלה תמיד עוזרת), אבל, אם האיש רציני, הוא ידע מה לעשות.

lj101

New member
ערב טוב חברים, זיו היכן אתה ../images/Emo124.gif

אוקי חברים לעניין ראשות העיר לוד הייתי רוצה להפנות אתכם ללינק שר"מ
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=795&msgid=18151032&archive=1​
לפי דעתי וכך נראה ונשמע לי משיחות עם חברים מלוד, שעמוס חג'ג' הוא הקודקוד הבא של לוד, אבל תושבי העיר צריכים לשאול ולא רק אותו האם הוא/הם הכינו תוכנית עבודה לעיר לוד או שהיא לפחות בהכנה ושבעוד 5 שנים ניתן יהיה לכתוב שאכן הנבחר עשה את עבודתו על הצד הטוב ביותר, או לחלופין יהיה כפארסה חולפת ויעלם מלוד כמו אחד הקודקודים הקודמים. לגבי שאר המועמדים, ולצערי, היה להם מספיק זמן לפעול ולעבוד והם צריכים לפנות את הבמה הרי הם הוכיחו את "עשייתם" בעיר לוד, לאפשר לכוחות חדשים לפעול כי כל עוד הם יהיו בתמונה הם לא יתנו למישהו אחר לעבוד בשקט. בברכה LJ101

למעלה