הודעת מנהל הפורום: אנשים אתם פשוט לא תאמינו!!!!!!

alexsam

New member
הודעת מנהל הפורום: אנשים אתם פשוט לא תאמינו!!!!!!

למרות שקשה לי לכתוב את הדברים האלו,אני חייב :) לפי דברי ``בזק`` ו``מייקרוסופט ישראל`` יש בעיה עם WIN ME (מילינייום) באיזורי חיוג 02 ו 04 . הבעיה היא רק לקוים שהם ADSL. מסתבר שגרסה הזאת של חלונות לא יוגעת לעבוד עם המודם שמספקת ``בזק`` ללקוחות שמנויים לקו ADSL שלה. אתם בטח שואלים ``אז למה המודמים האלו עובדים באיזורים אחרים בארץ?`` אז התשובה היא בסיסית (כמו תמיד במדינה שלנו) שמודמים שמסופקים באיזורים אחרים בארץ הם של יצרן אחר!!!!!!! עכשיו ``שורת המחץ``ת אתם יודעים מה הפטרון של ``בזק``???? הפתרון שלהם הוא להתקין מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ``חלונות 98/95`` וזה אחרי שרכשתם את ``חלונות ME`` והתחברתם לחיבור שלדעתי מאוד מאוד יקר של ``בזק``. עכשיו לדעתי זה ממש מוגזם מצד ``בזק`` (ואגב הם לא רוצים לשווק את המודם האחר שלהם שמסופק לאיזורים אחרים באיזורים 02 ו 04) ואני אישית הייתי במקום ``בזק`` מחפס פתרון יותר טוב בזמן הקצר ביותר (כמובן אם הם רוצים לשמור על הלקוחות שלהם) אבל זה משהו שאני אמרתי וכל אחד רשאי לחשוב אחרת. זהו זו הידיעה . בכבוד רב לכל הקוראים ,ממנהל פורום ``תוכנות`` ,אלכס

arye9

New member
מחשבי XT וחידוש אחרון AT

הם עובדים על משהו חדש DOS3.2 אומרים שזה יעבוד מול בזק ורבקה מיכאלי העל מותית אמרה KUS ENEM BEZEK

למעלה