הודעת מנהל הפורום.... פירושי אליה (-;

e-shfiyut

New member
הודעת מנהל הפורום.... פירושי אליה (-;

סוף סוף אחרי חודשים של הוספה/כתיבה/הגבה/מעורבות בפורום החלטתי לקרוא את הודעת מנהל הפורום.. גיליתי מספר דברים... (לפני שאתם ממשיכים לקרוא מומלץ לקרוא את ההודעה של הנעל)(אם לא יהיה לכם קשה להבין על מה אני מדברת...) 1 הנעל חוזה עתידות... הוא ידע שהפושע יגיע לפה לפני שהיו אנשים בפורום - אולי הנעל הוא בלש משטרתי המרגל אחרי פושעים - ואולי לא.. (סעיף ד`) 2 אם כל אחד מחברי הפורום היה קורא את ההודעה עם הצטרפותו לפורום לא היינו מתווכחים כל כך הרבה אם הנעל הוא זכר או נקבה.... 3 אני מתפלאת שבין קוראי הודעה אף אחד לא כתב בדיחה על פולנים... לי פשוט לא עולה אחת כזאת בראש כרגע... 4 הנעל דקטטור ואוהב שמתחנפים אליו אז... נעל מתוקי... אתה כל-כך חמוד ואתה בטח לא תמחוק לי את ההודעה הזאת...נכון, שמוצי פוצי...(???) 5 יש לנו אחלה של מנהל פורום. לירן (נעל יקרה, זה בצחוק בבקשה בקשה בקשה לא למחוק לי ת`הודעה)

Black Star

New member
נהההה

נעל הוא סתם דיקטטור. הוא לא נחמד אלא כשנוח לו, והוא מוחק הודעות בלי סיבה!!!! נעל- נראה אותך מוחק את זאת, בלי להוכיח בדיוק את הטענה שלי ;-)

אממ...

ההודעה שלך לא עוברת על אף סעיף בהודעת מנעל הפורום, אז למה להגיד משהו כמו ``נראה אותך מוחק את זה``?

פלומפי

New member
מה אומרת פולניה

שהיא קמה בבוקר? מגיע לו! מה עושה פולניה כשהיא במצב רוח טוב-מחכה בצד שזה יעבור לה...! מספק אותך? מצחיק? את אמא שלי לא...

נעל

New member
B-p

זאת המפלצת הכי חדת-שיניים-ובעלת-פרצוף-מאיים-ומפחיד שנעל הצליחה למצוא במקרא הסימנים של תפוז?? כנראה שאין הרבה דיקטטורים עצבניים כאן בפורומים. מז``לכם! נעל ;-)

נעל

New member
גולשים מוזרים...

מוזר שאחרי כל כך הרבה זמן שנעל מפצירה במרבית הגולשים החדשים הבאים לפורום להכנס ולקרוא את ההודעה, רק עכשיו אנשים קוראים אותה. הזלזול... מילא. לפחות עכשיו היא זכתה לקהל גדול :) נעל, שלא מחקה... עדיין ;-)

למעלה