הודעת נסיונות:) אל תכעסו.. זה למטרות הנצחון שלי חחחחחחח
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #9 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #12 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #11 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #10 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #8 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #7 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #6 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #5 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #4 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #3 הודעה #המנה התכנה לא כזאת חכמה חחח היא לא תגיד לכם מספר איזו הודעה זו עכשיו
ע ערקי מנומש New member 21/12/03 #13 טוב אז יש לי ממוצע של1 ל5.7 הודעות... ז"א שזה מאעפן רצח :/ הסיכוי שלי אח"כ לזכות יהיה 1 ל12 בערך :/ בעעעעעעע איך אפשר לעשות XMLHTTP בלולאה בלי כל פעם לעשות את האובייקט null ולהגדירו מחדש????????? כי הרי רק הSend בלולאה זה לא אפשרי נכון?
טוב אז יש לי ממוצע של1 ל5.7 הודעות... ז"א שזה מאעפן רצח :/ הסיכוי שלי אח"כ לזכות יהיה 1 ל12 בערך :/ בעעעעעעע איך אפשר לעשות XMLHTTP בלולאה בלי כל פעם לעשות את האובייקט null ולהגדירו מחדש????????? כי הרי רק הSend בלולאה זה לא אפשרי נכון?
Y yuval k New member 21/12/03 #15 רמז: דף הדפסת ההודעה כל כמה שניות, ואם הוא קיים עבור הודעה מספר 24,999,993 נאמר, להתחיל להציף עם 10 הודעות. סיכוי לא קטן שאחת מהן תיקח.
רמז: דף הדפסת ההודעה כל כמה שניות, ואם הוא קיים עבור הודעה מספר 24,999,993 נאמר, להתחיל להציף עם 10 הודעות. סיכוי לא קטן שאחת מהן תיקח.
Y yuval k New member 21/12/03 #17 בדיוק. כדי שהפורומים לא יתלכלכו בזבל בדיוק מהסוג הזה. את הניסיונות להודעה עצמה אתה יכול לעשות כאן ולא יגידו לך כלום על זה, אבל חבל סתם לספם את הפורום.
בדיוק. כדי שהפורומים לא יתלכלכו בזבל בדיוק מהסוג הזה. את הניסיונות להודעה עצמה אתה יכול לעשות כאן ולא יגידו לך כלום על זה, אבל חבל סתם לספם את הפורום.