הודעת פיקוד העורף.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
המלונות באילת ובים המלח הוכרזו כ"איי תיירות ירוקים" והחל מיום רביעי, 18.11, נפתחו לקבלת אורחים.
חורזים וכותבים מאמינים להודעת פיקוד העורף? האם תצאו לנופש באילת?

שמלת תחרה1

Well-known member
המלונות באילת ובים המלח הוכרזו כ"איי תיירות ירוקים" והחל מיום רביעי, 18.11, נפתחו לקבלת אורחים.
לא אסע לנופש, היום אילת ירוקה כדי לעזור לשקם את התיירות.
אסע לנופש כשהקורונה תיעלם מחיינו.

GoldenEyes

Well-known member
אני לא אצא לנופש באילת , לא במחירים שלהם.
מעבר לזה , אני מאד חושש שאנשים שם ירגישו חופשיים להתפרע ולא להקפיד על מסכות וכו'

GoldenEyes

Well-known member
צודק, המחירים באמת לא נורמלים.
והשירות פחות בגלל הקורונה.
שנים , אבל באמת שנים הייתי נופש באילת
הרגשתי שמיצינו , אין שם שום דבר חדש ומרגש , כל הזמן אותם ערסים :)
חיזק את הרגשתי מחירי המלונות והטיסות , שפשוט הגעתי למצב ששבוע נופש בפולין במלון 5 כוכבים דה לוקס עם הטיסה , משתווה לשני לילות באילת במלון דומה.

מקסים 45

Well-known member
שנים , אבל באמת שנים הייתי נופש באילת
הרגשתי שמיצינו , אין שם שום דבר חדש ומרגש , כל הזמן אותם ערסים :)
חיזק את הרגשתי מחירי המלונות והטיסות , שפשוט הגעתי למצב ששבוע נופש בפולין במלון 5 כוכבים דה לוקס עם הטיסה , משתווה לשני לילות באילת במלון דומה.
איזה ירוקה?
המצב של ישראל בנסיגה
אתמול 861 נדבקים, המספר הגבוה ביותר מאז 27 באוקטובר. בבתי החולים מאושפזים 563 חולי קורונה, 313 במצב קשה, מתוכם 142 במצב אנוש

יפתחו את בתי המלונות ושוב נגיע לסגר. רצוי להמתין 3 חודשים ברצף ללא פעילות ובתי נופש.

משתפרת1

Well-known member
בדיוק חזרנו מכמה ימים במצפה רמון ומטיולים בעיקר ברגל וגם ברכב במסלולים יפים במכתש רמון (כולל צפיה דרך טלסקופים בכוכבים). הצימרים נפתחו ואפשר לבחור בתבונה. עבורי חדר מלון ובריכה אינם מספיקים לחופשה, צריכה טבע וטיולים. יש הרבה צימרים בדרך לאילת. הים באילת קר מדי בשבילי כעת, כך גם ים המלח. מחירי המלונות גבוהים והשירות חלקי. מעדיפה למצוא חופשות נעימות יותר.
הדבר היחיד שהיה מביא אותי לאילת זה אילו הייתי רוצה לרכוש כמה פריטים יקרים (טלפון נייד, נעלי הליכה טובות לטיולים, לאפטופ) ללא מע"מ.

שמלת תחרה1

Well-known member
בדיוק חזרנו מכמה ימים במצפה רמון ומטיולים בעיקר ברגל וגם ברכב במסלולים יפים במכתש רמון (כולל צפיה דרך טלסקופים בכוכבים). הצימרים נפתחו ואפשר לבחור בתבונה. עבורי חדר מלון ובריכה אינם מספיקים לחופשה, צריכה טבע וטיולים. יש הרבה צימרים בדרך לאילת. הים באילת קר מדי בשבילי כעת, כך גם ים המלח. מחירי המלונות גבוהים והשירות חלקי. מעדיפה למצוא חופשות נעימות יותר.
הדבר היחיד שהיה מביא אותי לאילת זה אילו הייתי רוצה לרכוש כמה פריטים יקרים (טלפון נייד, נעלי הליכה טובות לטיולים, לאפטופ) ללא מע"מ.
אם חשבת שלא שמתי לב שנעלמת לנו, את טועה, שמחה שהעלמות עקב טיול.

למעלה