הודעת פרידה

Lir האחת

New member
הודעת פרידה ../images/Emo113.gif

מכיוון שבן זוגי ואני החלטנו להתחתן ולהקים בית בישראל, החלטתי להודיע על פרישתי מהניהול. מלחמות רבות שהיו לי עם בן זוגי, הביאו אותי לנהל את הפורום הזה. מאחר וסוף סוף הוא החליט למסד את הקשר, החלטתי לפרוש, שכן נושא הפורום אינו מדבר אליי עוד. שלום בין המינים, הקץ למלחמות
היה לי מאוד נחמד להיות כאן ולנהל את הפורום יחד עם מיטל. בקרוב אצלכם!! שיהיה לכולנו חג שמח וכשר
. לירון.

silverhawk

New member
מזל טוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שמצחיק זה שבסוף אנשים לא יאמינו לך כי זה האחד באפריל. נו שויין, יהיה משהו לספר לנכדים.

danielo18

New member
איזה צירוף מקרים! גם אני מתחתן!

אתמול החלטנו אני וזוגתי שתחיה, להקים בית כשר ונאמן בישראל! אתמול בלילה עשינו "תנאים" ואחרי זה מסיבת האירוסין לכל החברים אצלה בבית ובדיוק בערב ל"ג בעומר אנחנו מתחתנים! לא האמנתי שזה יקרה כ"כ מהר ושאני אמצא כ"כ מהר מכסה (ועוד לסיר שכמותי..)..

danielo18

New member
אממ...

עד כמה את בעניין של חתונה נפרדת (כאילו שהנשים והגברים יושבים בנפרד..)? אולם בבני ברק מתאים לך (זה המקום היחיד שיש לו הכשר של "גלאט")? אוף שימחעס מתאימים לך בתור להקה?? ההורים של הכלה מתעקשים שזה יהיה נפרד,ושזה יהיה בבני ברק - וזה מדהים, כי הורים של בנות כ"כ דתיות לא תמיד מסכימים שהבנות שלהם יתחתנו עם בלאי כמוני...אני לא מתווכח - הם משלמים! אם זה מתאים לך - מסרים!

מיטללל

New member
לכי כלה... לכי

הפרידה הזו מאודדדדדד עצובה לי אני לא מבינה איך ולמה זה קורה כל המנהלים שאני מוסיפה נוטשים אותי, אחד אחרי השניה האם הבעיה היא בי?
לרוץ לרבנות כדי לא להיות מנהלת?! עד שם? אבל זהו שיר פרידה שלום שלום שיהיה בהצלחה
והמון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בריאות ואהבה

ChilD SouL

New member
זה אומר שאסור לי להגיב פה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

ואם לא היית אומרת - לא הייתי שמה לב בכלל.

עוד מתיחת אחד באפריל? ../images/Emo3.gif

למרות שיפה לך ההשקעה להוריד את הכחול
קיצור.. נסי שנה הבאה

למעלה