הודעת פרידה

tlingit

New member
הודעת פרידה ../images/Emo24.gif

אז הנה התחילו שנה וגם עשור חדשים, הזדמנות נהדרת ליצור שינויים
תודה לכם על 4.5 שנים מרתקות (כן כן, הזמן עף מהר מאד כשנהנים) של דיונים ושיחות נפלאים בנושאים של אימון, על אימון ומסביב לאימון זו היתה המהות שאותה רציתי ליצור כשהצעתי להנהלת הפורומים לפתוח את הפורום הזה באופן מכוון כמקום להתפתחות עבור מאמנים אישיים, אנשי המקצוע המיוחד הזה, מהצד המקצועי, ולא המתאמנים. מאד נהניתי לראות אותו זורם ומשתנה עם התחלפות הכותבים לאורך השנים ותמיד צובר הרבה מחשבה, רעיונות וידע מקצועי שמועיל ותורם מעבר לזמן ומקום ספציפיים. זהו, בעוד כמה ימים יהיו פה מנהל או מנהלת (אולי אפילו צוות?) חדשים - ההחלטה על כך אצל הנהלת הפורומים
אתם גם מוזמנים להציע את עצמכם שיתנו לפורום את הגוון שהם רואים, וואני סקרנית כמוכם לראות מה יהיה
תודה גם על כל המילים החמות שכתבתם לי - כאן בפורום ובמסרים הפרטיים. וכמובן שאני לא נעלמת, רק מפסיקה לנהל את הפורום... חיבוקים חמים
טלינגיט

tlingit

New member
../images/Emo22.gif תודה לך, ידידי

הפורום הזה איפשר לי להכיר כמה אנשים מיוחדים מאד
ועל החברויות האלה אני מכירה תודה גדולה! שלום ..

moses19

New member
תודה

אכן פורום מעולה יצרת כאן המון הצלחה בהמשך הדרך

tlingit

New member
../images/Emo51.gif כיף לשמוע ../images/Emo13.gif

ותודה על הברכות

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים לtlingit על ניהולה המוצלח והמסור ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
. tlingit הפכה את הפורום לבית חם, מזמין ונעים ועשתה זאת מתוך אהבה והתלהבות. אנו מקווים כי נמשיך לראותה כותבת, משתפת ותורמת בפורום. המשך גלישה נעימה ב
אנשים.

restart2

New member
הוקרה תודה והמשך נסיקה

היי מבקשת להודות לך על ניהול פורום פורה, על הגישה ,פתיחות, קבלה, ויצרת מקום נפלא למאמנים. היכולת לחלוק וללמוד מאפשרת התפתחות אישית ומקצועית. מאחלת לך המשך הצלחה נסיקה, שפע אור ואהבה אירית
www.iritshaal.co.il

tlingit

New member
תודה לך ../images/Emo22.gif

מחמם את ליבי לשמוע ולדעת. תודה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo50.gif ו-../images/Emo51.gif

ל tlingit היקרה, אני מופתעת לראותך עוזבת את הפורום. עבורי היית חלק מעצם ה
קיבלת את פני בחום, ליוית אותי בהקמת פורום אימון אישי, וסייעת תמיד בעיצה ובתמיכה. המון הצלחה בשאר עיסוקייך ובחיים בכלל.

המון המון המון הצלחה !!!

הי עופרה , הזמן באמת עובר ממש ממש מהר ....... שוב המון המון המון הצלחה וכל טוב יוספה

tlingit

New member
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif

על הזמנים המרתקים כאן בפורום ובכלל ועל כל המילים החמות

למעלה