הודעת פרידה

shircherry

New member
הודעת פרידה ../images/Emo30.gif

סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל... היי היי לכולם וביי... אני עוזבת רשמית את הפורום... זה לא משהו אישית נגדכם זה פשוט שכבר אין לי כוח אליו. נטשתי את כל הפורומים ועכשיו אני נוטשת את זה. זה לא שאני לא אוהבת יותר את מקפליי ולא כי אני אוהבת אותם פחות או משהו... פשוט אין לי כוח להיות חלק בפורום. שוב אני חוזרת, זה לא משהו נגדכם. כמובן בטח שמתם לב שכשכן הייתי חלק פה בקושי שלחתי הודעות ובזמן האחרון לא שלחתי בכלל. נהנתי בזמן הזה שהייתי בפורום ופעילה בו ואז הרגשתי שהפורום הזה הולך ומתפלג ואז איבדתי את הטעם בו. אני תמיד אוהב את מקפליי והכל אבל אין לי כוונה להיות חלק רשמי בפורום הזה. יש לי הרבה יותר לחץ בלימודים והרבה יותר מחויבויות ואני לא יכולה לשלב את הפורום בהם. וכל מי שתאשים את זה שיש לי חבר עכשיו והכל, לא זה לא בגלל זה כי אין לו כל חלק בהחלטה הזאת. הרגשתי שאין לי יותר מקום וחלק בפורום הזה הרבה לפניו. הפורום הזה התפלג לפני המון זמן ובאמת שכבר לא כיף לי להכנס לפה. ואם אתם לא מאמינים אתם יכולים לקפוץ לי. הפורום הזה היה פעם אחד הדברים שהכי אהבתי וממש נהנתי להכנס לפה אפילו כשלא שלחתי הודעות. אבל זה השתנה ועכשיו אני צריכה לעזוב אותו כי הוא פשוט לא אותו דבר. מקווה שתמשיכו לטפל בפורום ותהנו... ביי

bar jones

New member
שירי...../images/Emo23.gif|דמעה|

האמת שאני קצת לא ציפיתי ממך לזה.. אבל אני כיולה להבין. אני אישית לא כל כך דואגת כי אחרי הכל את כיתה לידי.. וחוץ מזה, אתם תמיד נותנים לי טרמפ הבייתה (= אבל שתדעי לך שבכל זאת קצת עצוב לי שאת עוזבת, כי אחרי הכל אני פהה בזכותך.. והייתי שמחה אם היית מגיבה יורת ופעילה יותר, אבל יש לך זכות בחירה מלאה. אני מקווה שבאמת תמשיכי לאהוב את המושלמים שלנו גם בלי הפורום ושתשמרי על קשר עם הבנות כאן.. ואגב מה קשור זה שיש לך חבר לזה שאת עוזבת?! רוב הבנות פה גם לויודעות שיש לך אחד אז למה שיחשבו שזה בגללו?! למרות שאתם יחד 24/7, לא אמרנו שצריך קצת להתאוורר ממנו
אז תזכרי שאני אוהבת אותך, ואני בטוח אראה אותך בימים הקרובים
וכן, אני אתגעגע אלייך פה.. אבפילו שלרא הגבת הרבה |גרר|

DesertRose7

New member
באמת אין לי אינטרנט

אני עכשיו במחשב של האחים שלי והוא סיוטי.. אז זה יקח עוד כמה ימים

../images/Emo24.gif

חבל שככה את מרגישה [למרות שעוד הרבה מרגישות כמוך..לא משנה
] נתגעגע

Hip Hop star

New member
שרלילה../images/Emo24.gif

יש משהו בדברייך והיה בעבר דיון... אחרי שדיברנו חבל שזאת המסקנה שלך,אבל תמיד את מוזמנת לחזור כשלא יהיה לך לחץ מהלימודים,ולא יודעת... נמנמנ..שיהיה לך המון הצלחה עם הבגרויות,וחג שמח שיהיה לך

loner in love

New member
../images/Emo24.gif

אני מכבדת אותך על ההחלטה שלך. אני רק מקווה שתישארי בקשר ולא תתנתקי לנו ואם את רוצה לחזור את תמיד מוזמנת

DesertRose7

New member
../images/Emo201.gif

חבל.. באמת שחבל.. אני לא חושבת שלעזוב זה דרך לפתור אתהמצב שנוצר.

simpsonit

New member
ביי ביי לולה ../images/Emo201.gif

לאב יו הכי שבעולם!!!!
חבל שאת עוזבת... לפחות נמשיך לדבר במסנג'ר! ממווואאאההההההההההההההההההההה

sap sapir

New member
../images/Emo10.gif

אני די מבינה אותך זה די קשה להיות בפורום וגם להצליח בלימודים מאחלת לך הצלחה

למעלה