הודעת פרידה.

Rose131

New member
הודעת פרידה.

נתחיל בלהזכיר שלפני 3 שנים בדיוק, יצא הבלאק פארייד. אז יום הולדת שמח:) ועכשיו לעניין- אני במכינה כבר חודשיים. אני חוזרת פעם בשבועיים הביתה [למרות שעד עכשיו זה לא היה סדיר, אנחנו נכנסים ללו"ז רגיל וזה יהיה סדיר]. יש לי מחשב במכינה אבל ואין לי יותר מדי זמן להשתמש בו. ובלי קשר- אני רוצה לנצל את השנה הזאת כמו שצריך, כי היא לא תחזור על עצמה. ולהיות על המחשב זה לפספס מהמכינה, וחבל. (למרות שאני עדיין נעלמת פעם בכמה ימים לאיזה שעתיים כדי לעבור על עדכונים בישראבלוג. אני לא יכולה להפסיק!
) אני מחפשת מחליפה כבר לפחות 4 חודשים, וכל פעם באה מישהי שרוצה, ונעלמת, ולא רוצה, וכן רוצה, ו.. ואין כרגע מחליפה. אבל זה שהשם שלי רשום שם למעלה לא אומר שאני זמינה כדי להיות פה ולשמור על הפורום הזה חי. ועובדה, הוא לא מלבלב לאחרונה. אז כרגע, אני פורשת מניהול. גם אם אין לי מחליפה עדיין. זה לא אומר שהפורום יסגר. ולכל אלו שחושבות שהוא עומד להיסגר- בתור מישהי שסגרו לה כבר שני פורומים- זה לא מתקרב למצב של סגירה. מה שכן, כבר לא כל-כך שוקק חיים פה. ואני יודעת שחלק גדול מהאשמה מוטל עלי, כי לא הייתי פה. לא רק בגלל המכינה, אלא בכלל. וזה לא שאני כבר לא שומעת MCR. הם עדיין אחת מ-3 הלהקות האהובות עלי. (למרות שעד שבוע שעבר, לא שמעתי אותם בערך מתחילת המכינה. ככה זה כשיש שתי שותפות לחדר להתחשב בהן, אז רוב מה שאני שומעת בימים אלו זה סמאשינג פאמפקינס, אליוט סמית' וניק דרייק. או ישראלי (למשל, הרי לכן דוגמה לזמן חופשי בחדר 4. שימו לב שזה החדר הפתוח- אנשים נוטים להיכנס אליו בלי קשר לחיים). ומאיזושהי סיבה, בתחילת שבוע שעבר היה לי התקף כזה ולא הפסקתי לשמוע MCR, HIM ודה יוזד. ) (אה, לאחת השותפות שלי לחדר קוראים הלנה, איזה מגניב!
) (למרות שאחרי ההתלהבות הראשונית כבר שכחתי שיש שיר כזה של MCR, אבל לא משנה.
) הנקודה שלי היא שאני עדיין אוהבת את הלהקה, ושאם עוד הייתי בתיכון סביר להניח שהייתי נשארת בניהול. אבל זה כבר לא מתאפשר. אז תודה שהייתם הפורום שלי שנה (פלוס מינוס), ואני מצטערת שלא הייתי פה תמיד. כל מי שרוצה להיכנס לניהול והיא מעל גיל 16 תשלח את הטופס לבקשת ניהול לתפוז, ותשלח מסר ליוני כדי לוודא שהטופס התקבל. מקווה שזה יקרה, ושלא תיתנו לפורום למות. לכל שאלה- אני עדיין קוראת מסרים ועדיין אקרא בפורום כשאוכל (ואולי עוד חודש פלוס מינוס אכתוב הודעה שתזמין את השמיניסטיות שביניכן למכינה.). חוץ מזה, לחלק מהבנות פה יש את הפלאפון שלי והפייסבוק שלי- אם מישהי רוצה אותו בנוסף (בשביל שאלות בנוגע לניהול, או סתם ככה), היא מוזמנת לשלוח לי מסר. אוהבת, נועה. אגב, למי שזוכרת- סרט הגמר שלי מבוסס על פאנפיק שכתבתי מזמן מזמן על MCR עם המוני שינויים בתוכו, אבל מבוסס עליו. אז אם מישהי מעוניינת- הפאנפיק- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1402&aId=78213 הסרט[הסרט הראשון מתוך השלושה]- http://www.tichon.org.il/study_articles/cinema/movie003.htm כדי שיהיה לכן משהו לזכור ממני. :)

יעללללל!! ../images/Emo223.gif

דילרית שלנו, מה קורה??
המ, ואני לא מעוניינת לנהל מכיוון שאני עסוקה בשירות לאומי עכשיו ורוצה להשקיע זמן בדברים אחרים... >< אבל תודה על ההמלצה.

EveDark

New member
חבל =\

עוד כשאני וקרני ניהלנו הצעתי אותך. אפילו יש לי את המסר ששתינו דיברנו עלייך...

../images/Emo10.gif ../images/Emo223.gif

תודה על שנה מקסימה ובהצלחה בהמשך.
וכמובן, שמרי על קשר.

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה על הניהול ../images/Emo140.gif

בהצלחה בהמשך דרכך ותבואי לבקר

../images/Emo216.gif../images/Emo24.gif

לא נורא..תכלס זה עוד פרק קצרצר בחיים הארוכים(בע"ה) שיהיו לך.. מאחלת לך הצלחה בהכל..יום אחד עוד ניפגש למרות שחשבנו על זה כבר מיליון פעם
אוהבת אותך ויודעת שתסיימי את המכינה ותתגייסי ויהיה לך הכי כיף שבעולם

NotFamous

New member
תודה על הניהול! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

ותמשיכי להיות פה, כן?

למעלה