הודעת פרידה.

שם

New member
הודעת פרידה.

צאו בקשוהו שתיינים אל תישארו מרוקנים בנתיב היין צועדים אל תזנחו הקנקנים חיזרו ושתו גביעים רבים לא תנומה להם דרשות השמיעו ברבים תזהרנה לפניכם. מי שלא ידע שתוה אין לא מקום חוץ מביתו מוטב מיד ילך מפה מי שיחסה כאן בעתיד ושתיה אותו תפחיד `הרי הדלת` לו נגיד `בינינו אין לך עתיד`, עלינו מוות לא יכביד אם ישאר ישוב ולאישתו יהא נגיד ובחיים לא יוותר. אם תשאף להשתפר כך תשתה ואף יותר ארץ תחתיך אז תתערער ולא תיטיב מילה לדבר ויהי לך לישועה חבר רבה מאוד תמיד תשאף הקנקנים חסר עד תחתיות. (``מתוך ``צאו בקשוהו שתיינים`` שהוא חלק מ``כרמינה בורנה`` לפטרוס אבילארד בן המאה ה12. תרגם מלטינית מנחם חפץ). זהו חברים, אני נוסע לפנות בוקר לניו זילנד, אוסטרליה ועוד כמה מקומות למשהו כמו 8 חודשים. לקחתי את הmail של זיו (כן, כן, יש משהו שמתייחס לכתובית ``שלח מייל למנהל הפורום``) ואני אשלח דרכו אם יהיה לי משהו שווה לספר משם (אני מקווה שלא אכפת לך זיו). אני מקוה שאספיק לפתוח את הפורום בנתב``ג הלילה כדי לראות תגובות וכו`, אבל אם לא אז היו שלום, שמרו על הגחלת, שחקו יפה ואל תריבו, שתו הרבה, וכמו שאומרים אצלנו בים: ``שהים יהיה ויסקי, שהדגים יהיו נשים, ושנהיה תמיד זקופים וקצת רטובים בקצה.`` יאסוס, סאלוט, צ`ירס, לחיים. נ.ב. אם מישהו רוצה משהו, אז הe mail שמופיע כשלוחצים על השם שלי, בתוקף.

בון וויאג`

בון וויאג`

נכון ש נשמע יותר טוב מדרך צלחה (העמותה המסובכת של צחי הנגבי) ? וראית איך השלחתי את השם שלך בניק הזמני שלי ? ונכון, קטנוניים שלי, אין לי מנדט בכתב לדבר בשם המייסדים, אבל מה תעשו לי ? תאסרו עלי לכתוב בפורום ? וחוץ מזה, יש לי מנדט בכתב, מלפני ארבעה חודשים. תוכיחו שלא ! (סתם בדיחות קטנות שרק דור המייסדים יבין) שם, לעצם העניין. סע בשלום, וראה ברכה בנסיעתך. שתה הרבה, ולאו דווקא מים. ושני נ.ב לסיום אתה לא חייב דווקא את המייל של זיו כדי לשלוח לנו הודעות. אני מניח שגם בנכר יש אינטרטנט. תקיש שם WWW נקודה TAPUZ נקודה וכו` ותכתוב לנו הודעות באנגלית. מה יש. IM ATA ROZE ATA YAHOL LICTOV LANO GAM KAHA VELO BEANGLIT ואני חושב ששתית יין של יקב בשם גאלו, שהוא ותיק היקבים של קליפורניה, ונדמה לי שגם הגדול שבהם. יש לו יינות טובים, ויש גם כאלו שלא. לא מכיר את מה ששתית (ובגלל זה אני לא בהנהלה). שיהיה לך תמיד מה לשתות. רון.

mingusit

New member
היי, רגע אחד! :-()

מי הבין שאתה נוסע לכל כך הרבה זמן?! חשבתי שזה עוד אחד מטיולי ה``רק קפצתי לאיזה אי ליומיים ושתיתי כמו מופרע`` ותו לא... אז ברכות והצלחות, ותבוא לבקר אותנו מדי פעם...

alex

New member
שיר פרידה...

שם,שם,שם, אל תלך לשם. אם תלך לשם- יבוא הכריש ויאכל אותך הם. אומנם לא כרמינה בורנה אבל שיר ילדים ידוע. זה מה שהצלחתי. תעשה חיים , צ`מור על קשר ותנסה את הסוביניון בלאן של cloudy bay הניו-זילנדי. ותמשיך לשלוח את ההודעות הארוכות שלך גם משם.

שם,

נסיעה טובה. שיהיה המון בהצלחה. אני אשמח אם תמשיך לכתוב גם משם ובכל מקרה, הפעם תהיה לך תחרות קשה על יכולות השתיה כי אתה בטח יודע שאת האוזים לא עשו באצבע וחוץ מלצוד קואלות בלילות ירח מלא, הם גם חוטאים בלגימת גלונים של אלכוהול ורייסים בלי אורות... בריאות.

למעלה