הודעת פרידה

suki da yo

New member
הודעת פרידה

הפעם זה באמת. אני הולתכ לצבא, התיק-90-ליטר שלי מלא בגופיות וגרבים, כבר חגגתי את שארית האזרחות שלי, ומחר זה היום. אני הולכת לצבא. להתראות אנשים, לא יודעת כמה זמן יהיה לי בחודשים הקרובים, ובטח לא יודעת את הזמן הזה אני אבחר לבלות על הנט, אז אולי זה להתראות, ואולי שלום:) שיהיה לכולם בהצחלה, במה שהם בוחרים לעשות. תפתחו את העיניים שלכם, אל תשקעו מידיי באשליות שכל אמונה מיצרת עמה.

L e s t a t

New member
בהצלחה בצבא ומזל טוב! ../images/Emo140.gif

תהני בצבא מכל מה שתוכלי, מקווה שבכל זאת תמצאי את הזמן לקפוץ מדי פעם ולומר שלום בפורום ובאייסי. אל תתני לשום דבר לשבור אותך, תראי להם מה זה פגנים
מי ייתן ואודין יברך את תרומתך לצבא ארצנו הנפלאה
גיוס מוצלח שיהיה לך!

gwizard

New member
בהצלחה

בהתחלה את נכנסת להלם של טירונות, אבל אחר כך זה עובר ואת מסתגלת. נקווה שתקופת ההלם תעבור לך מהר וללא אירועים מיוחדים

Remirat

New member
בהצלחה מתוקה!

וקבלי שתי עצות ממני: 1. לא שוברים פגאנים. לא משנה מה. לא נולד המפקד שיצליח לשבור טירון פגאן!! 2. האלים יסלחו לך, וגם יעזרו במשימות חיסול של חרקים מציקים למיניהם!! תהני מכל רגע, ושוב תזכרי: לא שוברים פגאנים!

מיכל328

New member
בהצלחה!!!

אחרי שתצאי מההלם תזכרי כמה דברים חשובים - 1. עוד לא נולד הקצין שיכול לעצור את הזמן. 2. כל יום שעובר לא חוזר. בשירות הצבאי לפעמים יש רגעים קשים - אבל בסופו של דבר כשתסתכלי אחורה על השירות הצבאי את לא תזכרי אותם כלל - ואם כן, את תצחקי עליהם - את כן תזכרי את החוויות, צחוקים והחבר'ה! תמצי את השירות הצבאי שלך בצורה הטובה ביותר שאת יכולה! את תתפלאי כמה את יכולה לגדול מהחוויה הזאת וגם כמה את יכולה להשפיע! בהצלחה! מיכל

gwizard

New member
אני אוסיף לזה

ש: 1. מיכל צודקת ב-100%. 2. באמת כשמסתכלים אחורנית, השירות הצבאי נראה מה זה סבבה. אני אישית הייתי *מאוד* קרוב לא לעשות צבא, אבל בסופו של דבר אחרי 3 שנים של שירות, 17 תלונות עליהם עשיתי פחות או יותר 48 ימי מחבוש (מעצר) והרבה דם שנשפך (לא באמת, זו רק צורת ביטוי) אני יכול להגיד בגאווה ששירות צבאי תרם לי ה-מ-ו-ן. אני אפילו שוקל לחזור לקבע

מיכל328

New member
חה חה חה

אני הייתי חיילת לדוגמא - שום תלונה ושום משפט! בו טוב, כולם היו מפחדים ממני בבסיס.... ביטחון שדה, אתה יודע! מיכל

gwizard

New member
ביטחון שדה - שתיקה מנצחת ../images/Emo13.gif

יאללה, אני עדיין זוכר את הסלוגן הטפשי הזה. אגב, חייל שלא נשפט הוא לא חייל P-)

מיכל328

New member
לא...

בתקופתי (השתחררתי לפני שנה) זה היה - "ביטחון שדה - הביטחון שלך!" ואני הייתי חיילת הכי הכי חיילת - היה לי נשק ושירתתי בגבול הצפון.. וזה רק בגלל שלא היו תקנים באוגדת עזה או בשטחים... חייל שלא נשפט הוא חייל לדוגמא! (אה, וזכיתי בשתי תעודות הצטיינות - מצטיינת מפקד האוגדה, ומצטיינת ראש מחלקת ביטחון שדה). מיכל

gwizard

New member
וואלה

טוב, כנראה שהחליפו את הסלוגן יחד עם עוד דברים. אני השתחררתי לפני שנתיים וחצי. כל הכבוד על תעודות ההצטיינות, לי עצמי גם יש כמה למרות כל הבלאגן שעשיתי
אגב, אני מכיר את הצפון כמו כף ידי, באיזה בסיס היית ?

מיכל328

New member
אתה בטוח מכיר..

שירתתי בבירנית... נ.ב המפגש היום עדיין מתקיים נכון...?

בהצלחה! שפשוף קליל

ועוד עצה שראיתי שחסרה כאן: התמונה בחוגר זה לא סוף העולם. הם באמת מכוונים לתמונה הגרועה ביותר.

Tatu4Taty

New member
אני תמיד מפספס דברים חשובים! גררר

טוב, אז את כבר לא פה אני מניח אבל בכל זאת אם אי פעם תכנסי שלא תגידי שלא אמרתי לך שלום - אז שלום :) חחחח... והמון בהצלחה!

Dia Leoghann

New member
גם אני פספסתי...

אבל בכל מקרה, שפשוף נעים, בהצלחה וכל מה שכולם אמרו שלוש פעמים!!!

suki da yo

New member
תודה לכו-לם

ויסלח לי כל מי שחושב במטרת הפורום הזה אינה קהילתית, אני רוצה לחלוק. קיצרו לי את הטירונות ל-10 ימים, כי הקורס מתחיל תיכף, אז יצאתי היום, ואני אצא גם בשבוע הבא. יש לי אחלה בנות איתי, אבל עדיין אין פאגאנים בסביבה ככל שאני יכולה לקבוע. אני נהנית מכל שניה, פחות או יותר. אין שביזות צבא בנתיים (זה יגיע) ורק לחכות בשוק העבדים בבקו"ם ביאס אותי מוות.... בקיצור, הכל בסדר איתי, פרט לתמונה בחוגר. אני נראית כמו סופגניה:)

מיכל328

New member
הג'ובניקיות בצבא חוגגת

מה זה 10 ימי טירונות?! מה זה לצאת כל שבוע הבייתה?! אני עשיתי 3 שבועות טירונות - בתוכן יצאתי ל - 24 שעות אפטר הבייתה.. ואחרי הטירונות יצאתי לשישי שבת בבית וביום ראשון התייצבתי בבה"ד 15 לשבועיים שלמים! כן כן ואי אפשר לשכוח את שוק העבדים בבקו"ם.. אפשר לשאול לאיזה תפקיד את מיועדת? מיכל

למעלה