הודעת פרידה

Dia Leoghann

New member
הודעת פרידה

לפני כמעט ארבע שנים פנו אלי וביקשו שאנהל את פורום פגאניזם ושאמאניזם בתפוז, ואחרי מסע שכנוע קצר של ג'סטין ואילן הסכמתי לקחת על עצמי את התפקיד. מאז ידענו עליות וירידות, רגעי שיא ורגעי מריבה, החלו המפגשים והפיקניקים וגם פתחנו בסדרת הרצאות, עשינו תחרויות עם פורומים אחרים, נאבקנו אחד בשני וגם נגד כל מיני חובבי השם המפורש. בקיצור, ברובו המכריע של הזמן לא היה כאן משעמם. אני מוכרח להגיד שלמדתי מכולכם המון, ולמרות שהיו כמה רגעים או ימים קשים מאוד בפורום שלנו, נהניתי מכל רגע. לפני כחודש החלטתי שהגיע זמני לפנות את המקלדת למישהו אחר, אולי צעיר יותר, אולי מבוגר יותר, ואולי פחות נוקשה בדעותיו ממני (ואני מוכרח להודות שאת רוב דעותי בנושאים שונים לא חשפתי כדי לא לפגוע באיש). אחת מהמטרות שבגללן התחלתי את הפגאטרון היתה לנסות ולהעלות לפני השטח אנשים שלא נוהגים לכתוב כאן הרבה, לעודד אנשים לתרום יותר לפורום ולקהילה ובכלל להעלות את בטחונם העצמי של החבר'ה ביכולותיהם. אמנם, לא ממש הצלחתי, כי רק מעטים כתבו, אבל בעצם, אלה שכן כתבו עכשיו מוכרים לנו הרבה יותר - לא רק מהצדדים הווכחניים, אלא גם המנטליים והאמנותיים. וזה יפה... אני חושב שאני לא אגזים אם אומר שתרומתי לפורום היתה גדולה למדי, אבל הרגשתי היא שכעת הגיע הזמן שאתרום קצת לעצמי, להתפתחות והלמידה שלי. אולי אחזור להיות המנהל הקטן של "קלטיקה ישראל" שכבר סובלת מהזנחה מזה שנים רבות, ואולי אקדיש יותר זמן לעיסוקים אחרים שלי, לדרואידיות ולקידום של הפגאניות הכנענית. הערב כבר שלחתי להנהלת הפורומים הודעה על יציאה לפרישה מוקדמת, ואפשר להתחיל לחפש לפורום מנהל חדש. אם יש כאן מישהו שמעוניין להחליף אותי הוא מוזמן לפנות אלי. בכל אופן, אני אשאר כאן בניהול עד שימצא מנהל חדש. ודבר אחרון, אני רוצה להודות באופן אישי לכמה אנשים יקרים: לאילן, שאותו החלפתי בתפקיד, ולשמחתי הוא נשאר כאן ולא ברח, על כל הידע והתמיכה המורלית והנפשית, על הסבלנות לחבר'ה הצעירים והשאלות הקשות. לג'סטין אנג'ל על האנרגיה הבלתי נלאית, הדאגה לפורום, לאתר הקהילה ולכולם. וג'סטין אל תדאג, לא משנה מה יגידו, אתה לא סובל מפיצול אישיות! אתה באמת גם דרואיד, גם שוטר צבאי, גם מתכנת פרילנסר, גם מאהב גם סטודנט לאסטרונומיה פיזיקלית (או משהו כזה) ו...שחכתי משהו?
לפגאסוס, Oz, ומרה, שלושת התלמידים שזנחתי באמצע הדרך - מצטער היו לי הרבה מבחנים...
וכמובן, אחרונים חביבים, ניצן, לסטאט, ווירדי, Rain88, מנטל, נמרודל, סוקי, פריאור ועוד הרבה הרבה חברי פורום קבועים יותר או קבועים פחות. אז יום טוב לכולכם, תודה רבה לכולכם, ולהתראות בינתיים!

Nizzan Cohen

New member
תודה על כל התרומה ../images/Emo13.gif

והפאגטרון היה ממש מצויין ומעניין
. ו... ו... ו... תשאר פה
. כלומר - גמאתה אל תברח לשום מקום בסוף התפקיד
. ניח. בבקשה
.

kitiara 6

New member
בהצלחה...

אני רוצה לאחל לך הצלחה בהמשך וכמובן להגיד לך תודה על שהנעמת את שהותי הקצרה בפורום.. אני חושבת שאתה בין האנשים היחידים בפורום שמאוד נהנתי ללמוד מהם.. ותודה כמובן על כל עזרתך בנושא מיצרים. מי שיחליף אותך בניהול הפורום צריך להתחיל לחשוב על איך הוא ימלא את הנעליים הגדולות שהשארת לו!

ebonyW

New member
תודה ../images/Emo9.gif

טעות הקלדה פרוידיאנית משהו....

Justin Angel

New member
אין מילים...

זה תופס אותי בהפתעה לראות אותך הולך ככה להשקיע זמן בעצמך כאילו אנחנו לא הכי חשובים. ברור לכולנו שיש לך בעיה רצינית בסדרי העדיפויות, אבל ניתן לך כמה שנים לסדר אותם. ועכשיו ברצינות, אין לך מושג כמה טוב עשית לפורום הזה. פשוט ככה, אתה היית הדבר הכי טוב שקרה לפורום הזה ולקהילתו הקטנטונת. עם המאמרים המאוד מאוד מאוד איכותיים ומיידעים, עם גישה מתונה ושקולה, אם תשובות וסבלנות אין-קץ. הפגאטרון היה הצלחה כבירה שהשיגה והניבה הרבה, למרות השתתפות מועטה. בנוסף, אין לך סיכוי פשוט להיעלם ככה לאיזה כמה חודשים מהפורום כדי לנוח. נצפה ממך להישאר כאן, ולפחות לשלוח איתותי חיים מדי פעם לפעם! אני חושב שבעוד כמה שנים אני ארצה להחליף את מי שיבוא עכשיו לתפקיד. אם כבר, זה זמן טוב כמו כל זמן להכריז הכרזה קטנטונת. עם התחממות האקלימטית בסטטוספורה העליונה באזור גיאוגרפי זה (או בעברית, עם בוא הקיץ), גרסיאלה ואני יושבים על להכין מפגש בזמן הקרוב. יש תאריך שמדובר עליו, שעה ומקום, וכרגע אנחנו בהתליכי בדיקה. כנראה מאוד שאם זה ייצא, זה יהיה בחודש הקרוב. ואני מצפה לראותך את קורא ההודעה הזאת שם, אותך, ארי-אל, וכל חבר במשפחה הפאגאנית שיוכל וירצה להגיע! ארי-אל, ברכה מצרית עתיקה: 'מי ייתן והאלים יעמדו חוצץ בינך לבין פגע בכל המקומות הריקים בהם תדרוך'. ברכות זוהרות,

נימרודל

New member
אווו...

בכל מקרה, בהצלחה בהמשך, ובאמת ניהלת את הפורום בצורה טובה ביותר! ואל תיעלם הא??? עידית

L e s t a t

New member
תודה ארי-אל

על כל הזמן שהשקעת בפורום ובקהילה, התרומה שלך באמת מורגשת ושמעתי מכל מי שהגיע להרצאות שלך שהוא יצא עם חיוך על הפנים ושחבל שהפסדתי. תמיד טוב ומרענן לקרוא את הדעות והמאמרים שלך. הייתי משתתף בפגאטרון ומסיים לכתוב את המאמרים - אם היה לי זמן איפשהו
בכל אופן, קבל ח"ח ובהצלחה בהמשך הדרך - האישית יותר והאישית פחות - ואני מקווה ומתפלל שיימצא עוד מנהל פורום שאפשר יהיה להסתכל עליו כמו על לפיד בחושך. יברכו אותך כל האלים!

magick smile

New member
וואי,

אני חייבת לומר שכשקראתי את ההודעה שלך זה גרם לי להתחרט על זה שלא הייתי מעורבת מספיק בפורום, ושרק פעם ב... אני נכנסת להביט קצת סביב... חבל שאתה עוזב, למרות שלא הספקתי ממש להכיר אותך... בהצלחה בהמשך דרכך...סהר

suki da yo

New member
בהצלחה ארי-אל!

בכל מה שתבחר לעשות עכשיו:) אני מקווה שזה שלא תנהל את הפורום לא אומר שתעלם לנו.. המון תודה על כל ההשקעה!

מיכל328

New member
בהצלחה :)

אני לא כותבת כאן בפורום המון, אבל שיהיה לך המון בהצלחה ותודה על כל מה שתרמת לפורום!

"שלום ותודה על הדגים"

תודה על המון השקעה בפורום ובקהילה. אמנם פעלתי לצדך בניהול לתקופה קצרה מאוד, אך דע לך שאני מלא הערכה כלפיך. המון הצלחה בהמשך! ואם אני כבר פה, אפשר להקדיש לך שיר, מהאחרונים שכתבתי: בשלה החיטה ובגר הדגן תות העץ כבר הולך ועוטה הגוון אשכולות עוברים הוכרזו בגפנים ויוקד הרימון באש ניצנים. הוקמו מצבות החציר הגדולות בים הצהוב הקצוץ בשדות פורח הזית כמחקה כוכבים והרוח לוחש ללילות החמים: הוא כבר כאן. בוא דודי ונצא ונלין בכפרים בוא נשכים נעלה לכרמים בהרים בוא, הגפן פרחה והנץ הרימון וניגר עסיס קיץ וריחו שיכרון. שיהיו לך חיים נפלאים, -רובין עוטה המגבת.

למעלה