הודעת פרידה..

סניילית

New member
הודעת פרידה..

היי לכל הגולשים הקבועים וגם הפחות קבועים:] "אסתרי המכוערת" סיימה את העונה, הייתה עונה מדהימה. היה לי מאוד כיף לנהל את הפורום, אבל הפורום ייסגר בימים הקרובים. אוהבת אתכם תמיד, ואני תמיד פה במסרים!! נתראה בסדרת המשך-"אלביס". לינוי.

shv2004g

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

פורום יקר שלי!!!
יואו אני פשוט לא מאמין... אתם לא תאימנו אבל זה היה הפורום הראשון בו גלשתי בתפוז ו...מאוד נקשרתי אליו
היו לנו תקופות טובות, פחות טובות ויותר טובות
פגשתי פה אחלה אנשים שאני עוד שומר איתם על קשר. אז אלו פורום המילים האחרונות שאני אכתוב בך. להתראות, שי
נ.ב.- לכל חברי הפורום שעוד נשארו: נתראה בפורום אלביס בקיץ!

B R A Y E R

New member
מנהל
:-*

:'(אני זוכר את הימים שהיינו עושים פגישות צ'אט אחרי הפרק איך היינו מדברים על הפרק[לא רק
] היינו במתח לגבי הפרק הבא והיה לנו ממש כיף;[[[ חבל שאסתי ניגמר והפורום ניסגר;[ ביי פורום:'( [לינוי שיש עונה חדשה/את הסידרה אלביס את מציאה לזה פורום כע?
]

סניילית

New member
כן...

גם דיברתי כבר עם רינת והפורום יפתח מחדש ברגע ש"אלביס" תתחיל ופשוט ישנו את השם של הפורום ל"אלביס"

R O O L Y

New member
מה??!?! לא!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה!!! אוף... זה לא קורה... טוב, אם אין ברירה, יש לי כמה דברים להגיד: כמו שי, זה הפורום הראשון שגלשתי בו בתפוז, ומאוד מאוד מאוד נהנתי מכל דקה... מכל פרק... מכל צ'אט אחרי הפרק (שלא נכנסתי, כי הצ'אטים בתפוז לא עובדים לי...) ובעיקר בעיקר - מכל הילדים המדהימים שהיו כאן בפורום! אז רק תדעו שאני אוהבת את כולכם, ו... היי, חצי שנה זה לא כל כך הרבה! נחכה קצת, לא נורא... כשייגמר החורף ניפגש שוב עם "אלביס", שאני מקווה שתהיה לא פחות טובה מאסתי - הסדרה הכי טובה שנראתה אי פעם על המסך! המון
ות ו
ים לכולם!
אוהבת, רוני.

shv2004g

New member
מרגש../images/Emo7.gif

כל כך נקשרנו אל הפורום ונראה שחצי שנה זה נצח!!!

AmiTutiT14

New member
לא נורא, לא נורא...

מבחינתי הכי טוב זה שהכרתי כאן מלא אנשים נחמדים שאני פיתחתי איתם אחלה קשרים כמו שי ובן, ופחות נורא שהפורום נסגר... הרי אתם יודעים שכמו שלינוי אמרה פורום "אלביס" יפתח ושוב כולנו נחזור להיות ביחד
אז מי שרוצה לדבר איתי: [email protected] זה המסנג'ר, כי אני יודעת שתתגעגעו אלי
ביי בנתיים!

למעלה