הודעת פרידה.

הודעת פרידה.

אחים, זהו. היום זה נגמר. היום אני והמשפחה שלי עוברים מתוך דירת השני חדרים וחצי ועוברים לגור בקראווילה. אני לא יודע איך בדיוק לסכם את התקופה הקצרה שלי איתכם בפורום... היו כאן רגעים שממש הרגשתי שיש אנשים מאחורי שמבינים את הצער שלי ולמרות שהם אינם מתחרטים על מה שהיה הם מזדהים איתי ותומכים אבל אני לא אשקר ואומר שהיו רגעים שהרגשתי שהיו כאלו שפשוט העדיפו שאשר שם בתוך בית הכנסת בכפר דרום ואשרף ביחד איתו. אני רוצה לאמר לכולכם, תודה. תודה שהייתם שם והראתם כבוד למרות אי ההסכמה. תודה שלמרות שהתקשורת שטפה לכם את המוח על כך שאני משיחיסט מסוכן לציבור לא יצאתם נגדי יותר מידי. וכמובן, תודה שהבנתם את הכאב שלי ולא פירשתם את האהבה שלי לארץ ישראל לא נכון. כל המשפחה שלי כבר עומדת בחוץ, את החממות של אבא שלי אנשים מדהימים כבר עזרו לנו להקים, למרות המשבר הגדול אח שלי כן התגייס לבסוף ליחידה קרבית ואחרי כל הכאב הנורא אנחנו מוכנים- עם ישראל.. הנה אנחנו באים! "כשהנשמה מאירה גם שמיים עוטי ערפל מפיקים אור נעים".

רולדההה

New member
להתראות. ../images/Emo98.gif

אני מאחלת לך רק אושר בריאות ושמחה- שהחממות של אביך ילבלבו ושתהיה לך שנה טובה ומבורכה. מסור גם בהצלחה לאחיך ואמור לו שעם ישראל מעריך זאת מאוד.

spoop

New member
להתראות../images/Emo13.gif

מקווה שתצליחו לקום מהשבר ולצמוח. בהצלחה בחיים!

להתראות ../images/Emo140.gif תשוב מהר

אנחנו עוד נתגבר על המשבר ביחד כל עם ישראל.. תמסור לאח שלך שהוא עשה את הבחירה הנכונה.. כולנו אוהבים אתכם..למרות שלא דיברנו ממש רואים שאתה ומשחתך אנשים טובים.. שיהיה לאבא שלך רק טוב עם החממות החדשות. שנה טובה ושלא נדע עוד צער..כולנו איתכם.

One Echoe

New member
../images/Emo24.gifאני מאחל לך דרך צלחה.

חיממת לי את הלב... בהצלחה לך ולכולנו...לכל עם ישראל. יחדיו.

כמו קודמי

אני מאחל לך רק טוב שתיהיה שנה טובה והרבה בריאות וחזק ואמץ לאחיך ושתשוב אלינו במהרה וימינו ותגידו אמן

למעלה