הודעת פרידה

הודעת פרידה

אז זהו אחרי מס חודשים שניהלתי את הפורום והייתי אחראי לפתיחתו אני מודיע על פרישה מהניהול לצערי לא הצלחתי להביא את הפורום להישגים מה שאני כן גאה זה עצם פתיחת הפורום אני מעריץ שרוף של בטי ובגלל שבטי חשובה לי אני מעביר את השרביט למתאים ביותר לדעתי וזהו ארתור אז תודה לכל הכותבים ונקווה שדבריםם ישתנו מעכשיו אודי

אנו מודים לאודי לוי

על הקמת הפורום וניהולו עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

RTur

New member
אודי, תודה ../images/Emo13.gif

תודה על ניהול הפורום, היית אחלה מנהל - נתת כל מה שאתה יכול מעצמך
ותודה שבחרת בי להחליף אותך, אני מקווה מאוד שאצליח להחיות אותו ואשתדל לא לאכזב אותך
וכמובן שאתה לא עוזב את הפורםו בכלל וממשיך לכתוב פה כן?

bettyבתי

New member
אודי יקירי../images/Emo20.gif

תודה מכל ליבי על שיזמת את פתיחת הפורום וניהלת אותו .הפורום הזה ששומר על האש ועל החיוך בליבי וביצירת שיריי. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ,הנתינה שלך היא גדולה ומרגשת.שולחת לך חיבוק עצום , ומקווה שנתראה בהופעות. וארתור יקירי כבוד הוא לי שאתה מנהל הפורום ,יש לי הערכה ענקית אליך הן כבן אדם מקסים והן כיוצר בפני עצמו. בהצלחה ותודה על האהבה שלכם בטי

תודה לבטי ולכולם

אני לא עוזב אותכם אני עכשיו כותב מן המנין וארתור רק תצליח

ADVAM4

New member
אודי דודי!../images/Emo24.gif

אממ.. לדעתי הייתה אחלה מנהל פורום.. אתה פורש בשיא.. תראה הפורום פעיל!!!:) אני מקווה שאני אזכה לראות אותך בקרוב.. באיזו הופעה.. של איזו זמרת..(האממ האממ!@!@!!!!) וארתור!!!!!! כפרות עלייך נשמה טהורה עיינים גוף שרירים שפם!!! בהצלחה מנהל פורום!(איזו רשמיות..) וזהו.. אנחנו נעורר פה את הענינייים!!! נ.ב אתה צריך לאוסיף לרשימה שלך את הפורום האממ האממ חיבוקים ואהבה לכולם!

אודי וארתור היקרים

אודי כל הכבוד על היוזמה הברוכה להקים פורום מעריצים לבטי. אני חושבת שבשנה האחרונה היו לפורום ימים יפים יותר ופחות וברור שהשקעת רבות למען הפורום הזה. ארתור אתה תמיד נמצא כאן ותמיד כותב ותמיד מעניין מקווה שנשמור על פורום איכותי ומעניין. מאחלת לך הצלחה רבה.

למעלה