הודעת פריקה...

ליזי133

New member
הודעת פריקה...

הרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה משהו כזה...
אתמול זה פשוט היה חזק יותר מבד"כ, הרגשתי שזה כל כך לא הוגן שלא נולדתי זכר, הרגשתי שזה לא הוגן שאני לא גבר ולא אישה, כשאני רוצה להיות שניהם, ובעצם נמצא/ת במצב "תקוע באמצע" כזה, כי לא משנה איזה הורמונים אני אקח או איזה ניתוחים אעשה זה לא יהיה "זה". ואני מרגיש/ה שהיה עדיף להיות או גבר או אישה, שהיה פשוט יותר ככה. כי אני מסתכל למטה ורוצה חזה שטוח, ואני לא יכול/ה להשיג ביינדר בינתיים, לפחות עד 18. ולפעמים דווקא בסדר לי כנקבה, ולפעמים אני לא רוצה שזה ישתנה. וזה פשוט מתסכל לפעמים. זה פשוט כל כך מתסכל, למה לא יכולתי להיות או גבר או אישה? למה לא פשוט אחד מהם? למה להיות "תקוע/ה" במצב כזה?
הייתי צריך/ה לפרוק איפשהו, ואין לי למי לספר את זה, וזה המקום המתאים ביותר

*בנימה אופטימית יותר: מחר מצעד הגאווה בחיפה, ואני הולך/ת. פעם שנייה שלי.

lily kane

New member
אשמח לשמוע איך היה המצעד

כן אנחנו חיים בעולם כל כך דיכוטמי שנורא מעודד חד מימדיות
בין עם זה במגדר ובין עם זה במיניות ובהמון דברים אחרים :(
לכן חשוב שיהיה לנו מקום לפרוק מקום בטוח ותומך
ואני מקווה שהפורם ירגיש לכולם המקום הזה :)

היי אם את/ה במקרה מידה סמול

אז יש לי ביינדר מיותר במצב טוב:)

מוזמנ/ת לשלוח מסר

lily kane

New member
מה עם הירידים

יש במרכז הגאה מידי פעם ירדים של אדם לאדם שבהם מוכרים בינדרים יד שנייה ב10 שקל, ויש שם מקום שאפשר למדוד בערך וגם יש לפעמים קנייה מרוכזת של בינדריים ב30 שקל של מעברים גם במרכז הגאה הם לא מאוד גדולים אבל זה מתאים לרוב האנשים , אם 30 שקל הם בעיה דבר איתי, או תפנה למעברים אני די בטוח שהם ישמחו לעזור

ליזי133

New member
דווקא העניין הכספי הוא לא הבעיה

פשוט לדעתי יש אנשים שצריכים את זה יותר ממני. מרגיש לי מוזר, כי גם עם ביינדר, אני לא אראה כזכר וזה ידרוש לי יותר מאמץ כדי לעבור (בגדים, נעליים, שיער וכו') אז זה נראה לי פשוט לא שימושי לקנות לעצמי ביינדר אם לא באמת "אעבור" איתו, כי יש אנשים שבאמת צריכים את זה יותר ממני. כי לפעמים אני בסדר עם נקבה, לפעמים לא. זה ספציפית תקופה מסוימת שככה יצא ויש יותר דיספוריה מבד"כ.
מצד שני, כנראה שהייתי רוצה ביינדר, אולי לפחות בשביל להרגיש או בשביל ה..הקלה אפשר לומר. גם מעולם לא יצא לי להגיע לתל אביב, אז לא בטוח גם לגבי זה...
אני מרגיש "לא מספיק טרנס*" בשביל זה... לא ממש יודע איך להגדיר או להסביר.. מרגיש לי כאילו זה "יתבזבז" עליי... במקום ללכת לאנשים שצריכים את זה יותר.

lily kane

New member
זה חתיכת בד

וזה לא יתבזבז כי מייצרים היום מספיק לכולם כול עוד יש דרישה וביקוש
אני לא חושב שצריך לעמוד בסטנדרט מסוים כדי להיות "ראוי לבינדר"
אבל זה כמובן בינך לבין עצמך.
אני רק יכול לומר שאני מבין את ההרגשה

למעלה