הודעת פרישה (זמנית)

L y c a n

New member
הודעת פרישה (זמנית)

לא יודע אם זה כזה משנה לכם, אבל ביום ראשון הקרוב, בשעה 6 בבוקר, המטוס שאני אהיה עליו, ימריא ויקפל גלגליו לכיוון בריסל, ומשם ממשיך במונית לליאז', לשנתיים לפחות.. אז כך שבתקופה הראשונה לפחות לא יהיה אינטרנט, תצטרכו "להסתדר" בלעדיי.. אז מבקש סליחה אם פגעתי במישהו\י, כי זה באמת לא היה בכוונה.. אז זהו.. אם כמות ההודעות בפורום יורדת, אז תדעו למה זה
היו שלום, להתראות

L y c a n

New member
עוד משהו

חיפשתי שיר שיתאים לזה.. זה הכי טוב שמצאתי: in flames - dawn of a new day The thoughts from yesterday forgotten I like the way this new skin feels Bring me splinters of tomorrow Collect the parts where I win Against the grain Against the odds I'll rise and I won't trip again The dawn of a new day never looked As good as this Concrete breath and dust filled tears A one way ride to inner peace I never thought I'd join the others Those who use the dice to solve Against the grain Against the odds I'll rise and I won't trip again אז, מקווה שגם השחר שלי, יהיה טוב:)

Zoharrr

New member
בייבי ! :)

אני אתגעגע אליך :( אתה מקסים! תהנה ותפיק את המירב מהמקום החדש ותהנה המון ותתגעגע קצת :) תבוא לבקר בשנתיים האלו! או שאני אראה לך מזה! אני בטוחה שהשחר שלך יהיה טוב :) המון אהבה, זוהר

לאט לאט

אני רוצה פישוט, למה נוסע? אם ללימודים מה הולך ללמוד? למה דוקא בלגיה? איך החלטת לסוע לשם? אתה בטח נוראאא מתרגש! איזה כיף

L y c a n

New member
תשובות..

אני כבר מנוסה בלענות על זה
נוסע לעבוד, באל על, בליאז', למה דווקא שם? הוצע פריז מוסקבה וליאז' פריז הייתי ולא אהבתי, לגור במוסקבה גם הייתי, בבלגיה בחיים לא הייתי, נשמע מעניין, גם את השפה נלמד. איך החלטתי? יותר מדי דברים בחיים שלי דורשים שינוי קיצוני.. וכן מתרגש, גם מפחד קצת, אבל יהיה בסדר, אני בטוח בזה
אה ולימודים... בהתחלה נסתדר ואז, או נלמד שם, או בפתוחה מהארץ.. יהיה בסדר

מיטללל

New member
משנה, ברור שמשנה

ככה, באמצע החיים, מלך "הבלהבלה" (=המחזיק בשיא ההודעות) שלנו עוזב...
ברור שנרגיש, ברור שיהיה לנו אכפת, הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדיך :) לכן, באמת, שניה אחרי שתתאקלם, אתה חייב למצוא שם לנט ולשוב
מעבר לכך, אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם
זו באמת חוויה של פעם בחיים, אני מקווה שתפיק ממנה כמה שיותר, מכל הבחינות. תזכור, באמת, ברגעים של געגוע/שעמום/כיף מטורף, אנחנו פה בשבילך. :) |4u|

נועם m

New member
איזה פולניה אתה... ../images/Emo6.gif

"לא יודע אם זה כזה משנה לכם"- אתה נוסע לבלגיה, לא לפולין!
הלוואי שתהנה המון, ותתפטם משוקולד בלגי בשביל כולנו
ובעיקר שלא תתגעגע לארץ יותר מדי- חבל לבזבז על זה זמן!
המון בהצלחה

נועם m

New member
חחחחחחחח

ככה זה כשאת פוגשת בגיל כל כך צעיר את אהבת חייך

L y c a n

New member
על הקטע של הפולניה דיברנו כבר לא?

ואל תדאגי - שוקולד יהיה בדמי
, חינכת אותי טוב

Cobe Anan

New member
תהנה!

ותשתדל_בכל_זאת_למצוא_איזה_קפה_אינטרנט_או_משהו_בסגנון....

לא מכירה אותך אבל

הציטוט הנבחר שלך מעניין ( פעם 1 במקום הזה ) לאחר נטישת פורום הבית שכבר לא ... עצוב אבל נכון .

pain is MY love

New member
אוף נו!

אני לא אוהבת פרידות!
אבל אני יודעת שתהנה ותעשה חיים ותלמד ותתפתח אני מרגישה בטוחה לשחרר אותך לדרך חדשה
תנצל כל רגע! ואל תשכח אותנו...

למעלה