הודעת פרישה מהפורום

Funky Giraffe

New member
הודעת פרישה מהפורום

אני מוכרח לפתוח ולציין שההחלטה הזו לא הייתה קלה. לא לי ולא לערן, והיא התבשלה אצלנו על אש קטנה כבר שנה ויותר. במהלך 4 השנים ו3 החודשים (הא הא, זה הפוך ממספרים!!!!111) שנתנו לפורום הזה הדג נחש הספיקו להפוך לקונצנזוס ישראלי ואפילו יהודי-בינ"ל (!). אנחנו יוצאים מכאן בתחושת סיפוק ושובע בלתי רגילה אחרי שהרגשנו שהלהקה הזו הצליחה לצבור לעצמה קהל נאמן. במהלך הזמן למדתי שלהביא כל פעם להופעה קהל מחדש זה לא עניין של מה בכך, והדג בלי למצמץ ימלאו את הבארבי ואת הזאפה כל פעם מחדש. כשהגעתי לפורום כמנהל לראשונה, בכל פעם שהשם של הדג קפץ ברדיו או בטלוויזיה הייתי יוצא משליטה מרוב שמחה... לא תפסתי את זה כמובן מאליו לרגע. היום הם בעיניי כל כך טבועים במדייה הישראלית, שבינינו אני כבר לא ממהר לא לרדיו ולטלוויזיה, על אף שתמיד מחמם את הלב לראות את ההצלחה והפריחה של ההרכב שלדעתי שעיצב את המוסיקה השחורה בישראל. מאז 2004, השנה שבה התחלתי את החטיבה, הקמתי את הלהקה שלי, עברתי שינויים רבים בחיי האישיים, (מגיל 13 עד 17.5 העולם מתהפך אם לא סיפרו לכם) אני נכנסתי לתיכון והשנה אני גם מסיים אותו והולך לצבא, מה שמוריד משמעותית משעות הפנאי שלי. שנינו נקח מכאן הלאה חוויות מדהימות, ואנחנו מרגישים שעוד לא אמרנו את המילה האחרונה. במהלך השנים זכיתי להיות עד לתהליך של להקה ממעמד הביניים הופכת ללהקת השנה, את מחיר הכרטיס עולה לאט לאט, עוד להיטים חורכים את הפלייליסט, אצלי הייתה תופעה שבכל תקופת החטיבה כל פעם שמישהו היה מזכיר של הדג הייתי מתחרפן מגאווה, ובתיכון כבר מי' עד י''ב כל הכתה שלי שרה את בעזרת הג'אם, ולפני שבוע כשהדג היו בכפר סבא ההופעה של הדג הצליחה לעשות מה שהמחנכת לא הצליחה, לגבש את הכתה הזו... דמיינו לכם 20-30 ילדים בני אותה הכתה יוצאים ביחד - ועוד להופעה של הדג נחש... בעיניי זה מדהים... וכמובן, מלהקה שהופכת כל חור בארץ ללהקה שקבעה 11 (או 10?) טורים בארה"ב (כשנכנסנו לניהול הדג הופיעו רק בארץ למעט הופעה באנגליה) היה לנו כיף גדול כאן, להעביר מלא שעות פנאי, ליצור קשרים חדשים, לעזור לדגים לצמוח וליצור קשר ישיר מול הקהל הוותיק, שרוב רובו כבר התגייס, וזה שלא - כבר בדרך... עם זאת היינו ערים לצמיחה של הדור הצעיר, החדש והרענן בפורום, אנשים כמו מוסא החתול, אבו טנצר, אור, חן, שטולמן, אסא, מאשה, קדר, מיכל ועוד רבים וטובים, שהפיחו פה רוח חדשה, צעירה יותר, כזו שעוד לא "ראתה הכל", עוקבת אחרי הדג לכל חור בארץ, מה שאנחנו הפסקנו לעשות עוד לפני 3-4 שנים... הכי חשוב היה לנו להווכח לכך שהחבר'ה הצעירים לא רק בקטע של הדג אלא בכלל בקטע של גרוב וFאנק וזה מאוד משמח. החלטנו להשאיר את המפתחות בידיים של אסא כי שנינו רואים בו המשך ישיר וחי של מה שאנחנו עשינו, רק עם הרבה יותר רעננות. יש לציין ששנינו נמשיך בניהול הפורומים האחרים - ערן ימשיך לנהל את קולולוש ואני את פורום Fאנק. שם לעומת זאת, אנחנו מרגישים שהעבודה עוד לא התחילה ושהמסע לקונצנזוס בעיצומו... בהצלחה אנחנו נשאר בסביבה, אין מה לדאוג מצפים לחמישי עידו וערן

idanri

New member
וואו.........זאת הפתעה לא צפויה בכלל......

עידו וערן- היה לי לעונג להכיר אתכם מהיום הראשון שנרשמתי למערך הפורומים של תפוז(איפשהו בשנת 2004 נדמה לי) יצא לי להכיר 2 חבר'ה מדהימים שהייתה לנו אותה שפה מוסיקלית ותמיד ידעתם איך להעשיר ולהגדיל את הידע המוסיקלי שלי בכל הנוגע לסצנת הFאנק בארץ ובעולם. אלו בהחלט היו שנים טובות שייזכרו רק לטובה תמיד-כל הדיונים,הוויכוחים,מפגש הפורום עם הדגים שקרה לפני 3 שנים להערכתי... הקשר בינינו לא תם כאן חבר'ה,מקווה שנמשיך לדבר ולהתראות פה ושם בהופעות. מאחל לכם ולכולם רק שנים טובות של הצלחה ושגשוג ורק Fאנק לכולנו עידן

מיכמיך3

New member
כמה מילים...

יצא לי להכיר אתכם בעיקר דרך הפורום, ראיתי עד כמה שניכם אנשים טובים, נחמדים ומה לא? היה כיף בניהולכם פה בפורום. דרך צלחה שתיהיה לשניכם!

טיפקסית

New member
עידו וערן

עידו-אותך הכרתי בפורום טיפקס,היית אז ילד בן 12 עם רעב לכבוש את עולם המוזיקה והבמה. התחלנו לדבר,ולאט לאט התחלנו להתחבר. נכון-היו ויכוחים לא מעטים בדרך הזו,אבל למדתי ממך המון ולמדתי בזכותך גם להודות בטעויות שלי, כשהן היו קורות. למדתי ממך לא לקבל שום דבר כמובן מאליו,ופתחתי את הראש לכיוונים מוזיקליים שלא ידעתי שאוכל לאהוב. הרגשתי שאתה כמו אח בשבילי,וניסיתי להגן עליך כמה שרק יכולתי,כי באמת איכפת לי ממך. אני מכבדת את ההחלטה שלך,שעבורי היא ממש לא מפתיעה בהתחשב בכמות הפעמים שהמחשבה הזו עלתה במהלך השיחות שלנו בשנתיים האחרונות,ואני מאחלת לך שתמשיך להיות כמו שאתה,ואני בטוחה שעוד נתראה בהמשך במקומות לא צפויים. ערן-אותך הכרתי דרך עידו,ילד ג'ינג'י מלא שמחת חיים ואהבה למוזיקה ברמות שקשה לתאר. מאחר ואנחנו קרובים בגיל היו בינינו לא מעט נושאי שיחה משותפים,והמשכנו ללכת ביחד. בשלב מסוים אחרי שהתגייסת והגעת לשירות הסדיר היינו מתכתבים במייל הצבאי,וגם שם מדברים רק על מוזיקה. שיתפתי אותך בלא מעט לבטים ובעיות שהיו לי,ואתה שיתפת אותי בקשיים שבדרך. התרומה שלכם לדג נחש היא אדירה,והעבודה שלכם פה בפורום הייתה מבחינתכם הכל!! נתתם את הנשמה שלכם ואת החיים שלכם כדי להפיח פה רוח חדשה,ולעורר גל צעיר שימשיך אתכם. אני מאחלת לשניכם שתמשיכו להיות כמו שאתם,עם אהבה למוזיקה טהורה,עם שמחת חיים בלתי נדלית,ובעיקר שתהיו גאים בעצמכם על מה שעשיתם פה. המשיכו להרים את הדגל חברים. המהפכה טרם הסתיימה!! ואני מקווה שנמשיך אותה ביחד. שיהיה לשניכם את כל הטוב שבעולם. ותישארו בקשר אוהבת ומעריכה אתכם מאד בשמת

Stoned Junglist

New member
..

לא מכירים אותך ממש אבל יצא לי לבדוק פה כמה דברים בפורום ואין מה להגיד הוא טיפ טופ.. בהצלחה בהכל חבר'ה ובמיוחד בפאנק יו !!

SV Design

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

טוב, אז הייתם אחלה מנהלים פה לפורום..והיה כיף בפורום.. וגם השיחות במסנג'ר איתכם על מוזיקה ופ'אנק גילו לי המון... אז תודה ובהצלחה לכם בפורומים האחרים ובפאנק יו לעידו ובחיים בכלל..

נשמה שלי../images/Emo194.gif

תודה לך תרומתך לפורום שמחתי להכיר בן אדם מדהים! היית ותישאר הנשמה החיה של הפורום בהצלחה עם להקתך ובחייך האיישים
אוהבת אותך!
קרן חוווווווחוווווווווווו

קדרו

New member
בהצלחה

לעידו וערן...ותודה על תרומתכם הבאמת רבה לפורום בכלל ולידיעות שלי באופן אישי ובהצלחה גם לאסא עם הניהול של הפורום...

kombinaizer

New member
בהחלט עשיתם עבודה טובה

אם זה בניהול, תמיכה ללהקה וכל מה שמשתמע. הפורום חי ואני מאמין שיש לו עוד זמן רב. תשארו באזור כן? :)

אוו וה..

קראתי בפורום הרבה לפני שהצטרפתי אליו אבל לא הכרתי את שניכם כלל, חוץ מהודעות פה בפורום,כמובן. עשיתם עבודה טובה.כל החדשות שהייתם מביאים .הייתי חוזר מהבית ספר והדבר הראשון שהייתי עושה הוא לראות אם יש איזו הודעה חדשה ומעניינת .על איזה סינגל...הופעה להורדה. אני נותן לפורום הזה הרבה קרדיט בטעם המוזיקלי שלי היום.במיוחד בקטע של הגרוב. מהפורום הזה,הגעתי כמובן לפורום Fאנק הכרתי 2 להקות.טאוור אוף פאוור ודה ברנד ניו הביז. ומשם התחילה האהבה לגרוב והחקירה לעומק.עם להקות שאם אני לא קם איתן בבוקר ולא הולך איתן לישון אני מרגיש חולה! דרך אגב,אשמח לשמוע על עוד המלצות. בהצלחה לכם בהמשך. עידו בהצלחה עם פאנק יו,עשיתם דבר גדול שאני אישית ואני בטוח שעוד רבים וטובים רק חולמים להגיע לחצי ממנו בגיל הזה. להת'

parnar

New member
בקשר לגרוב ולחקירה

יש הרבה עבודה שצריך לעשות עם פורום Fאנק, עידו תתעורר!!

Funky Giraffe

New member
קשה לקחת אמביציה על משהו מת אבל בשביל זה

גם עזבתי את הפורום... כדי לפנות הרבה מקום בפנים לפורום הזה... איך שאני חוזר מפולין אני מטפל בו

פרישת המנהלים וסגירת הפורום

אנו מודים לFunky Giraffe ולparnar על ניהול הפורום עד כה ומאחלים להם הצלחה בהמשך דרכם.
בשל מיעוט פעילות, בשלב זה הפורום ייסגר. גולשים הרואים עצמם מתאימים לניהול הפורום (ומעל גיל 16) מוזמנים למלא טופס בקשה לניהול פורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

למעלה