הודעת פרישה שלי מהפורום.

Caligola

New member
הודעת פרישה שלי מהפורום.

כידוע לכם(או שלא?) פורום אבולוציה נפתח בתאריך 06/01/2004 והיום 07/07/2007 עברו שלוש וחצי שנים מאז נפתח פורום אבולוציה לקהל הרחב. הצטרפתי לפורום החל מהרגע בו נפתח, כתבתי בו שנתיים כמשתמש רגיל (כאשר הפורום נוהל ע"י Charles Darwin), ועוד כשנה וחצי כמנהל פורום. אני חושב שכמנהל ניסיתי לנהוג בצורה הוגנת ושוויונית גם כלפי אלו שלא מסכימים עם דעתונו, ולאפשר חופש ביטוי וכתיבה בפורום לכולם. בתקופה האחרונה גמלה החלטה בליבי להתנזר מאינטרנט כלל (או לפחות עד שימאס לי מההתנזרות הזו...) ואי לכך ובהתאם לזאת, אני פורש לא רק מפורום אבולוציה, אלא גם מתפוז, וגם מהאינטרנט בכלל. אני מאחל לפורום אבולוציה בהצלחה בהמשך דרכו, ופורום אבולוציה ימשיך מעתה את דרכו בלעדי.

no one ever really quits

בהצלחה קליגולה. אני חושב שהיית אחלה מנהל. אממ, רגע. זה אומר שעכשיו לא יהיה פורום\ניהול?

הפורום יהיה. ניהול - צריך למצוא

אני אנסה להגיש מועמדות כבר מחר, לפחות כדי שאוכל לנהל באופן זמני (מכיוון שאני לא צריכה לעבור את הביורוקרטיה של מנהל חדש חדש מהשקיות, שהיא לוקחת קצת זמן) - רק כדי לא להשאיר את הפורום בלי כלום. לא יהיה נעים אם טרולים ימהרו לחגוג פה\ ואנחנו כבר יודעים שזה פורום מועד לפורענות
ואז נוכל לחשוב ביחד מי מתאים (ורוצה). וכמובן אם לקליגולה יש איזו בקשה או רצון בהקשר הזה, הוא מוזמן להתערב

ooh, ooh, me , me

אם יש מישהו חסר-חיים מספיק בשביל לרצות לנהל את הפורום הזה, אז זה אני. (או לפחות להיות קו-אדמין) איך בכלל מגישים מועמדות? חוץ מזה, זה לא פייר, את האדמינית כבר של חצי מתפוז! (למרות שאני לא יכול לחשוב על מישהי יותר qualified
)

האמת - שאני לא יכולה לחשוב על מישהו

יותר qualified ממך, ואפילו אפשר להגיד over qualified. ואני מאוד שמחה לשמוע שאתה מעוניין. לכבוד יהיה לי לגלוש פה בפורום אם אתה תנהל אותו, ובהחלט אמליץ עליך(וגם קליגולה, אם אתה עדיין קורא
ומסכים
יכול להמליץ, ובתור המנהל העכשווי יהיה לזה משקל יותר כבד מהמלצה שלי). דע לך שזה חסר הטבות, זה בהתנדבות, זה מעייף חלק מהזמן והשכוח משחית
איך מגישים - בפורום משוב 168 אמור להיות קישור לטופס הגשת מועמדות. אתה יכול לשלוח אותו כבר עכשיו, ונתחיל להריץ עניינים!

בשמחה.

הייתי בפורום משוב, ולא מצאתי טופס קישור למועמדות. אני חושב שאני פשוט אגגל את זה. יאללה חבר'ה - תנו לי גב פה! (אני אזכור את כל מי שהמליץ עליי כשאני אהיה עשיר ומפורסם)

Wolverchenus

New member
גם אני רוצה!

אני כבר מושחת! זאת אומרת, יש לי מספיק זמן והרבה רצון. מישהו רוצה לתת גם לי גב? :)

Caligola

New member
דיברתי עם מנהלת האשכול שלי לגבי

Escherichia Coli, ובהנחה ש-Escherichia Coli יזומן למשרדי תפוז בר"ג על מנת לעבור את הראיון אני משער שהוא אכן ימונה.

Thanks for the tip

אני לא בטוח אם קיבלו את הטופס בקשה שלי. תודה על התמיכה. אני אשתדל לבצע את התפקיד נאמנה.

פששש.... יש לי ניסיון של מספר חודשים כאן

ולא היה לי מושג שזה עסק כל כך רציני... אני מוכן לתמוך במועמדות של המנהל שיבטיח לי את משרת השר לפיתוח אזורי של הפורום + משכורת חודשית של עשרים שקל.

אוקיי. אז תהיה שר התחבורה הפורומי

ותתוגמל במאובן של טרילוביט כל חודש. And that's cutting me own throat

../images/Emo45.gif

ראיתם איך תמרנתי אותו במו"מ? אני חייב להראות את זה לאשתי. היא עדיין יורדת עלי על הפסל המכוער הזה שקניתי בטורקיה, לאחר שהורדתי את מחירו מ 200 ₪ ל 100 ₪. משום מה היא טוענת שהוא שווה 5 ₪, אבל זה סתם בגלל שהיא לא מבינה כלום באומנות טורקית עתיקה של יצירת גושי חימר לא ברורים.

denverenum

New member
מה ? כל מנהל פורום מזומן למשרדי תפוז ?

אם זה רציני(וכך צריך להיות) לדעתי צריכות להיות גם הטבות למנהלים, לפחות על הצלחת הפורום. הרי הם מחזיקים את תפוז, שהוא פורטל פורומים ובלוגים.

niv1990

New member
בהצלחה! ותחזור אחרי ההתנזרות ../images/Emo13.gif

הפורום כל כך עתיק שצ'רלס דרווין ניהל פה?

miyamoto

New member
היית מנהל טוב ../images/Emo7.gif

תודה על הזמן שהשקעת בניהול, באמת כל הכבוד!
וגם אני בעד הקולי הנאמן שלנו.

Prokaryote power

אני מקווה שאין הסתייגויות (על בסיס הידע שלי, לעומת , נגיד, הריח הרע שיש לי מהפה) לכך שאנהל את הפורום? אני מבטיח אושר וכלכלה לכל מהרגע שאהיה הנשיא, *שיעול* המנהל של הפורום, אני מתכוון.

למעלה