הודעת פרישה

הודעת פרישה../images/Emo13.gif

ובזאת אנו (הרבנית חנוכה, תמר ועבדתכם הנאמנה
) מכריזות על הונדא (סיטרואן
). במובן של - אין יותר שירים. זהו. וגם השירים שהצגנו עד כה לא משתתפים בתחרות נכון לרגע זה. עד אשר ייכתב בפורום פרוזה\שיר\סיפור קטן וכיוצא באלו ע"י אחד ממשתתפי הפורום שמתקיים בו אחד מהתנאים שהזכרנו (א' - הוא בן זכר, ב' - הוא אדם חילוני
). בברכת המשך מוצלח (יאללה, תפסיקי עם השפה הזו
) על החתום, רחלי
(תחתמו גם אתן!)

חותמת גם ../images/Emo45.gif

ומלאכית יקירתי- אל תשכחי גם את לחתום לי אח"כ על המשכנתא
[לא מקובל עליי שבסוגריים ליד ההונדא יהיה כתוב "סיטוראן" דיברנו על זה...מינימום האודי A-8, לא פחות מזה
] עכשיו חברי פורום יקרים! מה יש לכם להגיד בנדון? (אנחנו רוצות שרשור ארוך
- מלא שירים
) מחכות לתגובה, שלישית המוסקיטריות

saar7650

New member
שיר מבן!!!

אנחנו- מה לעשות בנים ולא בנות... בנות אוהבות לשיר ולקשקש ואנחנו הבנים- רק לשחק ששבש... לא יודעים לכתוב שירים אנו לא יוצרים וגם לא מלחינים... תעזבו אותנו משירים ותכתבו מה שאתם רוצות כי אנחנו בנים, ואתם (מה לעשות
) בנות... ניסיתי לכתוב בסוף כל שורה חרוז בפורום דתיים חילונים בפורום של תפוז... אז תראו בזאת ניסיון עילג של בן לכתוב שיר ועכשיו תתחילו להתגלגל מצחוק מקיר אל קיר... לכתוב שירים לא יודעים על מה ואיך ואגב, בנות- הקבקב בדרך?! זהו נגמר... אנחנו לא רוצים לשיר לא רוצים לשיר לא רוצים לשיר לא רוצים לשיר!! לא רק בן- גם תימני! עכשיו זהו... אין תירוצים- אתן מתמודדות ל-ב-ד! איזה פאדיחות עשיתי לעצמי... יאללה! אני מחליף זהות

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

מעולה! עכשיו לך לחדר לכתוב שיר על גישור. עכשיו!!! או שאני אלך לחפש את הקבקבים שלי!! (טוב, אני מידה 37 בערך.. זה לא כזה נורא)

tamarhp

New member
שרוט..

אנחנו - מה לעשות לא בנים, אלא בנות... בנות אוהבות לשיר ולקשקש ואתם הבנים - רק לשחק אותה טיפש אתם לא מסכימים לכתוב שירים רק לצחוק על אחרים תעזבו אותנו ממשחקים ותתחילו לכתוב, אנחנו נחכה בינתיים פה, טוב? תראה בזה ניסיון ראשון של בן לכתוב שיר זה לא חייב להיות משהו שמימי ואדיר אל תגידו שאתם לא יודעים איך אם לא תכתבו - הקבקב בדרך!! זהו נגמר... אנחנו לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיר!! מילים: עידן עיבוד: אני
לחן: מי מתנדב?

tamarhp

New member
ווי!

פעם שניה שאני אחת מ3 המוסקטריות.. פעם שעברה זה היה בקונצרט, כשניגנתי עם אחותי ועוד מישי... יאללה, לשרשר!!

למעלה