הודעת פרישה

הודעת פרישה

בנות יקרות. מזה הרבה זמן אני מרגישה שאני לא עושה עם הפורום הזה צדק בכך שאני המנהלת שלו. אני לא מצליחה "להרים" את הפורום הזה. אמת יש משתמשים חדשים והפורום כן מראה סימני צמיחה, אבל אני כבר לא במקום שאני יכולה לתת את תשומת הלב המתאימה למקום הזה, וחבל לי. רציתי לכתוב כאן מסה ארוכה ושלמה ללמה אני כאן, למה נכנסתי לפורום הזה. לכתוב על הבית המדהים שהמקום הזה שימש לי. גם בית וגם כבסיס לצמיחה אישית. מקום בוא התחלתי לכתוב מתוך כאב וחוסר ביטחון, מקום ממנו גדלתי והתפתחתי. אבל אחרי שכתבתי את הדברים הללו לעצמי, גיליתי שאין לי צורך לספר את זה לכולכן. (ואולי זה חלק מהסיבה בגללה אני רואה שאני לא מתאימה לנהל) אני יכולה לעשות כאן כול מיני הקבלות למוזיקה של רונה, אבל שוב אני לא מרגישה בצורך. אני רוצה להעלות כאן שאלה אחרונה, ואקווה שתענו. למה אתן כאן, מה גרם לכן להגיע לכאן ולכתוב? אז אנא מכן, החליפו אותי במועמדת ראויה. אל תתנו לפורום הזה למות

NaniBani

New member
חבל ../images/Emo4.gif

אני דווקא חושבת שעשית עבודה מצויינת! הפורום לא מתעדכן בראבק כל יום, זה נכון, אבל זה לא בגללך. אנחנו גם פורום קטן יחסית, לא מורכב מכ"כ הרבה, וזה רק מוסיף לדעתי לאווירת המשפחתיות... אז חבל לי שאת בוחרת לעזוב, כי כמו שאמרתי מקודם- את עושה עובודה מעולה! וחוצמזה ממש נתגעגע... אגב, אם את בסוף תחליטי באמת לוותר על הניהול של הפורום, זה לא אומר שאת עוזבת את הפורום לגמריי... נכון?! מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתחליטי! אנחנו כולנו מאחורייך תמיד

אני לא עוזבת

המקום הזה הוא מאין בית. אני לא עוזבת למעסה אני מנסה להציל עכשיו את הפורום. אשמח לקבל מכולן רעיונות להחייאת הפורום. תודה רבה על הפידבק שלך, כבר הרבה זמן לא קיבלתי מאף אחד/ת פידבק, לטוב או לרע

דיברנו בפרטי

והכל עדיין רלוונטי. מקוה שיימצא מחליף ושתפוז לא ימהרו לממש איומים.

עוד בנושא

אני לא רוצה להסתיר מכן, אחת הסיבות שרוצים לסגור אותנו, למעשה הסיבה היחידה. הסיבה היא, שאין כאן מספיק הודעות, אין מספיק תגובות, לא עולים נושאים חדשים. בקיצור לא כותבים כאן מספיק הודעות.

אז מי רוצה לנהל את הפורום?

יום חמישי הגיע ואף לא מתנדב/ת אחד/ת לרפואה... מי רוצה לנהל את הפורום ולא מעיז/ה? מי חשב/ה על זה ולא אמר/ה?

מה? לניהול?

כבר אמרתי שאני לא יכולה לעשות זאת כי אני חתומה על חוזה מגביל בפורטל מתחרה.

לא הייתי רוצה

שהמקום הזה יסגר!!..מה נדרש ממנהל פורום? אני לא בטוחה שיש לי זמן אבל אני מוכנה לנסות..אולי באופן זמני
אני יודעת שאני נשמעת קלולס לחלוטין..וזה דיי נכון, אבל אני לומדת מהר..

הדר 0

New member
את נשמעת בדיוק כמו מה שצריך פה!

ואת נראית כמו אחת שהולם אותה כחול. חוה, לטיפולך!

ROTEM30035

New member
ובכן, כל עוד זה אפשרי, לפחות אענה לשאלתך

זה היה יום שישי לפני מה שנראה כ-כמה מאות שנים. אמרתי לעצמי שיא-אללה, מאז התיכון לא הייתי בהופעה של רונה, ומעניין מתי היא מגיעה למרתף. כי אחרי פגרה ארוכה, לחזור להופעה זה רק לחזור למרתף. אז בדקתי את לוח ההופעות ומצאתי לגלות שאכן יש הופעה! אתמול. לחכות חודש שלם לא היה לי כוח ורצון אז המשכתי לחפש וגיליתי הופעה ביום למחרת, אי שם ליד עזה. החלטתי שאם רק אמצא שותפים, אפילו שותף בודד, אני בדרך לשם. בשלב הזה הגעתי לפורום. במקום הזה מצאתי שותפים לחוויות חוצות גבולות וקסאמים, במקום הזה מצאתי שותפים לבהיות בבחורה יפה עם קול מהפנט, במקום הזה מצאתי מי שישתף פעולה עם השטויות שלי, ואפילו יהנה מזה. עם יוני מאשר, אני מוכנה לתת את אוקטובר מזמני, על מנת לייצר פעילות, לייצר קהל, להעלות מורל וכמות הודעות ולהכשיר מנהל\ת. אבל צריך מי שיוכל להתחייב על זמן ארוך יותר. בתודה, על הזמן שהקדשת, חברי ההנהלה בדימוס ומשפחותיהם.

אוקי,

אשמח אם תסבירי לי בהודעה פרטית מה נדרש ממנהלת ואיך מתנהל כל התהליך, אם אבין את התפקיד יותר טוב ואדע בדיוק מה הדרישות גם מבחינת זמנים, אוכל להתחייב, או לתת הצעת התחייבות יותר מדוייקת
שיהיה סופ"ש נעים לכולם!

למעלה