הודעת קבלה מהאוניברסיטה לעתודאים

עתודון

New member
הודעת קבלה מהאוניברסיטה לעתודאים

אני די מבולבל... בשעה טובה הגיעה היום התשובה מהצבא שהתקבלתי לעתודה באוניברסיטת חיפה בחוג למדעי המחשב
אבל למרבה הפלא, עוד לא הגיע אליי מכתב קבלה מהאוניברסיטה, ולכן אני עוד לא יכול להירשם לקורסים. יש כאן איזה עתודאי שיודע מתי בד"כ האוניברסיטה שולחת מכתבי קבלה לעתודאים? האם משוריינים מקומות לעתודאים בקורסים? (כשאתחיל להירשם לקורסים זה יהיה באיחור גדול) אה, וגם: איזה סיכוי יש לי לקבל מעונות עם פתיחת השנה אם נרשמתי בהרשמה המאוחרת? (יש לי פסיכומטרי 734 אם זה משנה)

lia41

New member
לדעתי

כדאי שתתקשר למזכירות של מדעי המחשב ותבבר איתם מה קורה עם הקורסים בקשר למעונות, הסיכוי קלוש בגלל הבקשה המאוחרת. אלא אם כן יתפנה מקום, אבל גם במקרה זה -יש רשימת המתנה בכל מקרה, בהצלחה:)

stkachov

New member
פסיכו' מעל 700

מזכה אותך במעונות אוטומטית לאורך כל התואר. אז יש לך סיכוי מצויין. לא יודע איך זה עובד עם עתודאים, אבל מן הסתם שומרים להם מקומות כיוון שידוע שהם מתקבלים באיחור לעומת שאר הסטודנטים.

עתודון

New member
רצו לשים אותי בטכניון בסימסטר אביב

מה שמגביל בצורה משמעותית את מגוון התפקידים הפנויים שאליהם אפשר להשתבץ בחזרה לשירות.

עתודון

New member
אומרים ששמים באביב את הצעירים ביותר במחזור

ואני צעיר מאוד. אבל במקום לחלק את זה שווה בשווה, הם שמים את כולם בחורף, ורק עתודאים בודדים נדפקים עם המועד אביב הזה, וככה אין לחילות מה לטרוח ולבוא לראיין 3.5 עתודאים, ולכן רובם עושים ראיונות רק לבוגרי חורף. לך תבין את הצבא... בכל אופן, במסגרת העתודה זה פחות משנה באיזה מוסד אתה לומד, כל עוד זו אוניברסיטה (יש מקומות יוקרתיים שבהם לא משובצים בוגרי מכללות).

למעלה