הודעת קיטורים משלי

gaia20

New member
הודעת קיטורים משלי../images/Emo18.gif

טוב, אז לפני הקיטורים, מעט דברים משמחים
דבר ראשון, כזכור (חייבת להזכיר שוב, אירוע די נדיר) המוגלובין 12.2 דבר שני- חלבון בשתן תקין לגמרי, אין אף חלבון מיותר שיוצא לי בפיפי
כל שאר הבדיקות תקינות או עם סטיות ממש קטנות ולא משמעותיות
ועכשיו לקיטורים: בשבוע האחרון הצלחתי בכוחותי האחרונים לצאת משפעת מעצבנת והנה אני מאושרת ושמחה אבל לאאאאאאאאאאא!! משהו חייב לקרות נכון? אז יצא לי בעבודה להתכופף, עם הראש למטה ואז הרגשתי כאילו המוח נשפך לי מהעיניים.... ככה יום...יומיים....האף סתום...נוזל כמו ברז... אין ברירה חוזרים לרופא משפחה שאישר בלי לבדוק אפילו- יש לי סינוסיטיס טוב....חייבים לעשות צילום, עשיתי וכן יש לי סינוסיטיס במצב חריף מאוד איזה כיף!
והריאות...שמע ישראל, מצפצפות כמו בלון שמוציאים ממנו אויר...."נוראי" ככה הוא הגדיר את הרעשים שבקעו לי מהריאות קיצר, לי היו תיכנונים לקנח הרבה את האף וככה זה יעבור אבל הוא צחק עלי ואמר שכדי לטפל במערות האף המסכנות שלי, יש צורך באנטיביוטיקה חזקה מאוד! אוף! שיט! כמו כן, תוכנן כבר מתחילת השבוע טיול בטבריה
וכמובן שלא אמרתי לו כלום, אם הוא היה יודע שנסעתי לטבריה במצב כזה, הוא היה קושר אותי לדלת של המרפאה.... אז הוא צייד אותי באנטיביוטיקה...כדור להוציא את הליחה ושני משאפים וכמובן, כל הכדוריישן הרגיל.... כמה נחמד, טיול של יום וחצי וחצי מהתיק שלי מלא בתרופות ומשאפים ממש סיבה למסיבה... אז עברתי את הטיול בחדר, עם כאבים נוראיים במצח ואז...רגע, יש עוד אני קמה מהמיטה, עם איזה כאב מעצבן בעין ומה אנ מגלה? יש לי שעורה בעין!!! אז נסעתי לטיול קצת חולה וחזרתי עם כאבים כפולים
זהו, פה נגמרה הודעת ההתבכיינות שלי שיהיה לכולם לילה טוב

Fire Wolf

New member
גם אני

ואיי, גם אני חולה. חטפתי שפעת עם חום קטלני ביום חמישי ביחד עם סינוסיטיס- אז כמובן יש אנטיביוטיקה מעורבת בנושא. הרופא אמר שהגרון והריאות נקיים והשיעול שלי הוא מהשפעת. יפה לי- מרוב שיעול אני כבר רצה להקיא את מה שאין לי בגרון, מתפוצצים לי נימים בפנים מהמאמץ והראש כואב מהשיעול. אז יש לי סימפטיה אליך. שרק נבריא מהר. דרך אגב האנטי דנ"א שלי הוא 3% , ישששששש!!!!!

1ט ל י

New member
זמן לקיטורים?

יייששששששש.
יש לי על מה לקטר.
כבר יותר משבוע שאני עם שפעת
שאמנם מתחילה לעבור, אבל היא גרמה לאסתמה לעבוד שעות נוספות כאילו שהיא לא עבדה קשה מספיק גם ככה
. אז אני צריכה לעשות 2 אינהלציות ביום כי אני לא יכולה לנשום אחרת משאף למניעה וונטולין כמובן לשעת הצורך(ויש צורך).
שלא נדבר על העקירה שמתוכננת לי ליום רביעי
, של שן בינה כלואה לחלוטין, ואז אנטיביוטיקה, וכמובן שאסור לקחת אספירין... חשבתם שזהו? לא, לא זהו! המחזור שלי השתגע. הוא לא מפסיק. הוא עושה הפסקה ליומיים וחוזר. הוא התחרפן על כל הראש שאין לו, כבר שבועיים וחצי! הייתי אצל רופא נשים, עשיתי אולטראסאונד, היה תקין, והיום התחיל שוב!!! מה הפתרון של רופא הנשים? הרי זה די ברור גלולות
. בעוד שבוע יש לי תור לראומוטולוג, ונדבר על זה, אני שונאת את זה. גם לי יש ירידה באנטי DNA, הוא היה פעם אחרונה על 14
זה לא שינוי דרסטי ממשהו כמו 19, אבל זה שינוי, ושינוי לטובה לשם שינוי
ובנימה אופטימית זו, אני אפסיק לקטר

ל3

New member
ישנם בנות ישנם בנות""",

יקירותי צר לי נורא לקרוא את אשר עובר עליכם הדר, נו,נו, נו- אני אתן לך מכות בטוסיק! אני לא מרשה לנסוע חולים- פעם הבאה אני מגיעה עד העיירה שלך וקושרת אותך לחמור בחצר- לא לעשות שטויות! מתוקה , עם אנטיביוטיקה חשוב לשתות המון בכדי לשתוף את הכליות והכי חשוב לנוח כדי לתת לגוף לצבור אנרגיה מחדש טלי- מתוקה, צר לי לשמוע שאת חולה כל כך הרבה זמן. שפעת זה דבר נוראי. האם קבלת חיסון? לגבי המחזור- מי כמוני מבינה אותך. היה לי מחזור כמעט חודשיים רצוף עם דימומים קשים מה שהוביל אותי לאנמיה ולעירויי הברזל המעצבנים. הפתרון עבורי היה גלולות פעמיים ביום למשך שבוע וזה עזר. פחדו לתת לי את זה אך משראו שאין ברירה החליטו לעשות את הצעד וזה באמת הפסיק. האם את סובלת מקרישיות יתר?

1ט ל י

New member
../images/Emo13.gif

קיבלתי גם קיבלתי חיסון. רופאת המשפחה אמרה שאם לא הייתי לוקחת חיסון, המצב היה הרבה יותר גרוע. אני מאמינה שיהיה בסדר. לפחות יש לי חופשת סמסטר. אמנם יש לי גם מבחנים ועבודות, אבל אני יכולה גם לישון קצת.... טב, נו, הרבה.

אלאיסטור כמה קיטורים ../images/Emo122.gif

מה זה כולכן חולות לי ככה? ואני טוחנת את התחת בעבודה. מה גם שהצליחו לסנג'ר אותי לעבודה בת"א ושבוע שעבר עבדתי גם בהרצליה וגם בת"א. ככה במזג האוויר הסוער דפקתי שעות עבודה בת"א ואחרי זה נסעתי להרצליה. אפשר להגיד שעבדתי ביום בערך 10-11 שעות שלא נדבר על יום שבת שגם עבדתי. אבל היום, נשארתי בבית
סוף סוף. מעניין שעם כל השבוע הזה שהייתי יחסית הרבה בחוץ לא חליתי!! אני מתה להשאר בבית ולנוח קצת!!! אבל נטחנת סעמק!!
אז בננות יקרות שלי מאחלת לכן המון בריאות תרגישו טוב אוהבת אתכן המון המון המון
רין

למעלה