הודעת שגיאה HTTP/1.1 500 Server Error מה נסגר?
D De-Panther New member 26/9/03 #2 יעזור אם תגידי איפה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ההודעה הזו נמצאת בכל מקרה הייתה בעיה קטנה עם הדטה בייס לפני כמה זמן אבל לא נראה לי שזה קשור לזה
יעזור אם תגידי איפה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ההודעה הזו נמצאת בכל מקרה הייתה בעיה קטנה עם הדטה בייס לפני כמה זמן אבל לא נראה לי שזה קשור לזה
M MissButterFly New member 26/9/03 #3 השאלה היא איפה זה לא מופיע HTTP/1.1 500 Server Error כמעט לכל מקום שאני נכנסת
M MissButterFly New member 26/9/03 #4 השאלה היא איפה זה לא מופיע HTTP/1.1 500 Server Error כמעט לכל מקום שאני נכנסת
D De-Panther New member 26/9/03 #7 הבעיה היא במחשב שלך../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif למרות שיכול להיות שזה החיבור לאינטרנט וככה זה בכלל בכל תפוז ולא רק בבלוגים כנס לפורום תמיכה בתפוז אין לי מושג מה המספר שלו אני מקווה שמישהו יתן לך קישור לפורום הזה אחרי ההודעה שלי
הבעיה היא במחשב שלך../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif למרות שיכול להיות שזה החיבור לאינטרנט וככה זה בכלל בכל תפוז ולא רק בבלוגים כנס לפורום תמיכה בתפוז אין לי מושג מה המספר שלו אני מקווה שמישהו יתן לך קישור לפורום הזה אחרי ההודעה שלי