הודעת שרשרת מרגשת מהאיי.סי.קיו

הודעת שרשרת מרגשת מהאיי.סי.קיו

הלכתי למסיבה- אמא, ודבריך נגנו כל הזמן באזני. אז לא שתיתי- אמא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה- בן" תמיד אומרת אמא, "חזור הביתה בשלום", אז למרות שאחרים הציעו לי, אמא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת אמא ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה, אמא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אמא, ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי - אמא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע- אמא, בזהירות, בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית ממול- אמא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן מצידי הדרך- אמא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אמא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס, אמא הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי- אמא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי - אמא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש - אמא, שלא נותר לעשות הרבה בישבילי. רציתי רק להגיד לך- אמא, לא שתיתי. אני לך נשבע! אלו היו האחרים- אמא אלו שחשבו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם - אמא , בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי- אמא ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים- אמא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אמא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנג שפגע בי- אמא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס אני חושב שזה לא פייר- אמא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אמא, אמרי זאת לאחי ואבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אמא, אני יודע שתמיד תיהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אמא, שלשתות ולנהוד זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת - אמא הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת- אמא, עכשיו אני מתחיל לפחד. אל תבכי עלי- אמא, גם ככה קשה להיפרד. יש לי שאלה אחרונה - אמא, לפני שאעצום את עיני. אני לא שתיתי ונהגתי - אמא, אז למה איבדתי את חיי???? תעבירו את הלאה ואולי זה ייתן טיפת חומר מחשבה לאלו מאיתנו שמתגרים בגורלם ובגורל של אחרים כשהם שותים ונוהגים.

אני לא שתיתי ונהגתי - אמא ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo45.gif

"אני לא שתיתי ונהגתי - אמא, אז למה איבדתי את חיי???? " כמה שזה נכון וכואב. ובכלל אם נוכל להיות קצת יותר רציניים ולהתייחס בכבוד לחיים.

אמנם,

זה משהו מאוד ישן שהועברו במייל לפני כשנה, אבל עדיין כדאי שנעצור לרגע, נקרא ונהרהר בהתנהגותינו על הכבישים. יכול להיות (מה יכול להיות? סביר להניח) שהמכתב הזה הוא פיקציה, אבל כשקראתי אותו זכרתי את מילותיו של אבי כשקיבלתי רשיון נהיגה: "לא משנה כמה טוב כמה את תינהגי, תמיד יהיה האידוט שלא. שיהיו לך תמיד שבע עיניים על הכביש, כדי להציל את עצמך מהאידיוט הזה". חתולת הנפש, שחושבת שכל זמן שהמכתב הזה יציל נפש אחת - הוא שווה את זה

sichi

New member
ואוו, באמת מרגש

אולי כדי לחזור ולהעביר את המכתב הזה שוב...

משהו בסגנון שכתבתי ../images/Emo7.gif

סליחה סליחה שלא באתי,סליחה שפגעתי... סליחה על זה שהיית שם לבד בלעדי עם הכאב והייסורים בלי תמיכה בלי עידודים... אני מצטער שלא הייתי שם כשזה קרה,כשזה יצא, אני מצטער שבאו אליך אם הבשורה המרה על האסון שקרה והרסו את החגיגה והרסו את האווירה השמחה... אני מצטער שבכית במקום לצחוק אני מצטער שצרחת במקום לישון אני מצטער שהפרתי הבטחה שהבטחתי בחתונה שהבטחתי בשבילך שלא העזוב אותך לעולם... אני מצטער שיללת בלילות במקום לישון כמו תינוק... אם הייתי יכול לשנות את העבר אם הייתי יכול לשנות את התאונה הנוראה שלקחה אותי מכאן לעולם... עכשיו עם הרך הנולד,הרך הקטן שלא מבין את החיים אבל מבין מה זה חיים בלי 2 הורים...

ה מוזה

New member
במילה אחת - וואווווווו ../images/Emo70.gifממש....

מילים שפוגעות ישר בבטן ... החיים כל כך שבירים , רגע אחד .. תאונה , והכל נשבר .

תאמיני לי שאני יודע

איבדתי אבא לפני 3 שנים בתאונת דרכים הלך בבוקר עם הכלב וחצה את הכביש ואוט דרס אותו...

למעלה