הודעת ש``ס כנגד החוק לפיזור הכנסת

avinidam

New member
הודעת ש``ס כנגד החוק לפיזור הכנסת

אז עכשיו היתקבלה ההודעה שש``ס הזבלים האלה החליטו לא לתמוך בחוק לפיזור הכנסת ונוכחנו לגלות שוב בפעם המי יודע כמה שהסיעה הבחילה הזאת דואגת רק לאינטרסים של עצמה ובטח שלא למדינה. אין לי מילים די לתאר לכם את השינאה והגואל שיש בי כלפי הסיעה הזאת שכל מה שמעניין אותם זה כסף וכוח. אני בתור איש ימין בדעותיי וספרדי במוצאי אני יכול רק לומר שהם מביישים את העדה הספרדית בארץ וביכלל ואני מקווה שכל אותם ליכודניקים שבחרו בסיעה המגעילה הזאת יצטערו על היום הזה

nirkabalo

New member
העם יבוא חשבון !!!

עם ישראל יבוא חשבון עם שלושה: ברק - על הזיגזג של הפוליטקאי הקטן והכי מלוכלך שקם בישראל כאשר הוא מנסה לחסום את מועמדותו של מי שרוב מכריע בעם רוצה בו כראש הממשלה הבא של ישראל. ש``ס - יכולה לשכוח מאותם בוחרים שהביאו לה את 17 המנדטים שלה. הבוחרים הללו של ש``ס שהם ברובם תומכי ימין מובהקים יזכרו טוב מאד מי הביא לבחירתו של אהוד ברק שיחלק בוודאות את ירושלים,או של אריק שרון שיקים ממשלת אחדות כאשר שר הבטחון שלו הוא ,למרבה האירוניה,אותו אהוד ברק שהביא עלינו את האסון הביטחוני הנוכחי. שרון - שהסכים בשתיקה ובהעלמת עין למהלכיו של ברק ועוד הציע לו פרס ניחומים בתור שר ביטחון.

אלוני.

New member
ניר, תסביר לי משהו

הרי אינך תומך לא בש``ס ולא בברק\ למה אתה בא אליהם בטענות? ואהוד ברק לא חסם את דרכו של ביבי להתמודד, ראיתי את ההצבעה- ברק וסיעתו הצביעו בעד חוק נתניהו. דווקא חבריו של ביבי הצביעו נגד החוק וזאת כדי להפעיל לחץ על ש``ס. אם ביבי רוצה להתמודד שיתמודד שיפסיק להתבכיין כמו ילד קטן.

nirkabalo

New member
אלוני ,בוא אתה תסביר לי משהו....

נגיד שאהוד ברק יזכה בבחירות,אז מה זה ייתן לו? שוב תיהיה לו כנסת מפולגת שלא תתמוך במהלכי ``השלום`` שלו. ואם אתה סבור שהוא יזכה בבחירות אז מה? הוא לא יכול לזכות במסגרת של בחירות כלליות? למה שברק לא יקיים בחירות כלליות כפי שהבטיח? למה שלא יתנו לעם לקבוע איזו ממשלה וכנסת הוא רוצה?

אלוני.

New member
תשובה

אפשר להתעלם כמה שרוצים מדבר בסיסי: זו הכנסת שהעם רצה לפני שנה וחצי, אי אפשר להחליף כנסת כל יומיים לפי סקרים. העם מפולג ועל נציגיו ללמוד להסתדר. על הציבור להבין, למשל, שש``ס מייצגת מספר בוחרים רב ולכן טענתו של טומי לפיד היום כאילו הוא מודאג מכך שכולם ממתינים למוצא פיו של הרב עובדיה היא טיפשית. זו דוגמא. ברק לא אמור לשחק לידיו של אף אחד, ביבי נוקט בתרגילים פוליטיים וגם ברק כך, זו טבעה של הפוליטיקה, מה לעשות. ואם ברק יזכה , אני מניח שהוא ושרון יחברו לממשלת אחדות, וגם להיפך.

nirkabalo

New member
לסיכום...

אני רק יכול לומר שהמון דברים השתנו מאז הבחירות הרבה הבטחות לא קויימו ותיאוריות שונות קרסו. וחבל מאד שהכנסת שולטת על הבוחרים ולא הבוחרים על הכנסת.

למעלה