הודעת תמיכה

chomed

New member
הודעת תמיכה ../images/Emo107.gif

אני יודעת שזה לא פורום תמיכה, אבל הנושא שבו אני זקוקה לתמיכה קשור לכלב שלי. הכלב גוסס. הכלב בן 15 (החודש חגגנו לו יום-הולדת) אצלנו מגיל 3 חודשים, מאוד חולה כבר כמה חודשים, וכל הטיפולים לא עזרו. עכשיו החלטתי להגיע להורים ולקחת להרדים אותו כי הסבל שלו רק מתגבר מיום ליום ואין ממש מה לעשות כדי לשפר את איכות החיים שלו. ...וגם קצת בגלל הסבל של ההורים שלי. מדובר בחולה סיעודי, שצריך להאכיל, להשקות, לרחוץ כל יום (כי הוא כבר לא יכול לקום ומחרבן על עצמו) ובקיצור, תיק מאוד גדול, וההורים שלי מבוגרים, וזה לא הוגן כלפיהם וכלפיו. אני כבר ילדה גדולה, ובכל זאת, יושבת בבית ולא יכולה להפסיק לבכות... מעניין אותי לשמוע תגובות, פשוט כדי לדבר עם אנשים שאני יודעת שאוהבים כלבים לא פחות ממני. אני מתנצלת על התחביר, אבל אני נתונה בסערת נפש, מאוד קשה לי עם כל הסיפור ואני חייבת לשפוך איפשהו. תודה

lilithmm

New member
סוף טוב

את צריכה לקחת את הכלב לוטרינר, שם הוא יקבל זריקת הרדמה לפני זריקת ההרדמה הקטלנית. לא יכאב לו. בוטרינריה העירונית נותנים ישר זריקה קטלנית וזה ממש לא נעים. אני מאוד משתטפת בצערך!

Michelle1

New member
משתתפת בצערך

זה אמנם קורע לב, אולם יש בידך את האפשרות לעשות עם הכלב חסד אחרון של אהבה. תוכלי להתנחם בעובדה שחייו היו טובים ומלאי אהבה וחום ובמותו ידע שמת אהוב. זה הרבה יותר ממה שרוב הכלבים בעולם זוכים לו. אין ספק שתקופה קשה לפניך. פרידה מחבר אהוב היא כואבת וקשה, אולם יבוא היום ותוכלי להזכר בו בחיוך. כשהחלל בליבך יקשה עליך, תוכלי לעשות את הצעד הבא, ולפתוח את ליבך לכלב הבא שזקוק להצלה וכך תוכלי להמשיך את המעשה הטוב שהתחלת לפני 15 שנה. אנחנו איתך

chomed

New member
../images/Emo13.gif חדשות טובות

תודה לכל המגיבים אבל... עד שהגעתי לבית הורי לקחת את האדון פתאום הוא התאושש למרבית הפליאה. אנחנו לא ממש מבינים מה קורה פה אבל פתאום הוא חזר ללכת, לאכול וכו´. אני יודעת שברגע שהוא יסבול נרדים אותו אבל לפחות כרגע, יש לו חיים מאוד טובים למעט העובדה שהוא הגיע לבית שלי שבו יש 3 כלבים אחרים וחתולה...

m_shy

New member
חדשות נפלאות, חומד../images/Emo70.gif

שנמשיך לא להבין, ולזכות לניסים כאלה, של לקבל את אהובינו במתנה, מחדש... היי חזקה, היי אוהבת, היי חומד... שי משולם

למעלה