הודעת תסכול

BellA עלמה

New member
הודעת תסכול

טוב הסיפור הוא כזה אני בעלת כלבה רועה גרמני . שאני הולכת איתה לטייל ברחוב היא תמיד קשורה ברצועה . משחררת רק בפרק כלבים(פרלמנט) אבל למה זה שאני הולכת כפי שהחוק מכתיב, בעלים של כלבים אחרים מרשים לעצמם לשחרר את הכלבים שלהם ללכת ללא רצועה ברחוב??(וזה ממש לא משנה אם זה לברדור, פודל או רוטווילר) . שהכלבה שלי רואה כלב משוחרר מתקרב אליה היא מרגישה מאויימת! (היא קשורה ברצועה ) שאני מאירה לבעלים שזה אסור הם צועקים עלי למרות שהכלבה שלי קשורה! איפה הפקחים איפה?? הלוואי שכל הבעלים שמשחררים יקבלו קנס של כמה מאות שקלים אולי זה ילמד אותם שיעור אחד או 2 .

ארזS

New member
מבין אותך מאוד

ודווקא יש בעיר פקחים שרושמים דו''חות אבל כפי שידוע אי אפשר שבכל רגע נתון יהיה פקח נתון במקום נתון. אם את נתקלה בצרה הזאת עליך להתקשר ל-107 ומנסיון הם משגרים פקח זריז שמבצע בדרך כלל את עבודתו נאמנה [וגם מצלם את האוייב...].

BellA עלמה

New member
מה זה משנה אחרי

שהכלב כבר תקף הפקחים צריכים להסתובב באופן אקראי עד שאני אתקשר לפקח והוא יגיע הבעלים והכלב כבר לא יהיו שם

ארזS

New member
תתארי לעצמך

שהם אכן מסתובבים באופן אקראי, ובאופן אקראי הם היו בדיוק במקום אחר.

ארזS

New member
מתברר שאת טועה

תשאלי את אלון, חבר שלי מרחוב גרינברג שפקח עירוני "צד" את כלבתו החביבה והרגועה שקפצה לרגע מעל הגדר של הוילה שלהם כי ראתה אותו מגיע הביתה, ובדיוק "במקרה" הפקח עבר שם.

למעלה