הודעת
על הבוקר....

m i c h a l y

New member
הודעת ../images/Emo32.gif על הבוקר....

אז אני לא יודעת מה בדיוק הקשר אבל אני קוראת עכשיו את
"גרעינים לבנים" של יוכי ברנדס. הספר מאוד חמוד. לא מהטובים ביותר שקראתי אבל - כאחת שעוברת ימים עצובים וימים של המון מחשבות וימים של "לא בא לי לצאת מהבית" זה דווקא עוזר לא רע.... אני יודעת שזה לא בדיוק קשור לנושא הפורום אבל בזמן האחרון הייתי כ"כ סביב נושא ספירת הימים השעות והדקות שקריאת ספר היא בהחלט שינוי מרענן... יש המלצות נוספות לספרים מסוג "העבירי את הזמן ותפסיקי לחשוב על הריון?" בתודה מראש, מיכל. אוי, אני מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום מבחינת פרסומת... אם כן אז SORRY

פּוֹנְג

New member
שירשור../images/Emo32.gifהוא רעיון טוב לכל ה../images/Emo32.gif

אני קוראת עכשיו את 'דרך עלמה' של שולמית גלבוע, שהוא די משעמם לדעתי אבל אין לי כוח ללכת לספרייה
מה גם שכמו בכל סיטואציה ביימים האלו, חלק גדול מהספר הוא על הלידה שלה, על התינוק שלה ועל הגידול שלו אז אני מדלגת

Gill Gallad

New member
איזה יופי של הודעה.... ../images/Emo63.gif

רעיון נפלא!!! אני קוראת את הספר "סיפור על אהבה וחושך" של עמוס עוז. אמנם הוא לא חדש אבל רק עכשיו התפנתי לקרוא. ספר נהדר, לדעתי, בו הסופר משרטט בשפה עשירה את עולם ילדותו, משפחתו ונעוריו. לפעמים מצחיק לפעמים עצוב ורק לעיתים ממש רחוקות קצת משעמם. סיפור רגיש הנפרש לאט לאט כמו צייר המצייר תמונה שלמה בנגיעות מכחול קטנות קטנות.

גם אני מאד נהנתי ממנו

והרבה יותר מהספרים הקודמים שלה. ויופי יופי יופי לעשות דברים אחרים.

גורבי

New member
ספר שאהבתי

מאוד בזמן האחרון הוא "כפרה" של איאן מקיואן - הבחור יודע לכתוב... לא לגמרי "קריאה קלה" אבל כשנכנסים אליו אי אפשר להפסיק. נ.ב., עד כמה שזכור לי, אין שם הריונות ב-כ-ל-ל

מעיןבר

New member
אני אוהבת כל מיני

כמו שגיל גלד יודעת - אני אוהבת את טולקין (ההוביט וסדרת שר הטבעות) ונהניתי מאוד מסדרת הארי פוטר אבל אוהבת גם את כתבי ג'ין אוסטין ואת "ג'יין אייר" של שרלוט ברונטה (רומנטית
). עכשיו אני קוראת את "מלחמות הזרע" ונהנית מאוד (דוקא יכול לעניין כל מי שמתעסקת קצת בענייני פוריות...).

למעלה