הודת יומולדת

הודת יומולדת

בשעה טובה נוספה לי עוד שנה לקלנדר האישי שלי ( 26 במספר ) וכמובן שארצה לחגוג עם החברים בקפואירה בדרך המסורתית ... הודת יומולדת . עכשיו ... יצא לי להשתתף בכמה הודות יומולדת (של מתקדמים) וראיתי את ההתשה הסיסטמתית של השחקנים על בעל השמחה כשבמשחקים עצמם מנסים השחקנים לעקוץ את השחקן בהסטיירה/באנדה או בנסאו יפה (זה סימן לאהבה לא ?
) . האלימות המבוקרת לא מפחידה אותי (מה שמזכיר לי אני חייב להתאמן טוב טוב על התחמקויות) והודת יומולדת זה הזמן לחדש ולסחוט קצת קריאות התפעלות מצד השחקנים האחרים... שאלתי היא : האם יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי בהודה עצמה ? אני הפנמתי שאני חייב לנסות להיות כמה שיותר משוחרר ורגוע במשחקים ולא לנסות ולחפש חזרה (אולי קצת את המתחילים)... אולי כמה סיקוונסיות יפות שאוכל ליישם ? שילוב של אקרובטיקה ? אשמח לעזרה ... יוסי

ToryMaster

New member
לא הבנתי

למה אתה צריך אקרובטיקה? כאילו, בשביל לעשות רושם?

לא ..בכלל לא...

אין לי שום כווונה לעשות רושם על אף אחד והמשחקים שלי מתבססים על טכניקה ... אם אנו עוסקים באקרובטיקה חשבתי דווקא על שילוב של אאו סמאו , מיאלואה פטרייס או פאראפוז ...וגם זה אולי יקרה פעם אחת... את לא תראי אותי מנסה משהו מעבר לזה .

ToryMaster

New member
אני לא מתאמנת, שיהיה ברור

אבל נראה לי שאם כבר, אז תנסה לשחק כמה שיותר זמן, אז אל תתאמץ מדי. [זה ההגיון שלי, לוידעת אם זה מסתדר עם הגיון של קפוארה]

מסתדר מסתדר

ננסה לשמר את האנרגיה לאורך זמן ... רק נקווה שאחרי המשחק עם המאסטרה והמוניטורים יהיה לי מספיק כח לכולם ...

למעלה