יוסי bret hart
New member
הודת יומולדת
בשעה טובה נוספה לי עוד שנה לקלנדר האישי שלי ( 26 במספר ) וכמובן שארצה לחגוג עם החברים בקפואירה בדרך המסורתית ... הודת יומולדת . עכשיו ... יצא לי להשתתף בכמה הודות יומולדת (של מתקדמים) וראיתי את ההתשה הסיסטמתית של השחקנים על בעל השמחה כשבמשחקים עצמם מנסים השחקנים לעקוץ את השחקן בהסטיירה/באנדה או בנסאו יפה (זה סימן לאהבה לא ?
) . האלימות המבוקרת לא מפחידה אותי (מה שמזכיר לי אני חייב להתאמן טוב טוב על התחמקויות) והודת יומולדת זה הזמן לחדש ולסחוט קצת קריאות התפעלות מצד השחקנים האחרים... שאלתי היא : האם יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי בהודה עצמה ? אני הפנמתי שאני חייב לנסות להיות כמה שיותר משוחרר ורגוע במשחקים ולא לנסות ולחפש חזרה (אולי קצת את המתחילים)... אולי כמה סיקוונסיות יפות שאוכל ליישם ? שילוב של אקרובטיקה ? אשמח לעזרה ... יוסי
בשעה טובה נוספה לי עוד שנה לקלנדר האישי שלי ( 26 במספר ) וכמובן שארצה לחגוג עם החברים בקפואירה בדרך המסורתית ... הודת יומולדת . עכשיו ... יצא לי להשתתף בכמה הודות יומולדת (של מתקדמים) וראיתי את ההתשה הסיסטמתית של השחקנים על בעל השמחה כשבמשחקים עצמם מנסים השחקנים לעקוץ את השחקן בהסטיירה/באנדה או בנסאו יפה (זה סימן לאהבה לא ?