הוד שתקנותי חוזרת ובגדול
שלום וסליחה על השתיקות המביכות, אם כי קראתי אתכן יום יום. הסתדרתן דווקא מצויין בלי הקשקשת שלי ובכל זאת אני רוצה לשתף אתכן בדילמה שלי. אני רוצה לשתף גם את פורג´ ואת חד הורי 34 אבל בלשון נקבה אני כותבת כי אנחנו הרוב
הילדה שלי התחילה לקרוא לחבר שלי אבא. בהתחלה תיקנו אותה והיום כבר לא תיקנו. יש לה אבא והיא גם לו קוראת אבא. הוא לא רואה אותה הרבה, לא מספיק בכל אופן. וזאת בחירה שלו. אני לא מציגה ולא מדברת איתה על החבר שלי כעל אבא אבל פתאום היום היתה לי תחושה שזאת באיזשהו מקום בחירה שלה ואם ככה נוח לה אז בסדר. מצד שני, אני אומרת לעצמי שאולי זאת טעות נוראית. יש לה יחסים קסומים עם החבר שלי. גם אני במקומה הייתי רוצה שהוא יהיה אבא שלי. היא גם אוהבת את אבא שלה אבל אני מרגישה שהיא כועסת עליו, שהוא חסר לה, שהיא מרגישה שהוא לא שם מספיק בשבילה. היא קטנה בת שנתיים וקצת עוד אי אפשר ממש לנהל שיחות על דברים כאלה. אז עכשיו היא הלכה עם אבא שלה האמיתי לכבוד שבועות ואני נשארתי עם דילמה וכאב לב קל.
שלום וסליחה על השתיקות המביכות, אם כי קראתי אתכן יום יום. הסתדרתן דווקא מצויין בלי הקשקשת שלי ובכל זאת אני רוצה לשתף אתכן בדילמה שלי. אני רוצה לשתף גם את פורג´ ואת חד הורי 34 אבל בלשון נקבה אני כותבת כי אנחנו הרוב