הוואי של ניכור וזרות..

הוואי של ניכור וזרות.. ../images/Emo11.gif

זה אולי שייך קצת להתרפקות על נוסטלגיה לתקופה אחרת בחיי המדינה שנות השישים והשבעים.. בכל בנין מגורים,נוצרו להן קבוצות שכנים שהפכו לחברים אפילו הורי שיחקו ברידג´ עם השכנים בימי שישי..והצעקות והויכוחים.. למה לא פתחת בספייד..המממ..? זוגות צעירים-נפגשים אחר העבודה יוצאים ביחד לקניות ולבילויים שומרים האחד לשני על הילדים קיצורו-חיים ביחד תחושה של אחווה.. ואני מביט מסביבי וסביב שכני בנותי-הדור הצעיר לכאורה ואיני רואה דבר מעבר לשלום וערב טוב.. שום קשרים בין-אישיים..וחבל לאן נעלמה אותה הזיקה שאט-אט הפכה לניכור וחשדנות ? דמינו ככל הנראה,לאותה חברה שהסתכלנו עליה בזמנו בהתנשאות וליגלוג.. נהיינו-אמריקה. מרק.

magy

New member
כי אם אפשר לא לפתוח ב-one spade

אלא ב- one NT זה חזק יותר....... ו- two clubs שואל על רבעיית מייג´ורים. ו- four NT על אסים...... רצוי סלאם ....אבל אם אפשר, גראנד סלאם.......זה הכי הכי.... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יופי של משחקקקקקקקקקקקקק
))))))))))))))

magy

New member
שאני אבין.....ברידג´ זה התלהמות

האגו ומין קרב של סייף???????????

אחרי ארבע שנים של תחרויות..

בבית הלוחם-אפקה ואחרי מה שראיתי שם.. נראה לי ש 75% מזה..אכן כך אבל אני אוהב את זה.. מרק.

ענבר.

New member
הניכור והחשדנות

רק ילכו ויגברו. גם למחשב יש חלק אדיר במזימת הבדידות. מכיר את השיר - אדם אצל עצמו הוא גר? ועם זאת, עדיין הניכור לא קיים בכל השכבות ולא בכל המקומות. (מבלי לפתח את הנושא...)

דוקא הצ´אטים והפורומים והאייסים..

הם פתח להתערות חברתית. יש מפגשי-פורום יש פיתוח קשרים אישיים, הנובעים מהם. אני סבור שהאדם בליבו,צמא לחברותא. לא יכול לשכח,איך צפיתי בבנותי בגיל העשרה,מדברות שעות עם חברות בטלפון,וזאת במקום לצאת החוצה..ולהפגש עם חבריהן/תיהן. אז ניתן לאמר-שדוקא הטלפון הווה מכשיר-הורס-חברותא.. בכל מקרה,מסכים איתך עינב..כי.. ניתן היום לשלוף אינפורמציה במקום ללכת לספריה באוניברסיטה,לדוגמא. והנה-עוד כלי להתערות חברתחית הולך ונהרס לנו מול עינינו.. מרק.

למעלה