הוובינר הראשון שלי

ordanco

New member
הוובינר הראשון שלי

שלום עמיתי למקצוע, איזה התרגשות לשתף אתכם! בשקט בשקט השבוע השקתי את הוובינר הראשון שלי לנבחרת מצומצמת של חברים ולמדתי מכך רבות. מעתה אני מתכנן וובינר אחת לשבועיים בנושא שיווק עסקים, אם יש מישהו שרוצה שנריץ בעתיד וובינר ביחד - מוזמן לפנות. לינק לרישום לקבלת הזמנות לוובינרים לעסקים: ללחוץ פה בהערכה, אורן

יפה לך!

אני עצמי עברתי את החוויה לא מזמן, וזה באמת מרגש. אישית החלטתי לא להשתתף בוובינרים יותר - בעיקר מכיוון שמדובר בטכנולוגיה שלטעמי היא מיושנת ומעצבנת עבור הגולשים. אבל כמובן שהמטרה העיקרית היא שיווקית, ואם זה עושה מבחינתך את העבודה - אז זה מה שחשוב. אתה מוזמן לשתף אותנו לפני כל וובינר בנושא ובמועד.

זה off line כרגע, אז לא הצלחתי להבין עד הסוף

אתה צריך לשדר שם משהו כדי שזה יפעל? אם כן - אנא עדכן אותנו כשיהיה משהו רלוונטי...

רונס

New member
בשמחה אעדכן

היופי בלייבסטרים זה האפשרות לשדר וידאו בVOD, כלומר ספריית וידאו של התוכן שלי שתשודר לגולשים ע"פ בחירה שלהם.

Itzik RDVC

New member
בהצלחה וכמה הערות

אם כי מידי פעם אנו שוקלים את הנושא, נכון לעכשיו עוד לא עשינו וובינר, אבל השתתפתי כצופה בלא מעט מהם - לא בשלך עדיין - ואני רוצה לתת כמה הערות כלליות. כמעט ללא יוצא מהכלל, כל הוובינרים התחילו בתאור ארוך מידי של המעביר ועיסוקיו, אני זוכר לפחות פעם אחת שאחרי 10 דקות של הצגה עצמית מבלי לראות את הסוף, החלטתי שזמני יקר. לכן אני מתיע לכל מציג, הסתפקו בכמה מילים קצרות על עצמכם בתחילת השיחה. אתם הרי כבר שכנעתם את הצופה להקשיב ויש לכם את כתובת האימייל לשלוח לו מידע. בעוד כמה וובינרים היו מאוד מתוכננים, התקדמו בקצב יפה ועברו על התכנים שהובטחו, הרבה מידי מהם היו מאוד לא מסודרים, המרצים פשוט "זרמו" לפי שאלות והורגש שאין קו מסודר ומנחה. בסופו של דבר מעט וובינרים שהייתי צופה שלהם קיימו את ההבטחות הגדולות שנתנו. רוב הוובינרים האלו גם היו מאוד שטחיים ובעצם לא תרמו כמעט שום דבר רציני. היו כמה וובינרים שכאשר המרצה כבר ברבע שעה ראשונה הספיק 10 פעמים לספר על הקורס המדהים במחיר הנחה, הבנתי שזה sales speech ולא הרצאה לעיניין. והערה לסיום, רק לאחרונה השתתפתי בוובינר של חברת ייעוץ שיווקי, לאחר כמה שעות שלחו אימייל עם מידע על החברה והצעתם לקורס עם הנחה, עד כאן לגיטימי לגמרי. במהלך שבוע, קבלתי אימייל אחד לפחות ליום ולפעמים 2 על כמה שהמקומות נגמרים והינה אני חייב להרשם מיד!!!! חברים, עשיתם וובינר, שלחו אימייל יפה לצופים, אחרי שבוע אפשר שוב ולתזכר על הקורס, אבל אם לא עזר עזבו אותם ופשוט שלחו פעם בחודש ימים ניוזלטר עינייני. בהצלחה לכולם. ולסיום הסיום, נשמח לשמוע ממך תוצאות, בכמה הגדלת את רשימת התפוצה וכמה לקוחות הצלחת לדוג.

ordanco

New member
אני כל כך מסכים איתך כיוון ש...

אהלן איציק, איזה כיף שאתה כותב את זה - אני מסכים איתך ! יש שעושים וובינר למכירה. יש שעושים וובינר לבניית אגו. ואני מאמין שזה נועד לנתינה. וובינר זאת הרצאה מקצועית ולכן צריכה להיות ערוכה ומסודרת מראש. אדם שצופה בוובינר שנותן טיפ לעסק שלו, לא צריך שאני יבלבל לו את המוח עד כמה אני מדהים, לא צריך שאטחן אותו כדי שיקנה ממני, זאת דרך טובה לעצבן אנשים, ולא צריך שאני אטריד אותו אחרי שהוובינר יסתיים. מנסיון שלי: לתת - יהיו כאלה שיהנו מהוובינר ולא יהיו לקוחות שלי וזה בסדר גמור. יהיו כאלה שיבחרו בעצמם (מבלי שיכנוע כוחני) להיות לקוחות שלי, אז מגיעים לקוחות בשפע וכאלה שבאמת רוצים לעבוד איתך אורן

Itzik RDVC

New member
ראשית אשמח לדעת מה אתה עושה שוב

בכדי לצפות. שנית כמובן שאני מסכים לניתוח שלך, אם כי כמובן בסופו של דבר הוובינר הוא עוד כלי לעשות יחץ ושיווק, רק שצריך לעשות אותו בצורה חכמה. לגבי הנתינה אני מסכים איתך לגמרי וגם מאמין מאוד ב:"שלח לחמך"..... תעזור לאנשים, תרום ובסוף גם זה יחזור אליך.....

ordanco

New member
המערכת בה אני משתמש

תודה, המערכת שבה אני משתמש livestream

SITEAM

New member
אז אתה חייב להתגלח לפני כל ובינר :)

שיהיה בהצלחה...

למעלה