הווווווווווי הויייייייייי[אה זה קאווובואים?!]

הווווווווווי הויייייייייי[אה זה קאווובואים?!]

הייי הוווו לכם רעייי.כאן גיזלוש רועה העיזים. אספר לכם סיפור כל יום חמישי אני בא למשק עם השואב החדש שלי-"שאברב" כדי לנקות את כל החרא שמשאירות התרנגולות והן מחרבנות הרבה.פעם אחת יונה היונה חירבנה בתוך הלול ומגפיי הבוקרים שלי הלכו.וחבל אתם יודעים כמה כסף השקעתי על הלוק החדש שלי כחוואי?!קניתי כובע וזקנקן אני ממש חוואי עכשיו. בכל מקרה שולמית העיזה שלי באה אחריי לכל מקום[וזה לא גלל שאני מפזר אחריי דשא למאכל] הבעיה איתה שהאהבה שלה אליי אינסופית ופעם ישנו יחד במיטת החוואים שלי[זו מיטה מעץ גדולה כזאת שאני בניתי] אבל נראה לי שמשהו בבנייה השתבש[למרות שעברתי קורס בנאים צעירים שהייתי בן חמש] כי גם העיזה גם אני וגם גללי הצואה שלה נפלנו לילה אחד והינשוף קפץ בבהלה .שמתי מהר את נעלי הבוקרים שלי ויצאתי כמו גבר[?!] הוצאתי את העיזה שלי החוצה וישנתי עימה באסם החווה. בכללל עיזים זה עם אוהב,זה עם חונק מאהבה אתה בא הבייתה ואתה יכול לגלות שהעיזה השאירה לך אות הוקרה על טיפולך המסור-צואה בצורת לב על הרצפה החוואית שלי שניקיתי בידיוק לפני שלושה שבועות-כמה לבבי שולמית. אנחנו זו אהבה לנצח לא כמו היונים לא כמ התרנגולים.אני ידע שאת לעולם לא תנטשי אותי [אני מאכיל אותך אז את לא תנטשני] נכון?שולמית?היי הוו?הוו היי? שלמיתיייייייי!?!?!? ): אני הולך לשמוע לדוד משה הייתה חווה כושלת. בחזרה לת"א.נו דיי כבר עם הפגרה הזו אני משתגעעעעעעעע. גיזלוש הרועה.כי נעלי בוקרים ואסיפת צואה של עיזים זה אנחנו.רק שאין ביקוש.

שמע חבוב בלי להעליב

אבל נראה לי שיש לך נקודת הסתכלות מעוותת על החיים במשק רק בסרטים מתלבשים יפה כמו בוקרים אמריקקאים או שהם יוצאים לרקוד בגורן ובאסם אחרת הם לובשים משהו שאפשר ללכלך ונראה לי גם שאתה יותר מידי עירוני ולא ממש מחובר למשק ולאווירה ואני לא אפרט כי כתבת כל מיני דברים שעדיף לא להתייחס אליהם...

למעלה