הווו, spooky...

limilu

New member
הווו, spooky...

אני מטיילת לי בפורומים, ופתאום: הופ! אני מגיעה לעמודים הראשונים של הפורום. ולא סתם הראשונים, אלא הממש ראשונים, כשרק אור ודביר היו בפורום מכולנו. זה ממש מפחיד. בו.

The Mad Hatter

New member
גרמת לי לחשק...

אז הלכתי וחיטטתי קצת בעמודים הראשונים. ומצאתי את ההודעה הראשונה שלי(בעמוד 3, ככה) שהיתה מתלהבת לגמרי (אבל מותר לי. פורום טרי פראצ'ט זה לא משהו שנפתח כל יום..!). בכל מקרה, התחלתי לעבור על כל מיני שמות היו פה בתקופת העמודים הראשונים של הפורום והייתי טיפה בשוק..P: lu tze, לוכדת החלומות, the flash,מגנה עז וסלוטייפ, fingertip, טוסט עם גבינה צהובה ועוד מלא אנשים... לאיפה כל עשרות אלפי האנשים שהיו פה פעם נעלמו?? חלקם היו כאן לדי הרבה זמן ועזבו בלי לומר מילה. :( אז אם אתם קוראים פה במקרה, אתם מוזמנים להגיב..!

limilu

New member
כן...

ראיתי גם כל מיני מה"פ. הררר... איזה קור פה. אני קופאת פה מקור. אולי זה קשור לעובדה שאני חולה.

ויימס

New member
כן, מאגנה עז וסלוטייפ..

אחד מעמודי התווך של הפורום. תרם לפורום מאות שירשורים בנושא הזרעת בקר. ופינגרטיפ בעיקרון עדיין חבר בפורום, הוא פשוט כמעט אף פעם לא כותב. כמו נואיטרי ברומח הדרקון. את לא רואה אותו, אבל הוא שם... ההודעה השישית שלי כבר הכילה את המשפט: "אח, איזה כיף להשאיר כאן מלא הודעות ללא כל מענה..."

Ergil

New member
אני עדיין פה ../images/Emo13.gif

Lu Tze היה כינוי שפתחתי במיוחד בשביל הפורום. מה שמוזר הוא שבזמנו עוד לא קראתי את Thief of Time, רק את Small Gods. אם זכור לי נכון גם כתבתי הודעה שאומרת משהו על זה.

Ergil

New member
אררג

בבדיקה חוזרת, מתברר שהכינוי שלי היה Brutha, לא Lu Tze. אני כנראה נעשה סנילי בגילי המתקדם

gaspode

New member
מאגנה עז וסלוטייפ ../images/Emo5.gif (ירוק...)

הרשיתי לעצמי להגיב בשמו, הוא מגוייס ועסוק מאוד כרגע בלהיות חייל גיבור. אם הוא יבטיח לחזור ולכתוב בחמשושים - אל תאמינו.

Rincewind

New member
אווו, איזה כבוד..

אז עכשיו, כשאני רשמית הפז"מניק של הפורום... מי רץ להכין לי קפה?

keynant

New member
גראנד מרינייה?

ת'אמת שעוד לא טעמתי...אמרו לי שאני צריך אבל...

Rincewind

New member
תאמת שאני גם לא שותה ליקר תפוזים

זו באמת בעיה. אני צריך לחשוב מה לשלוח את צעירי הפורום להביא לי. טוב, נו, בינתיים תשטפו לי את המשרד. יש מסדר מחר.

ויימס

New member
אנחנו לא אמורים לנכש עשבים?

בה"ד והכל... אני זוכרת כשהייתי בקורס והיה לנו מסדר נקיון בחדרים, כל המדריכים היו בודקים את המקומות הכי גבוהים, מעל הארון וכו', והמד"בית הגמדה הייתה בודקת מתחת למיטות (כי היא לא יכולה להגיע מעל לארון). ואז היינו מסתכלים אחד על השני מעל לראש שלה ומנסים לא להיקרע מצחוק. בכל אופן, הפעם האחרונה שמישהו באיזור שלי שטף משרד זה היה הקצינה שלי את המשרד שלי.

Rincewind

New member
גם עשבים אנחנו מנכשים, אל דאגה

ומי אמר שלמדריכים יש חיים יותר קלים מלחניכים?

ויימס

New member
אני יודעת, אני יודעת...

הם קמים מוקדם, הם הולכים לישון מאוחר, יש להם הרבה עבודה, בלה בלה בלה, בואו כולנו נרחם עליהם.

Rincewind

New member
תכלס אני קם מאוחר והולך לישון מוקדם

אבל אני מדריך, לא מפקד! למרות שעשיתי קורס מפקדים... יש לי איפשהו תמונות מהטקס, אני צריך למצוא...

ויימס

New member
הבנתי שאתה מדריך ולא מפקד!!!

נראה לי שאתה סובל מרגשי נחיתות אם אתה טורח להגיד את זה כל כך הרבה פעמים. גם אני אנסה- אני מש"קית ולא קצינה! אני מש"קית ולא קצינה! אני מש"קית ולא קצינה!!!

Rincewind

New member
דווקא להיפך

המפקדים אצלנו טוחנים כמו מניאקים, לעומתנו שלנו יש חיים טובים (קמים מאוחר, פחות שבתות, פחות עבודה).

ויימס

New member
בגלל זה הם מפקדים, ואתה לא...

הא-הא-הא, האין זה גורם לך להרגיש נחות?

למעלה