הוועד האולימפי החליט: קליגר לדין משמעתי

doron62

New member
רק לי נדמה שאם הם היו נגיד מגיעים למדליה

או אפילו מקום חמישי -שישי אף אחד לא היה מתעסק עם זה.ואנחנו לא הינו יודעים שקלננגר חזר באיחור של יומיים או שבעצם היו בכלל מאשרים לו את העניין.משום מה זה מריח ריח של נקמנות וענישה.

BentzWatchJudo

New member
1) נסיון לענות 2) כמה מילים על יהודה מעיין

נראה לי שלכל הנושא יש חשיבות בגלל שמודיעים לתקשורת מי נוחת מתי ובמקרה של הישג יוצא דופן כמו מדליה יש טקסים נוספים.
דעתי: מצד אחד יש חשיבות לסדר ולמשמעת ומצד שני בהתחשב בנסיבות ובזה שלא נראה לי שהוא היה חסר לאיזשהו עיתונאי בארץ היה אפשר הפעם להתחשב בו, לקבל את הבקשה שלו ולא לעשות סצנות.
אני באופן אישי מאד לא אוהב את ההתנהלות של יהודה מעיין בעיקר את ההתנהלות התקשורתית.

תגובת קליגר

קליגר שנמצא כרגע בצרפת במסגרת לימודיו היה מופתע מההודעה שיצאה היום לתקשורת ואמר ל-ynet ספורט: "אני בחיים לא אמרתי שאני לא חלק מהנבחרת הישראלית. זה הכול היה באישור איגוד השייט ורואים את זה שגור עומד מאחורי ומגבה אותי. לא נשמע הגיוני שיעשו כזה עניין מזה שלא חזרתי בזמן , זה רק נראה שזה איזה מלחמה פנימית ולא קשור אלי. מה גם שראיתי את המנכ"ל אפרים זינגר בכפר האולימפי ואמר שאני לא יכול להישאר כאן ובאותו רגע הלכתי".

הזוי ברמות מה נהיינו צפון קוריאה?

נגמרה האולימפיאדה שיילך לאן שהוא רוצה - מה זה יש מסדר סיום בנתב"ג? ממש לא ייאמן. אנשים שחיים בשנות החמישים.

הצעות לעונשים במקרה שיימצא אשם

בטקס הפתיחה של האולימפיאדה הבא ללכת עם הדגל כל הדרך עם ידיים מעל הראש

שעה ביציאה (להשאר בים אחרי השיט הראשון בתחרות הבאה)

להקיף את בית הוועד האולימפי ברמת גן חמש פעמים ולצעוק לא עושים צחוק מורשביאק לא מתווכחים עם זינגר

להביא מדליה מריו (אם לא זוכים אז לגנוב אחת מבולט הוא לא ישים לב יש לו מלא) ככה סוף סוף תהיה לנו מדליה.

זה באמת נראה כמו הדרך של מעיין

בצורה לא אינטליגנטית, להראות שהוא "הכריז מלחמה", כמו עוד משתמט מסכן מפורומים אחרים.
מעיין אמר מיד אחרי האולימפיאדה שהוא מצפה אחרי "כישלון מהדהד שליש הרציפות של קליגר, להסיק מסקנות".
אפילו הילה של תחרות גורלית קרובה אין פה ולכן "שימור משמעת", בדיוק להיפך עכשיו זה זמן לשחרור מהמתח האולימפי.

למעלה