פתאום המסך הראשי של הווצ נהיה ירוק, ולחיצה על על צ'אטים, שיחות, או כל לשונית אחרת לא הוא פשוט לא הגיב. לאחר כל מיני לחיצות, פתאום הגיב ונהיה מסך רגיל, עד שיצאתי ממנו ועברתי לאפליקציה אחרת, ואז שוב נהיה ירוק. אתחול לא עזר.
נכנסתי לשתי חנויות סלולר לבקש עזרה, הם לא נתקלו במצב הזה ולא ידעו לעזור.
עשיתי היום גיבוי, והאמת לא בטוחה שהתופעה הזאת התחילה לפני או אחרי. אחרי כמה שעות כאילו הסתדר, ואז לאחר קבלת ווצאפ שוב נהיה ירוק.
אפליקציית ווצאפ מותקנת לי גם במחשב, שם הכל תקין. (אפילו חשבתי שאולי משהו מפריע כששניהם פתוחים, אז סגרתי את הווצ במחשב, לא שינה כלום)
מצאתי דרך עקלקלה להשתמש בווצ, לוחצת על אייקון החיפוש, רושמת שם ואז זה מסתדר עד הווצ החדש שמתקבל. זה מסורבל ומעצבן.
חוץ מזה הכל נמצא, כלום לא נמחק, וגם הכל נראה רגיל. גם הטלפון מתפקד רגיל.
אני מצרפת צילום מסך כדי להמחיש את המצב. (כדאי ללחוץ על התמונה כדי לראות את כל המסך)
האפליקציה מעודכנת. גלקסי S20, אנדרואיד 13 MUI 5
מישהו נתקל בתופעה כזאת? יש מה לעשות חוץ מלהסיר את האפליקציה ולהתקין מחדש?
תודה.
נכנסתי לשתי חנויות סלולר לבקש עזרה, הם לא נתקלו במצב הזה ולא ידעו לעזור.
עשיתי היום גיבוי, והאמת לא בטוחה שהתופעה הזאת התחילה לפני או אחרי. אחרי כמה שעות כאילו הסתדר, ואז לאחר קבלת ווצאפ שוב נהיה ירוק.
אפליקציית ווצאפ מותקנת לי גם במחשב, שם הכל תקין. (אפילו חשבתי שאולי משהו מפריע כששניהם פתוחים, אז סגרתי את הווצ במחשב, לא שינה כלום)
מצאתי דרך עקלקלה להשתמש בווצ, לוחצת על אייקון החיפוש, רושמת שם ואז זה מסתדר עד הווצ החדש שמתקבל. זה מסורבל ומעצבן.
חוץ מזה הכל נמצא, כלום לא נמחק, וגם הכל נראה רגיל. גם הטלפון מתפקד רגיל.
אני מצרפת צילום מסך כדי להמחיש את המצב. (כדאי ללחוץ על התמונה כדי לראות את כל המסך)
האפליקציה מעודכנת. גלקסי S20, אנדרואיד 13 MUI 5
מישהו נתקל בתופעה כזאת? יש מה לעשות חוץ מלהסיר את האפליקציה ולהתקין מחדש?
תודה.
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: