הוו...הודעה מרגשת!! D:

הוו...הודעה מרגשת!! D:

הוו....יכול להיות שקונים לי סוס נורמאלי D: הייתה לי סוסה בשם אנג'ל וזה נורא הביך אותי... הייתה לה גרדת קשה והיא צלעה לפני כל תחרות :\\ והיא הייתה בהריון... עכשיו היא בחוות אביב. אז החודש היא המליטה סייחה של ג'וניור [של שריג בראש] ושל עוד סוסה לא זוכרת איך קוראים לה חחח וטיפלתי בגרדת האיומה שלה והשתלטתי על זה.. נאמ... נחזור לעיניננו D: אז אולי קונים לי סוס שיהיה לאולראונד ולריינינג ואולי אורי אורלי ישתתף איתי בהחזקה ונהיה שותפים לסוס רק שהוא יהיה שלי חחחח נאמ... תגידו מזל טוב S: לא בטוח עדיין איזה סוס... אה ואתמול היה לי שיעור מרגש עם דייב D: בטעות בעטתי לו ביד השבורה ><" ואז הוא עשה לנו [לי ולעוד 3 חברים שהיו בשיעור איתי] מקצה פלז'ר והסוסה שברה מקצב והוא לא ראה ואז שנעמדנו מולו הוא שאל איזה מקום מגיע לי אז אמרתי "לא מגיעה שום מקום, שברתי מקצב." והוא אמר "אני מעריך את הכנות שלך אבל את פראיירית, שהגעתם לפה את היית המקום הראשון בשבילי לא ראיתי ששברת מקצב" ואז הוא שם אותי מקום שני אבל אני מקום ראשון בעצם ><" נאממ... לא נורא חחחח איזה חפירה .... קיצר הולכים לקנות סוס חדש D:

The Bitter End

New member
תתחדשי ומזל טוב וזה

אבל את מה שעשית בשיעור תכתבי ב"מעב"ר" ואת שאר ההודעה יכלת לנצל"ש להודעה של עצמך. ררר.

אמ.. היא גירדה ><"

סתם נו אבל זה נורא עיצבן אותי אל תצאו נגדי אני תמיד הגנתי על הסוסה אבל נורא הציק לי שאחרים נותנים ביקורת עליה אני נורא אהבתי אותה!

popi199

New member
אם היא שמנה ויש לה גרדת

זה מן הסתם אשמת מי שמטפל בה ואם הבנתי נכון זו את. אבל את צודקת, זה באמת מביך להחזיק סוס ולא לדעת לטפל בו כמו שצריך...

doron225

New member
לאאא הבנתתת

אני קניתי אותה עם גרדת קשה הזניחו אותה איפה שהיא הייתה טיפלתי בה והיא נראת יותר טוב...

H a R a Z y

New member
אבל..

מה שכתבת זה שלסוסה קראו אנג'ל וזה ממש הביך... מה מביך בזה? וגם אם התכוונת לגרדות.. זה סוס...

אני מצטערת להגיד את זה אבל

את ממש זלזלנית... עם את אוהבת את הסוסה שלך את אמורה לשין עם כולם זין אחד גדול. (תני לי להזכיר לך שהיא שלך) אין במה להתבייש את צריכה פשוט יותר להשקיע בה ולטפל בה בחום ובאהבה ולהראות לה שהיא לא שלך רק בגלל שאת רוכבת עלייה. קחי דוגמא ממני, כולם צחקו עליי שהסוס שלי בולע אוויר ושהוא היה רזה מהסטרנגלס ושהוא פסיכי וכאלה. ועל כולם שמתי זין. למה? כי הוא הסוס שלי!... מקווה שחדרתי.

doron225

New member
אוח נו [זאת יאי שושו]

שמתי זין על כולם תיפלתי בה ולמה כולם נגדי פתאום בגלל שלא היה לי נעים שצוחקים על הסוסה שלי?! ואני ממש לא זלזלנית, היא לא עבדה טוב היא הייתה קשה ועבדתי איתה חודשיים והיא לא הייתה הסוסה שהיא הייתה! מה יש לכם אנשים!? סה"כ לא היה נעים שצחקו עלי זה הכל תרגעווו

אז כנראה

שאת צריכה ללמוד לבטא את עצמך נכון. את אמרת שהסוסה הביכה אותך! מזה אמור להביע\.! אם היית שמה זין לא היית מתביישת ולא נהיית מובכת, לדעתי גם עם הסוס שלי היה קטוע רגל ומצורע לא הייתי מתביישת בו.. (למרות שלא הייתי יכול לרכב עליו, מרוב שאני קשורה אליו אני לא יוכל למכור אותו) אפ אחד לא תקפ אותך כאן אבל בפעם הבאה שאת רושמת משו תחשבי שנית. לכן לפעם הבאה... P= סליחה על התקיפה אבל כל מה שרשמת היה ממש מיותר.

וו..

וזה שהיא גירדה וכל הבעיות שהיו לה, זה מביע על כך שאת לא יכולה להתמודד לבדך או בכלל לטפל בסוס, לדעתי צחקו עלייך כי את לא יודעת לטפל בסוסה, אין להם מה לצחוק על הסוסה זה לא לשליטתה.. אבל זה אכן נתון לשליטתך, =\ וחבל

למעלה