הוזלת מחירים מעט מידי מאוחר מידי

yarondotan

New member
הוזלת מחירים מעט מידי מאוחר מידי

מר Hermon היקר אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק מאוד . המחירים של אתר החרמון הם פשוט שערורייתים והם יותר יקרים מכל אתר הגדול פי 10 בארופה . וגם ההמחירים במיזנון ללא כל פרופורציה למה שקורה בחוץ. 8 שקל פחית שתיה למה מה קרה בכל קיוסק אחר זה עולה 5 ש"ח בלבד תסביר לי למה בחרמון זה יקר ב60% . עכשיו שאין שלג כבר לגלוש אתם מורידים את המחירים פשוט פטטי אתם מנצלים את העובדה שלמי שאין כסף לסוע לחו"ל אין אופציה אחרת בארץ ופשוט עושקים אותו. אני בטוח שיש לכם הסברים מכאן ועד הודעה חדשה אבל שם דבר לא מצדיק את המחירים הללו. אם המחירים היו יותר עממיים אולי היו באים יותר גולשים . בקיצור כל ההוזלה של המחירים שלכם לא שווה כלום כי אני וכל מי שאוהב לגלוש בתנאים טובים לא נגיע עוד העונה. מקווה שבעונה הבאה המחירים יהיו יותר סבירים והעונה הבאה תהיה יותר מושלגת מהנוכחית.

DumboBoy

New member
לפי החרמון יש "תנאי גלישה מעולים"

ויש 240 ס"מ של שלג

yarondotan

New member
מה מתאים לך

שלום לך דבר ראשון ברור שהם יגידו את זה כי הם מעונינים שתבוא לגלוש . דבר שני השאלה היא על מה אתה גולש סנאוברד או סקי. והאם אתה גולש על המסלולים או אופיסט. עבור מי שגולש מחוץ למסלולים אין תנאים טובים כי השלג נמס אחרי שבוע חם כמו השבוע שעבר. על המסלולים אולי נשאר שלג כי מהדקים אותם עם חתול שלג . עם סנאוברד זה לא כיף לגלוש על מסלולים מהודקים. אנחנו אוהבים שלג טרי ורך. אז תחליט אתה אם זה מתאים לך או לא. בכל מקרה שמור על עצמך

alonaski

New member
ה-ש-ת-ג-ע-ת ?-!-?-!

ברור שאם יורידו מחירים = יגיעו יותר גולשים!!!... ואז מה.... איפה תדחוס את כולם?! תרצה לחכות יותר משעה וחצי (= המצב היום) בתור לרכבל השיאון???!!! הרי אם יגיעו יותר אנשים לחרמון אני מניחה שאתה - לא תרצה להגיע לגלוש שם. אז כנראה שגובה המחירים זה סוג של "ברירה טבעית" שהאתר עושה כדי לשמור על מספר מבקרים נמוך אבל לא נמוך מדי...
ולגבי הפחיות שתיה במחיר הזה... זה באמת מוזר... כי נראה לי שדווקא במקום כמו אתר החרמון - הם יכולים לחסוך את עלות המקררים עבור הפחיות = יש קירור טבעי!....
מוזר...

yarondotan

New member
תשובה

אלונה יקרה אם יבאו יותר גולשים האתר ירוויח יותר כסף ואז הוא אולי אולי ישקיע במעליות יותר משוכללות אם 4 מושבים כי זה יהיה כדאי לו. וככה כולם ירוויחו

yschwarz

New member
ירון....

לפני כמה ימים הזכרת את אתר החרמון לטובה(באותה נשימה יחד עם וואל טורן). אני יותר משמח לגלות שפתחת עייניך והשכלת !! ישר כח !!

yarondotan

New member
אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב

שוורץ אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב יש לחרמון יתרונות איך ללא ספק יש לו חסרונות רבים. מכיוון שעל גודל האתר ורמת השלג אין לנו אפשרות להשפיע יש לנסות לשפר את התנאים מסביב.

yaircarel

New member
עכשיו אפש לגלוש רק חצי יום אז ...

צריך לגבות חצי מחיר, הרי מדובר על ה garbage time בחרמון. אז למה לא לתת לאנשים לשמוח האם שלושים שקל הנחה זה באמת הנחה? זה יותר חזרה למחירים משנה שעברה

למעלה