אבינועם מגן, האדם שהחל את "המרד"
בנושא צרכני הגז,פנה אליי לאחר גלישה בפורום, וביקש למסור את העדכונים הבאים לתושבים, דרך הפורום: _______________________________________________________________ שלום לכולם, במסגרת המשך מאבק הגז אני מתכוון להגיע למספר בתים משותפים ולהשתתף באסיפות דיירים בנושא הגז. בחלק מהאסיפות ישתתף גם צוות צילום של ערוץ 2 לקראת כתבה בנושא. אני משער שמעבר לחיסכון ולטיפול האישי שאני אעניק לכל בניין אליו אגיע, אסיפת הדיירים עשויה להיות חוויה אינטלקטואלית, צרכנית ותקשורתית מעניינית. מי שמעוניין לארגן אסיפת דיירים מסוג זה – מוזמן להתקשר אלי בהקדם על מנת לתאם הטלפון 050-7539617 אבינועם המשך עדכון: _______________________________________________________________ כרגע חברות הגז אשר חשבו שמדובר במשוגע אחד מבינות שמדובר בגל מחאה לאומי והן נמצאות בהיסטריה החברות לא יודעות כיצד להתמודד עם מרד הצרכנים הראשון בישראל. התגובות שלהן מגוונות: ממתן הנחות קיצוניות ועד להתעקשות לא לוותר אפילו על שקל אחד. השאלה מי יהיה יותר עיקש, מי יגלה יותר נחישות ומי ימצמץ ראשון. חייבים להראות לחברת הגז שאנו מתכוונים ברצינות להתנתק ממנה ושכבר התחלנו להחתים את הדיירים על מעבר לחברה אחרת. בדרך כלל בשלב הזה החברות יפתחו במו"מ ויציעו הורדת מחירים, ואם לא אז פשוט צריך לעבור לחברות קטנות יותר המסתפקות במתח רווחים נמוך יותר. את רשימת החברות ניתן למצוא באתר של משרד התשתיות. והכי חשוב, להמשיך להעביר את הודעת המייל לכמה שיותר אזרחים. להדפיס ולתלות בחדר המדרגות, לצלם לשכנים ולספר לחברים. הכמות והנחישות הן שייקבעו. אני לא רוצה להמליץ על חברות אבל בימים הקרובים אנו צפויים להשיק אתר אינטרנט בו תהיה אפשרות לכל מי שמעוניין שחברות הגז "ירדפו אחריו" להוסיף את שמו וכתובתו וכך החברות יפנו אליכם ויציעו לכם הצעות טובות. אשמח לקבל עדכונים ותגובות. בייחד ננצח!! אבינועם מגן ______________________________________________________________________