הוזמן פה שולחן על שם אנגלו?

a n g l o

New member
שולחן לחמישה

ראית את הסרט הזה יודעת ? (בהנחה שהיה בכלל סרט כזה)

זה לא סרט זה סידרה

על הילדים האלה בלי ההורים באלסקה... קריאת שורות מהסרט : 29 גשרים רחוקים מידי: אחינועם לצערי ומפאת קשר טלפאתי בלתי אמצעי עם DW אני הולכת לפני שאקבל צהבת בדיוק לפני המונדיאל. מי שרוצה אותי יכול לכתוב לי מסר פרטי (רוצה אותי מלשון לפטפט ולא מה שאתם חושבים). שלום, אני נוסעת

a n g l o

New member
יש לך מזל (עדיין)

לי יש אנטי קשר עם DW אני נוטה להגרר אחרי טיפוסים שליליים ובעדן אני הוא הנפגע תדיר רחל רחל אורך יהל בצמותייך הזהב נושק זהב

היה פלאפל במבט לחדשות ערוץ 1

שיחק מול הפטיש בשוק בי-ם והפסיד. הפטיש נתן כמה תובנות וגם אמרו שזה רק שכל כמו פוקר וכאלה... עשו כתבה לקראת אליפות העולם במונטה קארלו מזל שבאת, כמעט נתנו לי לשבת על הבאר (ועוד בלי לעשן...) איפה אנחנו בכלל?

a n g l o

New member
אנחנו במקום שכתוב שמחר זה ההזדמנות שלנו

נראה לי שדי מדיד פה גם בינתיים לא האשימו אותנו בזיהום למרות שאי אפשר להכיר את דאו נכון ? אין מה לגיד גדל הבחור מחזיק את כל המשפחה על הראש כתפיים שלו

לא יודעת מה מחר, אבל קראתי את שם הפורום

אם הם באמת מתקשרים הם יודעים שגם יודעת ולכן אין כאן שום זי הום. לגבי האנא טומי ה של גוף האדם (ראש כתפיים ושאר איברים חיוניים), אכן, אבל מה זה חשוב כשמדובר בלהקת המי אה?

a n g l o

New member
נכון זה גם דומה לתקשוב

שהסברתי לך כבר שזה השם החדש של חיל הקשר תקשור-תקשוב זה לדעתי כמו מקלט-משדר רק שבפוטים.

התכוונת "בשפוטים"

או "בשופטים" תשתדל לכתוב בלי נוח. בשבילי הוא תמיד יהיה חיל הקשר והאירוטיקה. תורמן שאל שאלה כיתה גן ובתחרות האיות הצב ניצח

a n g l o

New member
איזה סלאלומים דופקים שם על טווח מסחר של 0.3%

הקהל באולפן מחליפים צבעים

אחד נגד מאה

אמא של הכל דבש (סידרת הדרמה שהדהימה(שוב הזכויות) את המבקרים) קוראת לה "שרטוטה" (מאחורי הגב לפולי) כשיהיה מעניין האחיינית של זיפט (תשמור על הפה שלך) תבוא וכשיגידו אחת תדע שעברנו לזרת שמאל... הכי טוב נייר חלק של יכין

a n g l o

New member
עשית לי עכשיו תקשור שהזכרת לי - ד"ש לבוס

ובפעם הבאה שאני אומר לו מה נשמע ב-29 (לא תהיה פעם באה ב-29!) הוא יכול להתייחס ולענות ותו לא ללא תוכן ונושא אך למעט תגובה

a n g l o

New member
14 מסרים בערב שאלו אותי למה אני לא מודיע ברז

רק פה מבינים אותי

אם לא נהיה תלוים זה בזו

אתה תהיה תלוי לבד. אמרתי לך, פורום תיקשור ורוח - פה מבינים עניין...

a n g l o

New member
איומים לא עושים עלי רושם

לא מפחידים מתקשר עם קשר דפנסיבי לשיא ההתפתחות הרוחנית שלי הגעתי כשהייתי לבד והייתי עושה סיעורי מוחות מול נייר משובץ ממחברת של דפרון כי לה היתרון

a n g l o

New member
למה את הולכת אחורה ? הגעת לסוף הדרך ?

אם היית נשארת שם היינו יכולים לעשות תקשור

שוק? הפירות והירקות הכי טובים בארץ!

לא קראתי בעיון את הקטע עם הדוד - בטח חרטה... נסגר! - ממסקנותיכלמחרבוקרערב?

למעלה