הוזמנתי ובאתי לברך לתת מתכון

eingedi

New member
הוזמנתי ובאתי לברך לתת מתכון../images/Emo187.gif

שלום רב מזמן שלא הייתי ילד ואני לא ממש מבין מי פעיל כאן הילדים או ההורים בשם הילדים.ובכל זאת לצאת בלי משהו אי אפשר בשביל הילדים אתם יודעים! טרפלס שוקולד לבן וקורנפלקס ממיסים 200 גרם שוקולד לבן יחד עם 60 גרם חמה ללא מלח ושליש כוס שמנת מתוקה. מערבבים על חום נמוך עד שהכל נמס ומקבלים מרקם חלק. מוסיפים לתערובת 2-3 כפות של ליקר תפוזים או ליקר בננות או מחלקים את התערובת לשנים ומוסיפים קצת לכל אחת מהתערובות. ואז מוסיפים קורנפלקס מצופה שוקולד חום 100 גרם . מפוררים גס ומוסיפים. מצננים במקרר בערך שעה או עד שהתערובת הופכת מוצקה מוציאים כמות של כפית בכל פעם מגלגלים לצורת כדור או לצורת קוביה . טובלים את הכדורים בתוך קקאו או בתוך סוכריות קטנות של שוקולד. מצננים שוב.אפשר לשמור במקרר בכלי סגור היטב. בהצלחה וטוב שיש ילדים בעולם קובי
 
YYY לכבוד גדול הוא לנו ../images/Emo24.gif

וברוך הבא. תודה גדולה שהיגעת אלינו על אף שהרבה זמן אין לך. ותודה רבה נוספת על המתכון. נשמח לראותך בזמנך הפנוי. אוהבים אותך
חג אורים שמח
 
לשאלתך מי פעיל כאן ?

והתשובה - ההורים בשם הילדים. וכמו שאתה רואה הם מאוד מרוצים.
 
מתכון: טרפלס שוקולד לבן וקורנפלקס

מתכון: טרפלס שוקולד לבן וקורנפלקס רכיבים: 200 גרם שוקולד לבן 60 גרם חמאה ללא מלח 1/3 כוס שמנת מתוקה 2-3 כפות ליקר תפוזים או ליקר בננות 100 גרם קורנפלקס מצופה שוקולד חום שבור גס לקישוט: קקאו סוכריות קטנות אופן הכנה: ממיסים את השוקולד הלבן יחד עם החמאה והשמנת. בוחשים על חום נמוך עד שהכל נמס ומקבלים מרקם חלק מוסיפים לתערובת ליקר תפוזים או ליקר בננות, או מחלקים את התערובת לשניים ומוסיפים קצת לכל אחת מהתערובות. מוסיפים את הקורנפלקס ובוחשים היטב. מצננים במקרר כשעה או עד שהתערובת הופכת מוצקה. מוציאים כמות של כפית בכל פעם מגלגלים לצורת כדור או לצורת קוביה. טובלים את הכדורים בתוך קקאו או בתוך סוכריות קטנות של שוקולד. מצננים שוב. אפשר לשמור במקרר בכלי סגור היטב. הערות: מקור המתכון: eingedi הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה