הוזמנתי לפתיחה חגיגית של la Cimbali

אספרסו2

New member
הוזמנתי לפתיחה חגיגית של la Cimbali

איזורי בדרום גרמניה,היה כיף של ביקור בהיכל הקודש.
פינקו אותי עד בלי די,כוסיות אספרסו נמזגו והוגשו לי עד שביקשתי לחדול.
נראה נחמד הM100 החדש עם טכנולוגיה שמאפשרת למכונת האספרסו
לתקשר עם המטחנה ולפי זמן החליטה לתאם את רמת טחינת הפולים לאופטימאלית.
 
קטע שוס העניין הזה..

זו חזית חדשה עכשיו שגם נובה סימונלי(שכרגע מסתמנת כיצרן המכונות שמתחרה על אותו שוק ועושה כאבראש גדול מאוד לצ'ימבלי) מנסה להתמודד ולהנדס, יחס של מדידת מים לפרק זמן ולפי זה לשדר למטחנה לכוון את עצמה בהתאם... זה כל כך היי טק ואין לך מושג כמה מהנדסים שוברים על זה וממשיכים לשבור על זה את הראש.
כולנו מכירים מנובה סימונלי את האוסקר ואת המוזיקה, לצערי בארץ לא מכירים יותר את האאורליה ואת טכנולוגית הT3 של החברה הזו שקיימת במכונות המקצועיות ומיועדת לבר קפה עם בריסטה מיומן ומקצועי.

אישית אני לא חסיד גדול של הטכנולוגייה של צ'ימבלי, אני לא מת על המכונות שלהם, אם כי חייב להודות שכל המכונות שלהם, גם הפשוטות ביותר, בנויות מאיכות חומרים ואיכויות הרכבה כל כך גבוהים, שאין דומה להן באף מכונת קפה אחרת. יחד עם זאת במבחן מה קורה בכוס..... אפעס..... במחיר שהמכונה נמכרת...... אולי כבר הייתי משקיע בדה לה קורטה עוד טיפ'לה יורו ואתה במקום אחר מבחינת איכות חליטה ועם טכנולוגיה מתקדמת לא פחות...
 

אספרסו2

New member
כל כוס עברה את המבחן

למרות שהשתמשו באילי 100% ערביקה,הוציאו איכות מצוינת.
 
למעלה