הוזמנתי לשאול - עוצו עיצה

נו וואי

New member
הוזמנתי לשאול - עוצו עיצה

מה לעשות עם גור בוקסר מתוק,חמים ויפה,כבן חודשיים שמחרבן ומשתין בכל הבית כאילו אין אלוהים וכל הנסיונות לחנך וללמד עולים בתוהו? הכלב יוצא לפחות פעמיים ביום החוצה וכלום לא קורה. הוא מקבל נזיפות והתרגזויות על כל "מנה" שהוא משאיר אבל...גורנישט!! מה לבעלי הניסיון יש לומר?

זיו25

New member
אילוף גורים לעשיית צרכים

נתחיל בכך, שפעמיים ביום פשוט לא מספיקות. לא לגור, ולא לכלב גדול. המינימום המומלץ הוא שלוש פעמים (בוקר, צהריים וערב) . את צריכה לפעול בכמה מישורים: * להרגיל אותו לעשות את הצרכים רק על עיתונים, בתור התחלה. איך עושים את זה - פשוט מאוד - ברגע שרואים שהוא מתחיל לעשות משהו, פשוט שמים אותו כמה שיותר מהר על עיתון. שבוע, שבועיים - הוא יבין את העניין, ואת תראי שהוא יתחיל לגשת לעיתון. חשוב מאוד לשבח אותו כשרואים שהוא הולך לעיתון לבד, כדי שיבין שהוא עושה מעשה טוב שמרצה אותך. עם גדילתו, יש להעביר אט אט את העיתון לכיוון הדלת, כדי שיקשר את העיתון עם היציאה החוצה, ואז בשלב מסויים פשוט להעלים את העיתון - ואז הוא פשוט יתאפק עד שתצאי איתו. טיולים בחוץ - צאי איתו, לפחות בהתחלה - לכמה שיותר טיולים. בכל פעם שהוא יעשה משהו בחוץ, שבחי אותו, לטפי ואף תני לו צ´ופר. חיש קל הוא יקשר את עשיית הצרכים בחוץ למשהו חיובי וחינני (טוב, אני לא סגור על החינני, אבל שיהיה) . מיד לאחר כשאת נותנת לו אוכל, צאי איתו לסיבוב בחוץ. הוא כבר ידע מה לעשות... הכלבה שלי היא בת חצי שנה כיום, וכשאנחנו יוצאים לטיולים ארוכים, היא חוזרת מתנשפת ושותה המון מים. ואז.. אחרי שעה- היא שוב צריכה ללכת לשרותים. במקרה כזה, אני פשוט יורד איתה שוב למטה לכמה דקות, כדי שתעשה את אשר היא צריכה לעשות. בכל מקרה, תוודאי שיש לו מספיק מים למשך כל היום. ויש אלוהים, את פשוט צריכה לעשות לו הכרות עם הבוקסר החביב. בברכה, זיו.

natalyrst

New member
זה גור קטן...

תני לו זמן... ותמשיכי להכניס לו חינוך ש: לא עושים בבית!

למעלה