הוזמנתי ל-
, אז באתי

מצוטטת

New member
הוזמנתי ל-../images/Emo96.gif, אז באתי

שאני, אני אסרב ל
ש'תגעתם , הוא זורם לי בוורידים מלווה עם ניקוטין...... שששששש, אף מילה בבקשה
יודעת, יודעת כמה זה לא בריא אני כבר ילדה גדולה אבל מ'לעשות הם הפכו לחבריי הקרובים, הם והקוביה הזו שמולי
אז אופו היינו...אה בהזמנה האמת שההתלבטות היתה גדולה מה יש לי לחפש כאן בינכם אופו אני, ואופו אתם המילה הזו משפחה, היא לכשעצמה עוד כואבת כל כך.... כן, יודעת הרי שתרימו גבה ותאומרו תפסיקי עם השטויות זו חארטה בגרוש, גם רק אמא או אבא עם X ילדים עדיין נחשבים משפחה... בטח נחשבים, אבל אתם מבינים לי היום זה מרגיש אחרת, זו לגמרי לגמרי התמודדות אחרת! עם המילה מורכבת יכולה להסתדר הרבה הרבה יותר טוב....כן מרגישה שהפכתי כזו...גם הכל מסביבי הוא בעצם כזה אז מאיפה מתחילים לִפשוֹט , ת'סיפור...? מההתחלה, אולי מהסוף? או שאולי סתם יושבים בשקט וקצת לומדים את
(נפשות) הפועלות אז קצת על עצמי על קצה המזלג הצגתי כשם הנִיק כזו אני......(יש כאן כמה שבטח מחייכים) צמודה אדוקה למילה הכתובה ציטטות עוזרות לי להביע לט פם הרגשה הנה עשינו הכרה מסיימת בינתיים בברכת המשך שבת נעימה אני, בהפסקה של
עם סמרטוט ודלי לידי (ביום של ניקיונות אחרי שקירות ביתי זעקו כבר רוצים ריענון אני

yaeli4

New member
מצוטטת יקרה, יופי של כניסה../images/Emo141.gif

אבל אם כל מה שכתבת, לא סיפרת ממש על עצמך ועל המשפחה. מה היה, מה קורה ומה מתהווה. ספרי קצת שנדע ובינתיים קראי את ההודעות ואת מכתבה של רולן בכניסה לפורום שלנו. אל תברחי אם לא תקבלי הרבה תגובות היום. בשבת קצת מנמנמים פה... אז קצת סבלנות, מבטיחה שתקבלי קפה ואפילו עוגות. עלמה אחראית מזון ומשקאות כאן. שיהיה לך סוףשבוע רגוע,

rolan

New member
מצוטטת יקרה

ברוכה הבאה אלינו
איך אני אומרת בכניסת חבר/ה חדשים? שבי עמנו, ספרי את סיפורך... אז, את בהחלט מוזמנת להשמיע, את סיפוריך, הירהוריך, לבטיך, כאביך ועוד כיד הדמיון שלך ושלנו אם תשתתפי בהם. את חלק מאיתנו, אם תרצי או לא... כי מהרגע שאנחנו סוגרים פרק משפחתי אחד, נפתחים לנו עוד כמה, חלקם לא באחריותנו, אך אנו שותפים בהם - מלעשות... לעניין המשפחה שציינת - אני ממש לא מסכימה איתך. כאשר אני התגרשתי, אמרתי פעם למישהי/ו לא זוכרת למי, שכעת אין לבנות שלי משפחה. הוסבר לי שמשפחה זה לא רק אבא ואמא נשואים, זה עניין של הרגשה שנותנים, זה הקשרים עליהם שומרים וכו' מאז הקפדתי מאוד לחזק ולעצב לנו "מסורת משפחתית", הכוללת: ארוחות ליל שבת מסודרות בהן אכלנו שלושתנו ארוחת ערב משותפת, עם נרות שבת וחלה - אוירה של משפחה (!?), מפגשים משפחתיים עם המשפחה המורחבת - דודים ובני דודים, לחיזוק הקשר עם סניפי המשפחה. אלה הם חלק מהדברים שניתן לעשות כדי שהילדים ואת תרגישו משפחה, יש עוד רעיונות מגוונים ושונים, אך נדמה לי שאלה העיקריים שבהם. בנוסף אני חושבת שחשובה מאוד השפה - אם אנחנו אומרים לכולם שאנחנו משפחה, בה יש אמא וילדים, כולם ישתמשו בשפה הזו ובעיקר הילדים בה, שלהם חשוב מאוד שתהיה "משפחה".

מצוטטת

New member
נו מה ../images/Emo4.gif

ידעתי שזה לא הולך להיות לי קל (בלשון המעטה) מורכבות לכשעצמה היא ההפך מפשט (נו, מה פלספנית שכמותי) אבל כן, רולן עם הכבוד משפחהזה קצת יותר מארוחת שבת עם חלות (ובחיי כותבת כאן ללא קמצוץ של ציניות) זה הרבה יותר
שני "גוזלים" קטנים/גדולים לידי גדלים (15+10) האחד שרדן...על פניו נראה שהתגבר על זו הירושה (ולא שזה היה קל) השנייה זו הפרגיה....חתיכת פרוייקט זה רק לטפל בה (זו תוס' עבורך חברה..), ועוד ארוכה הדרך איתה! ואתה/אני איפה אנו בכל ה"חגיגה" 3 שנים אני בתוך ה"חוויה" אין באמתחתי סיפורי סוחטי דמעות על איזה
שמוציא ת'נשמה לא שהכל וורוד כל כך (רחוק רחוק , אבל זה כבר סיפור לשרשור נפרד) אז הנה הארתי עוד טיפה על תפיסת עולמי הפרטית אה.......ואתה נתי בחור כלבבי לך עוד אזכור חסד....על קבלת הפנים

yaeli4

New member
אבל נתי זו אישה בכל רמ"ח אבריה

מצוטטת, צר לי לאכזב אותך... אבל נתי היא בחורה כלבבך ולא בחור. בכל אופן, אין ספק שמשפחה זה יותר מארוחת שבת עם חלות, אבל רולן התכוונה לאווירה האופפת באופן כללי ולתחושה החמה שצריך לייצר ולעשות ולטרוח כדי לבנות תא חם.

1נתי 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שוקלת ניתוח.................
אני יודעת למה התבלבלה.. בגלל שלא הגשתי עוגה
(מצוטטת - זה בסדר - רק מתבדחים קצת)

rolan

New member
זהו בדיוק, תודה יעלי

ניסיתי לתאר אוירה באופן כללי... שפה שיש להשתמש בה ולהטמיע אותה בקרב הילדים, המשפחה, החברים ובעיקר לעצמנו. כי אני מאמינה מאוד! בדברים שאנחנו אומרים, עושים ומעברים הלאה, לסובבים אותנו. תנסי, זה עובד!!!

מצוטטת

New member
אופססססס סליחה ../images/Emo13.gif

על שאפילו לא בדקתי בתחילה אבל עדיין , אזכור לה את החסד !) כן יעל, בחיי הבינותי את הרעיון שנוכל להמשיך לדסקס עד סוף הדורות עדיין על פי תפיסת עולמי ה"צרה" לא חשוב כמה ננסה לעטוף בצלופן זה עדיין מורכב יותר מכל שנאמר על אף ריבויי המיקרים היא כאן ה"זילות" הזו בהגדרה של המושג משפחה (לא חלילה שלך, אלא הגישה של הכלל היום כלפי חשיבות המושג) והמשפחה המורכבת למי שיש לצידו שכזו יכולה לעזור להקל לתמוך עדיין המורכבות של ההתמודדות הלבד, הכאב הקושי המצוקה איתה אתה הולך לישון ל-ב-ד והסביבה , (וזו כמובן תחושתי האישית בלבד) לא כל כך אוהבת, ולא תמיד יכולה או רוצה להתמודד עם סוג של אדם שכמותי... שהיום מרגיש "מורכב" כל כך. מצוטטת שחוזרת אל הסמרטוט והדלי ואחרי הסיאסטה....תחזור ל-
שני.

yaeli4

New member
מצוטטת, יש לי שאלה

לא הבנתי מכל מה שכתבת, האם נישאת מחדש, או את חייה עם בן זוג? או שאת יצאת ממערכת אחת וכרגע נמצאת עם ילדייך ללא גבר חדש שנוכח. ולגבי החברה וההתמודדות שלה, אם תעני לי על התשובה הזו אוכל להגיב לך כי החברה מתמודדת אחרת עם משפחה מורכבת ועם אישה לבד עם ילדים. לכן התשובה תהייה שונה, תלוי במצבך האישי.

עלמה 3

New member
היי מצוטטת - לסיבוב השני ../images/Emo96.gif

לא רק אני אחראית מזון ומשקאות , העוגות של נתי הרבה יותר מפתות (תגידי, נתי מא'פה העוגות... ממש בלי לתת ביס למסך ... ריר נוזל לי..) אז בבקשה התכבדי

ברוכה הבאה מצוטטת יקרה

האמת שהרקע לא ממש ברור ,החוויה עברה לא רע ואני מבינה שלא קל לך עם הסטיגמה?... כאן בביתנו החם תרגישי נוח כי לא תהיי שונה מכל השאר. תגידי,כמה שעות את מנקה? קחי פסק זמן ושבי עמנו .

מצוטטת

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אין רקע... ישנה רק תמונה כללית... הוזמנתי ל-
, התגלגלה לה השיחה מׂינאון לאוׁן נשאלה שאלה אני הבאתי סוג של תחושה מקווה שעם הזמן , התמונה תתבהר לכם אט אט...... אה, לנקות אני האמת לא נוהגת בשבת הציצי למעלה...גם על זה עניתי

מצוטטת

New member
והא לך התשובה

אם כי חשבתי שהיא ברורה (נו טוב כבר נאמר לי שעלי להשתפר, זה לא חדש) לא, ממש לא דובר על בן זוג או חבר הכוונה היתה לסובב אותי בחיי אנשים, מכרים וכו' הרי כל אחד במידה זו או אחרת נושא את פקלאת הכאב והעצב ואני כבר מזה זמן סובבת עם תחושה שקשה לאנשים איתם אני באה במגע לשאת/להכיל אותי עם המטען ומכאן בעצם אני חוזרת להתחלה.... איך עם כל זה....ממשיכים עיזבי כרגע את הילדים אצלי הם כבר די גדולים הם אוטו טו טו פורשים כנפיים ועפים בחלק הספציפי הזה של השיחה הם לא נוטלים חלק זו היתה רק חשיפה פרטית שלי שלי ושל ההרגשה שלי. הובנתי הפם , נכון?

1נתי 1

New member
לכולנו יש מטען

וגאון מי שהמציא את המחשב והפורומים לכן אנו כאן כדי לפרוק את המטען כדי לשתף כדי לעזור ולייעץ ואפילו סתם בשביל לקטר אז שבי בנוח שתי את הקפה עם העוגה ותרגישי בבית וכשתרגישי נוח להיפתח ולפרוק אנו כאן מטים כתף ואוזן

*יערית

New member
ברוכות הבאות../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מצ'וטטת
עפרה
ניצתוש...
{לא ממש חדשה אבל שאני אדלג מעלייך?} מ'צוטטת יקרה...מר מעוף יושב כאן לצידי ותוהה יחד איתי.....מה ז"א אין לך מה לעשות כאן ביננו? וכפי שכתבת" מה יש לי לחפש כאן בינכם אופו אני"{מה את חושבת רק את מצו'טטת
}יש כאן אנשים שישמחו לשמוע את דעתך ומנסיונך בלי שום קשר לסטטוס שבו אני נמצאת, יש נקודות מבט בחיים שהם תמיד בריאות ו"מתלבשות" על כל מיני מקרים שונים..ולך יש כאלו
ממני וממעוף
+
עפרה....מכיון שאת לא גילית הסתייגות מכתיבתך כאן
נותר לי לומר לחברים שלי בפורום כאן.... זכינו! ומקווה שתשארו כאן...לשטוף לנו בין היתר את העיניים עם פולמוסים ופילסופים שיש בהם הרבה טעם טוב
ברוכות הבאות שכנותי מפרק ב'

למעלה