הוחלט שאנחנו מכורות לאהבה...

הוחלט שאנחנו מכורות לאהבה...

רצינו התמקדות? יש. אז מה יש בה באהבה הזאת? למה אנחנו מתמכרים לה?

קצת מטופש לשאול אבל...

במיקרה נכנסתי לפורום ואני לא ממש מבינה... מה זה אומר להתמכר לאהבה?

בעיקר?

לאבד את עצמך. להרגיש שבלי האהוב שלך העולם והחיים לא שווים כלום. להרגיש שאין לך ערך אם מישהו לא אוהב אותך ונותן אישור לערכך ולקיומך. זה לא עניין רומנטי בכלל- זה ענין הרסני.

יש מוכחשות? ../images/Emo122.gif

אני כן מרגישה כל הזמן צורך באהבה בחיים שלי. להרגיש שכל הזמן יש את הדמות של זה שאוהב יותר מהכל ודואג... אבל זה לא קטע של 'לא יכולה בלי האהוב שלי' אתמול נפרדתי מחבר שלי, וזה לא שאני הולכת להתאבד... פשוט ממשיכה הלאה.. אבל אני לא מתכוונת להכנס לסטוצים וכאלה כי אני באמת חייבת אהבה יציבה בחיים שלי, לא יכולה לבד. מה את אומרת?

בשביל לענות לך אני צריכה להבין

יותר. למשל, מה זה "לא יכולה לבד"? ואם החיים מאלצים אותך להכנס לתקופה של "לבד"?

מאלצים?

אני לא אהיה שקטה עד שאני לא אכנס לקשר רציני... אני לא ממש מסוגלת לחשוב על עצמי בלי בן זוג... זה משהו שאני צריכה..

כן, מאלצים!

החיים לפעמים לא מזמנים לנו בני זוג מתאימים. יש תקופות יובש, יש יחסים לא בריאים, יש מצבים שאף אחד לא עושה לך את זה... השאלה מה קורה שם , ברגעים הללו. איש לא רוצה להיות לבד - למעט גברים מסוימים שהפכו את לא בנוי לקשר לשיטת חיים. וגם הם לא רוצים להיות לבד... אבל מה קורה לנו כשאנחנו נטולות בן זוג?

אני "נטולת בן זוג" כבר המון שנים

וממש לא חסר לי

אווו.... אהבה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

לדעתי ההתמכרות לאהבה מגיעה מהרצון להרגיש נאהבים, להרגיש שיש מישהו/י שחושב/ת עלינו, שאיכפת להם מאיתנו, שחושקים בנו, סוג של הרגשה שאנחנו רצויים, שיש מטרה לקיומנו.

shirazlovemor

New member
נכנסתי לכאן עכשיו

והבנתי שהפורום הזה עבר שינוי שם. מה השם הקודם אם יורשה לי לשאול? יכול להיות שכבר הכרתי את הפורום הזה בעבר ואני לא מזהה אותו עכשיו

newKiticat

New member
אנחנו מתמכרים

כי אנחנו שואפים ומאבדים את הגבולות שלנו. אנחנו מאבדים את הגבולות שלנו- כי רק כך נזכה להרגיש את האהבה באמת. ובכך נבדל משאר בני האנוש שרק מעבירים את זמנם על הגלובוס בלי מטרה מוגדרת.

למעלה