הוט מובייל

alexaga

New member
הוט מובייל

שלום
הוט מובייל עשו טעות בחיוב למרות ששילמתי אותו על סך 89 ושלחתי להם פירוט חיובים מחברת האישראי שמוכיחים זאת. עוד 10 שח הם רשמו חוב על שיחות מחול שכביכול ביצאתי. במשך 7 חודשים עמד חוב על שמי של 99 שח כשאת ה10 שח הם זיכו אותי אבל הם לא ביטלו את ה89 עד שהגשתי תביעה על סך 5000.
7 חודשים רדפתי אחרהם ושלחתי להם את הפירוטי חיובים מאה פעם וכל פעם הם אמרו לא קיבלנו וטרטרו אותי ועשו ממני צחוק!
בנוסף ניתקו לי את הקו למשך מס שעות בגלל החוב ואחרי זה הייתי צריך להחנן כדי להחזירו עד שאשלח את הפירוט. עד שבסופו של דבר אמרו שיתנו לי תשובה אחרי 21 ימי עסקים. חיכיתי בסבלנות ואז התקשרו אליי ממשרד עו"ד וניפחו את החוב ל201.
יצרו איתי קשר מהחברה והציעו פשרה של 400 שח.
אך אתם ממליצים לי לפעול בשלב זה?

ניוו

New member
לכי על זה התביעה שלך.

אם הציעו פשרה -דעי שהם כבר יודעים שהם הולכים להפסיד ושלהערכתם הם יאלצו לשלם יותר ולכן הם מוכנים לשלם 400 כי ההפסד יהיה בשבילם קטן יותר ככה. ההערכה שלהם לפי זה היא שהם יפסידו כנראה יותר מ-400.
לכי על זה עד הסוף - השופטים אם רואים חוסר צדק בצתביעות קטנות הם מגיבים מהר. ם זה המקרה שלך והוא ברור לכי עד הסוף.
חוצמזה שלהוט מובייל מגיע. גם אני לקראת תביעה איתם ובגלל זה עברתי עכשיו בפורום כי יש לי תביעה משלי עליהם.
אגב, השופטים כבר פסקו כמה פעמים שההתנהלות שלהם רשלנית ומזלזלת ואף ציינו זאת רשמית בפסקי הדין שלהם.

בהצלחה!

גם אני תובע את פלא פון .

בקניון חיפה המוכר נתן לי טלפון פשוט אמר שזה מתנה . תמורת 25 ש"ח לחודש כולל 200 דקות בתוך הרשת
בסוף פלא פון רוצה עבור הטלפון צעצוע 1200 ש"ח ב36 תשלומים . חוץ משיחות הדיון ב13/10 בחיפה

למעלה