הוט קנו את על טבעי!!!!!

riktal

New member
הוט קנו את על טבעי!!!!!

הרגע ראיתי את הבשורה הכי טובה ששמעתי החודש (זאת הפעם השלישית שאני כותבת את זה, מה שמראה שיש לי הרבה דברים שמוגדרים אצלי "הכי טובים שקרו לי החודש") אבל זאת באמת בשורה טובה: AXN יתחיל (בקרוב) לשדר את שתי העונות של על טבעי (הפרסומת אומרת בינתיים "בקרוב")!!!!!

רעותוש02

New member
אבל אז לא ישדרו את ה3 והבאות ביס????

אם כן אז זה הדבר הכי רע שקרה לי!!!!

riktal

New member
בינתיים, בפרסומות שלהם לעונות החדשות של

הסדרות יש קטע קטנטן ביותר של על טבעי וגם הוא לקוח מסוף עונה 2, אז אני לא יודעת. השמועות אומרות שהם לא קנו את העונה השלישית של הסידרה בינתיים. אולי עכשיו, כשהם אושרו לעונה 4, יס כן יקנו אותם.

נראה לי שזה יהיה כמו

שיס והוט משדרות את סמולוויל.. יס משדרת את העונות החדשות לפני הוט.. ואח"כ הוט משדרת את העונה כמה זמן אחרי..

כן, ליס ולהוט יש מעין הסכם כזה, לפי מה שקראתי

... בגלל שיס רוכשת את הזכויות להמון סדרות יש לה הסכם עם הוט שהיא תוכל לשדר את הסדרות רק אחרי שהן שודרו כבר ביס..

the covenant

New member
למה ניראה לך שלא ישדרו את העונות הבאות ביס?

העונה השלישית אמורה להתחיל בקרוב ביס מכיוון שהיא מופיעה בפרסומות של יס סטאר ושל הסדרות החדשות הוט קונה מיס את הזכויות על סדרות שהיא כבר שידרה מה שאומר, שיס עושה הרבה כסף על הוט כי גם את סמוליוול הוט קנו מיס וזה אומר שיקח עוד איזה שנה ומשהו עד שהעונה השלישית תגיע להוט, ככה שקחי תזמן עד העונה שלישית והרביעית שתבוא אחריה

liora257

New member
ראיתי את הפרסומת אתמול

וממש שמחתי חח למרות שיש לי את כל העונות על דיסקים אין לי זמן לראות אותם תמיד ועכשו אפשר לפנות שעה בשבוע איזה כיף :)

Charmed Or

New member
ראיתי פעם אחת...../images/Emo112.gif

אין לי יס ;( ואין לי מקום במחשב, אז אני מוחקת אחרי שאני רואה.

riktal

New member
למה את לא צורבת את הפרקים על דיסק?!

אני אומנם ראיתי כל פרק 1,000 פעמים, אבל זה לא ימנה ממני לראות אותם 1,001. כל פעם זה תענוג מחדש. חוץ מזה, כל פעם אני שמה לב למשהו חדש, משהו שלא הבחנתי עד עכשיו ושנראה כל כך הגיוני פתאום, כשיודעים איך זה ממשיך. אין הרבה סדרות שאני יכולה לראות שוב ושוב ולא להשתעמם. אני חושבת שרק משפחת סימפסון אני יכולה לראות בלי הפסקה ולא להשתעמם.

Charmed Or

New member
כי אין לי צורב :(../images/Emo112.gif

עכשיו אתם מבינים למה אני כל כך מאושרת שסוף סוף זה מגיע להוט?

למעלה